Ízvilág: szendvics- és borbár
Egyedi szendvicsbár nyílt Óbudán
4 hozzászólás
Molnár Gergely    2012.11.16

Ausztria sokak kedvenc ĂĽdĂĽlőhelye kĂĽlönösen a sĂ­szezonban, Ă­gy vagy Ăşgy, de törtĂ©nelmĂĽnk Ă©vszázadok Ăłta összekapcsolĂłdik nyugati szomszĂ©dunkkal. Egy kĂĽlönleges szendvics- Ă©s borbár nyĂ­lt meg nemrĂ©g Ă“budán a SzĂ©pvölgyi Ăşt elejĂ©n, kĂ©t percre a Kolosy tĂ©rtől.Az ĂŤzvilág Sandwich & Winebar-ban nagyrĂ©szt AusztriábĂłl származĂł alapanyagokbĂłl kĂ©szĂĽlt, minősĂ©gi Ă©telek várják az Ă©hes látogatĂłkat. A meleg Ă©s hideg szendvicseken, osztrák hĂşs- Ă©s pĂ©kárukon kĂ­vĂĽl, csapolt sör, kĂĽlönböző ĂĽdĂ­tőitalok, koktĂ©lok is várják a vendĂ©geket. Illetve Ă©rdemes megemlĂ­teni a bár több mint száz fĂ©le borbĂłl állĂł kĂ­nálatát is, amelyek döntő többsĂ©ge magyar pincĂ©szetekből származik.

A szendvicsbár megnyitĂłja alkalmábĂłl tartott sajtĂłtájĂ©koztatĂłn a tulajdonos elmondta, kedvenc ĂĽdĂĽlőhelyĂ©nek sajátos hangulatát kĂ­vánta megteremteni Magyarországon. Nos, Ăşgy tűnik, mindez sikerĂĽlt.

Fotók: Ízvilág szendvicsbár
Fotók: Ízvilág szendvicsbár

avatar
vicany
-
2012.11.21. 08:35
4
én voltam, nagyon finomak a szendvicsek, a péksütemény amiben van különleges :)
avatar
biropeti
-
2012.11.19. 23:41
3
Ki kell próbálni!
avatar
Walther
-
2012.11.17. 17:43
2
Valaki volt már? Tapasztalatok?
avatar
sweetie
-
2012.11.16. 19:42
1
be fogok nézni, már csak azokért a szendvicsekért is :)
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.