Több, mint 60 millió forintba kerül a limitált szériás óra
Dudorodik az új Zenith modell
5 hozzászólás
Oroszvári Péter    2013.04.10

ValĂłdi műalkotást mutatott be a Zenith: az Academy Christophe Colomb Hurricane zafĂ­rĂĽvegĂ©n egy nagy dudor alatt csodálhatjuk meg az Ăłra szĂ­vĂ©t.

Zenith Academy Christophe
Colomb Hurricane
Zenith Academy Christophe Colomb Hurricane

A karĂłráknál termĂ©szetesen elkerĂĽlhetetlen, hogy ne mindig csak számlappal felfele álljon a napi hordás során. Ennek hátránya, hogy az Ăłrát felĂ©pĂ­tő rengeteg aprĂł alkatrĂ©szre folyamatosan más irányban hat a nehĂ©zsĂ©gi erő, ami befolyásolja az Ăłra járásának pontosságát (ebben főleg a gátszerkezetnek van szerepe). Bár ennek hatását a mai gyártástechnolĂłgiákkal sikerĂĽlt minimálisra csökkenteni, fizikailag lehetetlensĂ©g megszĂĽntetni a jelensĂ©get.


A Zenith azonban mĂ©g egy nagyságrenddel pontosabb Ăłrát alkotott meg, melyben a gátszerkezet mindig az optimális vĂ­zszintes helyzetben működik. EgyedisĂ©ge mellett ezĂ©rt is döntöttek a gömbforma mellett: a sĂşlyokkal irányba állĂ­tott mechanizmusnak Ă­gy bőven van helye a mozgásra.


A zafĂ­rĂĽveg tehát a csuklĂł irányában is kidudorodik, de egyáltalán nem zavarĂł a hordása. Ami viszont zavarĂł lehet, hogy sokkal Ăłvatosabbnak kell vele lenni, bár a karcolások ellen ugyanolyan ellenállĂł, sokkal könnyebb beĂĽtni valahova. Az ĂĽveg alatt gyönyörű a szkeletált szerkezet, Ă©s mĂ©g egy Ă©rdekes, láncos szerkezetet is láthatunk, ami az egyenletes erőátadásĂ©rt felelős a rĂ©szegysĂ©gek között. Az Ăłra- Ă©s percmutatĂł 12 Ăłránál, a másodperc 9 Ăłránál, a járástartalĂ©k-visszajelző pedig 4 Ăłránál találhatĂł. A tok 45 mm átmĂ©rőjű, Ă©s 18 karátos rĂłzsaaranybĂłl kĂ©szĂĽl.

Az Ă©v eddigi egyik legĂ©rdekesebb modelljĂ©ből a cĂ©g állĂ­tása szerint mindössze 25 darab kĂ©szĂĽl, 280.000 dolláros (körĂĽlbelĂĽl 60 milliĂł forint) áron.

Kapcsolódó cikkek
Diego Maradona, Usain Bolt, Dwyane Wade - mi a közös bennük? Mindannyian saját sportáguk emblematikus figurái, és mindannyian az Hublot nagykövetei. Ehhez az impozáns listához csatlakozott most a Philadelphiában született profi kosárlabdajátékos Kobe Bryant, aki 1996 óta a Los Angeles Lakers csapatában játszik.
Megannyi sport(olĂł)hoz köthető egyedi modell után az Hublot most a Depeche Mode zenekarral egyĂĽtt alkotott meg egy Ăłrát, emellett közös jĂłtĂ©konysági programokat is szerveznek.
3,908,850 Huf / 12,650 Eur
9,733,500 Huf / 31,500 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
avatar
Karessz
-
2013.04.14. 20:45
5
Gyönyörű a számlapja.
avatar
greenclub
-
2013.04.11. 18:49
4
Nem szép..
avatar
Halapi
-
2013.04.10. 23:34
3
ez nem semmi!!
avatar
Attilaa
-
2013.04.10. 23:10
2
Bravúros!
avatar
nomad
-
2013.04.10. 23:08
1
egyedi megoldas az fix, sose lattam meg barmi hasonlot.!
Stílusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezőitől. A dizájnerek egy átlagos - ámde minőségi - fekete bőrcipő helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.