Az arab befektetők nagyban gondolkoznak
Dubai lesz az új Vegas?
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.01.24

Az arabok megirigyelték Las Vegas töretlen sikerét, ezért most Dubait kívánják felfejleszteni a világ legnagyobb szórakoztató központjává. Az Al Habtoor Group nagy álmokat dédelget: az ingatlanbefektetők 1,3 milliárd dolláros tőkéből egy egész szálloda komplexumot építenének Dubai frekventált részére.


A Habtoor Palace két felhőkarcolóból fog állni, a szállodák 1600 új szobát jelentenek a városnak. A hatalmas komplexumban a luxuskategóriás szálláshelyek mellett különféle életmóddal foglalkozó egységek is lesznek, ahol a vendégeket az egészséges életvitelre próbálják majd ösztönözni.


A fejlesztők másik nagy dobása egy óriási színház lesz, amiben állításuk szerint a világ legfejlettebb színházterme kap helyet, ami mozgatható padlókkal, hidraulikus színpaddal és különféle vízi attrakciókkal bűvöli el vendégeit. Természetesen a beruházók a divatra is gondoltak, az épületek tetején számos dizájner bolt prémium terméke megvásárolható lesz.


A nagyszabású projektet már idén elkezdik, ám a jó munkához idő kell: 2015-re ígérik az átadást. Addig még Vegas biztosan megtarthatja vezető pozícióját.

avatar
Chris
-
2012.01.29. 15:16
6
Zzz: nehéz lenne, ha nem volna ennyi pénzük! ;)
avatar
jumbo
-
2012.01.25. 12:45
5
kocsiskatica: Dubaiban ez nem ritka :D
avatar
kocsiskatica
-
2012.01.25. 09:12
4
hú, hát nekem nem nagyon passzol a háttérben levő felhőkarcoló és az előtte levő barokkos-klasszikus épület... de azért lehet, hogy ügyesen megcsinálják és a végén nagyon klassz lesz :)
avatar
gery
-
2012.01.24. 20:33
3
nem rossz az a nagy reklám az épület oldalán :D
avatar
Jonny
-
2012.01.24. 16:56
2
Nem rossz képről se a színház..
avatar
zZz
-
2012.01.24. 13:17
1
Dubai nagyon fejlődik, de Las Vegasnak van pár évtized előnye, amit nehéz lenne behozni!
Fekete YSL táska
A Yves Saint Laurent tökéletes választás azoknak, akik némi fiatalosságot és egyediséget szeretnének belevinni a ruhatárukba. Szó se róla, vannak rendkívül feltűnő termékeik, ahogy a most látható fekete táska is igencsak egyedi a hatalmas márkalogó hatására.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.