Négyféle változat tervei készültek el
Nautilus egy kicsit másképp
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.09.12

Egyre kĂĽlönlegesebbĂ© Ă©s vadabbá válnak a mai luxushajĂłk! Az itt már bemutatott ĂşszĂł sziget után most kagylĂłk mintájára megalkotott járműveket mutatunk be.


A 90 mĂ©teres yachtokat nĂ©gy kagylĂł alakja által inspirálta: a hosszĂş csavaros Turritella, az elegáns Tibia Fusus, a gyönyörű Conch Ă©s az eltĂ©veszthetetlen Nautilus. A hajĂłk legnagyobb sebessĂ©ge 18 csomĂł, utazĂłsebessĂ©gĂĽk pedig 14 csomĂł. A narancsszĂ­nben tĂĽndöklő hajĂłtest tetejĂ©n találhatĂł ĂłriáskagylĂł kinĂ©zetű Ă©pĂ­tmĂ©ny biztosĂ­tja a hajĂł navigáciĂłs Ă©s kommunikáciĂłs igĂ©nyeit. A tervek közt mĂ©g a hajĂłhoz illő helikoptereket, Ă©s vĂ­zi eszközök is szerepelnek.


A yachtok belső kialakĂ­tása is igazán impresszĂ­v: kĂ©t VIP kabint találhatunk privát erkĂ©llyel; három duplakabint; egy ikerszobát; Ă©s egy Ăłriási előszobát. Ezeken felĂĽl van egy kĂĽlön teljes szint is a hajĂł tulajdonosának, erkĂ©llyel Ă©s nappalival. Kár, hogy egyelőre csak papĂ­ron lĂ©tezik ez a Alex McDiarmid dizájner által megtervezett hajĂłcsoda.Cimkék: hajó, kagyló, yacht,
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.