Hillary Clinton 10 ponttal vezet
Donald Trump npszersgi mutati csnyn zuhannak
Munkatrsunktl    2016.08.04    0 hozzszls

A Fox News legújabb felmérése durva pofont jelent a republikánusok számára, akiknek elnökjelöltje az utóbbi két hétben sorozatos botrányokba keveredett, lerontva ezzel az egész párt választási esélyeit.

Hillary clinton kkemény 10 ponttal (49-39) vezet Donald Trump eltt az alapveten jobboldali beállítottságú tévécsatorna új közvélemény-kutatása szerint. A demokraták az úgynevezett "Obama koalíció" megersítésével kerültek vezet szerepbe, ami a következ társadalmi csoportokat jelenti:

- Nk (Clinton 57 - Trump 34)
- Feketék (Clinton 87 - Trump 4)
- Latinajkúak (Clinton 68 - Trump 20)
- 30 év alatti szavazók (Clinton 49 - Trump 31)

Márpedig az Egyesült Államokban jól ismert tény: a nk és a feketék többsége nélkül aligha lehet választást nyerni.


A republikánusok számára további aggasztó hír, hogy jelöltjük számai jócskán elmaradnak a 2012-es induló Mitt Romney eredményeinél, aki annak idején a nknél, a latinajkúaknál és a feketéknél is elnyösebb számokat produkált - és még így is simán elvesztette a választást Obamával szemben.

Trump legnagyobb elnye Clintonnal szemben a fehér, diplomával nem rendelkez férfiaknál mutatkozik meg (Trump 52 - Clinton 36).

A Fox News július 31 - augusztus 2 közötti idszakban készítette a mérést, 1022 választópolgár bevonásával.

Lila Versace pulver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszeren ntt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböz Tv-sorozatok.