Az HublotTV felvétele
Dwyane Wade és az Hublot kapcsolata
2 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.11.04

Az Hublot szĂĄmĂĄra fontos, hogy vilĂĄghĂ­rű nagykĂśveteik ne csupĂĄn az ĂłriĂĄsplakĂĄtokon pĂłzoljanak legĂşjabb luxusĂłrĂĄikkal, hanem minĂŠl jobban megismerjĂŠk a svĂĄjci cĂŠg műkĂśdĂŠsĂŠt ĂŠs ezĂĄltal mĂŠg hitelesebben kĂŠpviselhessĂŠk a brandet. EzĂşttal Dwyane Wade, a Miami Heat kosĂĄrlabdacsapat profi jĂĄtĂŠkosa lĂĄtogatott el az Hublot genevai főhadiszĂĄllĂĄsĂĄra, valamint Usain Bolt utĂĄn őt is vendĂŠgĂźl lĂĄtta otthonĂĄban Jean-Claude Biver elnĂśk.


Minderről az HublotTV egy hangulatos videóÜsszeĂĄllĂ­tĂĄst kĂŠszĂ­tett, Ă­me:

avatar
Alex89
-
2012.11.07. 07:22
2
Ez egy életstílus!!
avatar
DJboy
-
2012.11.05. 19:11
1
hangulatos :D én is elmennék a gyárba, nagy élmény lehet látni hogyan készül sok kis elemből egy ilyen szerkenytű!
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.