75 darab készül a Classic Fusion Bol d'Or Mirabaud-ból
Egyedi Classic Fusion a svájci regattaversenyre
Oroszvári Péter    2013.07.06    3 hozzászólás

600 hajĂł, 3000 matrĂłz Ă©s sok ezer nĂ©ző vett rĂ©szt a 75. alkalommal megrendezett Bol d’Or Mirabaud vitorlásversenyen, a Genfi tavon. Az utĂłbbi Ă©vekben a Corum adta a nevĂ©t az esemĂ©nyhez, most azonban az Hublot-t Ă©rte a megtisztelĂ©s.


Hobbi- Ă©s profi hajĂłsok, szĂłrakozás Ă©s Ăşj technolĂłgiák prĂłbája, barátságos hangulat Ă©s versenyszellem mind jelen vannak az Ă©vente megrendezĂ©sre kerĂĽlő egyik legelismertebb vitorlásversenyen. JĂşnius 15-Ă©n, a Genfi HajĂłzási Társaság yacht klub kikötőjĂ©ből rajtoltak el a versenyzők a tĂł tĂşlpartján fekvő Le Bouveret irányába. Ott egy bĂłja várt rájuk, rajta a Hublot Ăłriási digitális Ăłrájával, jelezvĂ©n mindenkinek a fĂ©lĂştig eltelt idejĂ©t. A cĂ©l az induláshoz is használt kikötő, ahol kiállĂ­tott, akár megvásárolhatĂł Hublot modellek, Ă©s az egĂ©sz vezetői kar, köztĂĽk Jean-Claude Biver várta a befutĂłkat.


Bár az Hublot rengeteg sportág felĂ© nyitott már, a hajĂłzás mindig is az egyik legfontosabbnak számĂ­tott, ami nem csoda, hiszen már a „hublot” szĂł jelentĂ©se is „hajĂłablak”. Az alkalomra egy limitált szĂ©riás, titánium Classic Fusionnel kĂ©szĂĽltek, ami könnyűsĂ©ge mellett kifejezetten ellenáll az ĂĽtĂ©seknek Ă©s korrĂłziĂłnak. A szĂ©nszálas számlapot ezĂĽst komplikáciĂłk Ă©s mutatĂłk dĂ­szĂ­tik, kivĂ©ve a stopper másodpercmutatĂłját, ami a vĂ­z kĂ©kjĂ©t idĂ©zi. A gumiszĂ­jra szintĂ©n szĂ©nszálas rĂ©teget varrtak. 75 számozott darab kĂ©szĂĽl, „75ème Ă©dition Bol d'Or Mirabaud” gravĂ­rozással a hátlapon.

avatar
swissfan
-
2013.07.09. 17:04
3
Jól néz ki ezzel a szíjjalés a markáns opalin segédszámlapokkal!
avatar
duracell
-
2013.07.08. 23:26
2
Az elso foto de komoly!! :OO
avatar
Athos
-
2013.07.08. 19:49
1
Wáww letisztult, elegáns! Végre a sok csiricsáré órájuk után egy ami tényleg eltaláltak!
Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.