A 2006-ban épült, 2000 méteres tengerszint feletti magasságon található
Díjnyertes luxushotel Lijiangban
Munkatársunktól    2013.02.21    1 hozzászólás

A Banyan Tree Lijiang Resort Ă©ppolyan fensĂ©ges, mint a város, ahol fekszik. Lijiangot Kelet VelencĂ©jekĂ©nt is szokás emlĂ­teni az Ăłvárost keresztĂĽlszelő csatornák, Ă©s felettĂĽk átĂ­velő hidak miatt. Lijiang Ăłvárosa az UNESCO öröksĂ©g rĂ©sze, Ă©s a szálloda is a legjobb Ăşton halad, hogy hasonlĂł szintű glĂłria Ă©s hĂ­rnĂ©v vegye körĂĽl.


A 2006-ban Ă©pĂĽlt, 2000 mĂ©teres tengerszint feletti magasságon találhatĂł, 120 szobás lĂ©tesĂ­tmĂ©ny 2007-ben elnyerte a legjobb luxushoteleknek járĂł dĂ­jat, Ă©s a legjobb kĂ­nai SPA hotelkĂ©nt tartják számon. A hotelt Ă©szakrĂłl a lenyűgöző Yulong-hegysĂ©g határolja, valamint alig negyedĂłrára fekszik a hasonlĂł törtĂ©nelmi háttĂ©rrel rendelkező Dayan városátĂłl.

A Banyan Tree Lijiang Resort hagyományos kĂ­nai stĂ­lusban Ă©pĂĽlt a Naxi kultĂşrát követve. A dizájnja egy helyi lakĂłházat idĂ©z, amely mind a Han KĂ­na Ă©s mind a Tibeti civilizáciĂł jegyeit magán hordozza. A lakosztályokat magukban rejtő vörösesbarnával Ă©s arannyal gazdagon dĂ­szĂ­tett, tradicionális kĂ­nai tetős villák jĂłl illeszkednek a helyi atmoszfĂ©rába. A többfĂ©le tĂ­pusĂş lakosztályok tágasak, erkĂ©llyel vagy terasszal rendelkeznek, nĂ©melyikĂĽk saját kĂĽltĂ©ri jakuzzit is rejt.


A kínai öt elem filozófiája szerint kialakított keleties SPA, a kantoni és nyugati ételeket kínáló hangulatos éttermek, a holdfénybe burkolózó pagoda mind egzotikus élménnyel gazdagítják a vendégeket. A fitneszterem, a teniszpályák is a felüdülést kínálják.

Ha szeretnĂ©nk valami igazán egyedi Ă©s kĂĽlönleges szuvenĂ­rt beszerezni, Ă©rdemes meglátogatni a Banyan Tree GalĂ©riát, ahol kĂ©zzel kĂ©szĂĽlt, a város törtĂ©nelmĂ©ről mesĂ©lő ajándĂ©ktárgyakat vásárolhatunk.

Stílusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezőitől. A dizájnerek egy átlagos - ámde minőségi - fekete bőrcipő helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.