Trendmagazin

Disney Hercegnők a Vogue címlapján

Disney covergirls

2011.09.13 | Szabó Adrienn

Kedvenceinknek minden adottsága meg van ahhoz, hogy egy címlapon szerepeljenek. Híresek, gazdagok, szépek, dögösek és töretlenül képviseltetik magukat a kislányok példakép toplistáján. Hogy kik ők? – Nos, az eredeti, hamisíthatatlan, utánozhatatlan, lepipálhatatlan : Disney Hercegnők.


A 8 tökéletes szépséget Dante Tyler álmodta és alkotta meg, aki a deviantART oldalára töltötte fel különleges munkáit. A Vogue címlaphercegnők az eredeti Disney karakterek főbb jellemvonásaival és stílus jegyeivel lettek felruházva. Természetesen a jelen kor divatvilágát követik öltözetükkel és kiegészítőikkel. A képzeletbeli borító feliratai is kapcsolódnak a lányok karakteréhez és történetéhez.

Ariel


[szavazas=1342635]



Kezdeném a dögös vörössel, kinek lágyan leomló finom rózsaszín ruhája a szirén vonalvezetést követi. Ariel titka 3 nap, 2 láb és egy csók a tökéletességhez. A magazinból azt is megtudhatjuk, hogyan csempésszünk egy cseppnyi tengert ruhatárunkba.

Aurora


[szavazas=1342636]



Aurora álmából ébredve elárulja a szépítő alvás titkát, majd pontot tesz a kék vagy rózsaszín eddig még lezáratlan kérdés végére pazar ruhájával. Csipkerózsika mellett, a három jó tündérről és a mágikus csókkal ébresztő hercegről is szó esik a Vogue különleges számában.

Belle


[szavazas=1342637]



Egy igazi madame, a francia szépség, Belle a soron következő címlapkisasszony. Ahogy az utolsó szirom is lehullott és megtört a varázs hercegnőnk élete egyszerre megváltozott a kastély teljes népével együtt. Az aranyban tündöklő, könyveket bújó lány 10 kedvenc regényével is megismerkedhetünk, valamint beszerezhetünk a szőrmók pasikról pár fontos infót.

Cinderella


[szavazas=1342638]



A Bibbidi Bobbidi Boutique segítségével bemutatja Hamupipőke a top10 varázslatos estélyi ruháját. Az alázat mellett ismételten kiáll a hercegnő nyilatkozatában, melyben az örömhöz vezető út titkát fejtegeti. A lábbelikkel úgy látszik, mindig gondja akad Cinderellának, a címlapon is formás lábfejeket villantott a mostoha sorból felemelkedett hercegnő.

Snow White


[szavazas=1342639]



Hófehérke elmeséli, hogyan választhatunk könnyedén 7 pasi helyett egy nyolcadikat. Szilárd meggyőződése, hogy a zenében hatalmas erő van, életfilozófiája négy szóban áll: mosoly, éneklés, osztozás és szerelem. Egy életet megpecsételő bizonyítékkal a kezében pózol a címlapon a dolgos- dögös, ében fekete hajú és rózsa ajkú Hófehérke. Érthető, hogy nem a legújabb kütyükkel fotóztatja magát az erdőlakók legjobb barátja, hisz az Apple szó hallatán csak rossz jut az eszébe.

Jasmine


[szavazas=1342640]



Az arab hercegnők mesés világába repülhetünk el luxus szőnyegen Jázmin hercegnőhöz. Az igazi csillogás jegyében megismerkedhetünk ízléses arany kiegészítőivel és páratlan Chanel ruháival is. A legfinomabb keleti textíliák, a sivatagi szellőben lengedező könnyed viseletet biztosító anyagok tökéletesen kiemelik Jázmin alakját. Tovább fűszerezi a témát pár ízletes arab desszerttel a különkiadás. Lehet, hogy Kim Kardashiant kiüti az új keleti címlaplány?

Pocahontas


[szavazas=1342641]



Egy másik csodaszép sztárunk is féltheti babérkoszorúját! Nicole Scherzingerre emlékeztet Pocahontas, aki toll, bőr és szőrme ruhában képviseli a békét és a szeretetet. Megismerkedhetünk a természetességben rejlő szépséggel a bájos indián lány segítségével. A szél színei most a törzsfőnök lányát a hírnév és a csillogás világába viszik el.

Tiana


[szavazas=1342642]



Egy fekete hercegnő, arany szívvel és zöld estélyivel, ő Tiana. A díjnyertes étterméről is olvashatunk egy rövid beszámolót, exkluzív interjúval kiegészítve melyben új életükről mesélnek nekünk a történet főhősei. Most, hogy minden téren zöld utat kapott hercegnőnk, csak egy ugrás a csillagos ég.

Dante urat felkérték, hogy a többi Disney lányt is vesse papírra, de ő ezt visszautasította nyilvánosan is a deviantART fiókján keresztül. Nem tudom, ki hogy van vele, személy szerint engem jobban megérintettek az eredeti szereplők, bár ha a jelen kor divatvilágát veszem figyelembe, biztos, hogy Dante Disney Hercegnői mellett voksolnék. Szavazzatok, Nektek melyik hercegnő tetszik a legjobban?