264 milliárd dolláros beruházás
Dél-Korea futurisztikus várost tervez
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.11.21

Dél-Korea legújabb turisztikai fejlesztési terve egy gigantikus város Yongyyu-Muui szigetének Icheon kikötőjében. A hatalmas város közel fekszik majd Icheon nemzetközi repülőteréhez, mert a repülőtér évi 5.7 millió utasát céloznák meg a létesítménnyel. Ha sikerül véghezvinni a terveket, akkor ez lesz a világ legnagyobb turisztikai fejlesztése, és Dubai meg Las Vegas még a gyertyát sem tarthatják mellette.


Az extravagáns város egy megacsíkot formáz majd és 80 km2-en fog elterülni. 200 m magas lesz, 880 m széles és 3,3 km hosszú. Luxus hotelek, kaszinók, lakóházak, vidámparkok, bevásárlóközpontok és egy Forma1-es versenypálya szerepel a tervben. Most komolyan, egy város nem is város versenypálya nélkül. Minden megtalálható lesz benne, ami Dubaiban, Las Vegasban, Szingapúrban vagy Macaón megtalálható. Ami különlegessé teszi majd az az egészségturisztikai városrésze és a szórakoztató városrésze.


Az Eightcity Co. már kapott 3,8 milliárd dollárt dél-koreai és brit befektetőktől, de ez még kezdetnek sem elég a majdani 264 milliárdos projekt megvalósításához. Reméljük sikerül a tervek szerinti 2030- ra megépíteniük és nem megy majd át egy olyan válságon, mint Dubai 2007-ben.

avatar
tSas
-
2012.11.22. 16:24
2
Dúúrva! Ez a sok víz miatt fogja lenyomni Vegast, itt jobb lehet a klíma :)
avatar
Shadow88
-
2012.11.21. 15:05
1
Azért Dubait nehéz lesz lenyomni.
Nyári D&G szmokingzakó
A YOOX új kollekciójában a D&G egyik legdivatosabb szmokingzakóját is megkaparinthatjuk, ami a nyári időszakban remekül kiegészítheti elegáns ruhatárunkat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.