A Clubman belsejét alakították át
Egyedi autó munkához - Mini Clubvan
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.07.01

KĂĽlönleges furgont szeretnĂ©l a vállalkozásodhoz? 2012 őszĂ©n Ă©rkezik a Genfi AutĂłszalonon bemutatott Mini Clubvan, a világ elso prĂ©mium kategĂłriás kompakt furgonja.


Legalábbis a Mini így hívja. A modellel azokat célozza meg, akiknek felesleges lenne egy nagyobb furgon vagy teherautó, és/vagy egyedibb megjelenésre vágynak. Az autó külso méretei megegyeznek a Clubman-ével (3960mm hosszú, 1684mm széles, és 1433mm magas), a hátsó ülések helyett viszont egy sík padlózatú, kb. 1000 literes csomagteret találunk. Így persze a hátsó ablakokra sincs szükség, a helyükön található lemez viszont jó helyként szolgálhat cégünk reklámozására.


A Clubvan háromféle motorral érkezik, mind 1.6 literes, erejük azonban 97 lóerotol 121-ig skálázódik. Alapjáraton hatfokozatú manuális váltóval szállítják mindhárom verziót, de automata is elérheto. Fényezésbol egyelore négy változat van: borsfehér, jégkék, brit versenyzöld, és éjfekete.


Az ára egyelore nem ismert, de feltehetoen a Clubman üresebb hasonmásaként annál valamivel olcsóbb lesz.

A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.