Antalya repülőterétől 20 percre, a dél-törökországi Lara régióban fekszik a luxushotel
Egyre népszerűbb a Mardan Palace
Munkatársunktól    2012.11.28    3 hozzászólás

Antalya repülőterétől 20 percre, a dél-törökországi Lara régióban fekszik a Mardan Palace fényűző szállodája. Az üdülőhely partjait a Földközi-tenger langyos vize mossa, körülötte római, ottomán és görög történelmi emlékhelyek és a háttérben magas hegyek tárulnak elénk.


Akik szeretnének egy kicsit egyedi luxusban pöffeszkedni a következő nyaralásuk folyamán, azoknak ideális hely a hipnotikus Mardan Palace. Hihetetlen mennyiségű gazdagoknak szánt felszereltségről tart majd kiselőadást neked a személyzet, így nem árt jegyzetfüzetet is vinni magaddal, hogy mindent feltérképezhess. A hotel maga antik tárgyakkal gazdagon díszített, van egy hatalmas kristálycsillárja, és látványos tornyokban, hidakban és medencékben is bővelkedik.


A közelében található egy korallzátony, ahol 3000 trópusi halfajjal úszhatsz együtt. És ha megunnád ezt a sok csodát és szépséget, a Mardan Palaceban 14 bár és 11 étterem kényezteti az ízlelő bimbóidat gazdag bor és ételkínálattal. Továbbá különféle üzletek és mozi is szolgálja a szórakoztatásodat. Ha igényled, a hotel napi 24 órában komornyikot bocsát a rendelkezésedre, hogy elpiszmogjon körülötted, és minden szavadat lesse. És ha mindez még mindig nem volna elég a tökéletes pihenésedhez, a Jack Nicklaussal fémjelzett golfpálya még jó program lehet.


Az 560 szoba valamelyikében már 175 dollár/éjszakás ártól szállhatsz meg. Ne hagyd, hogy az utazási irodák által kínált fényűzőnek látszó turista szállodák megszédítsenek, ha igazi luxust és pompát szeretnél, foglalj szobát a Mardan Palace-ban, Larában.

avatar
petra19
-
2012.12.08. 20:00
3
ez vmi álomszépséges :)
avatar
Szeki
-
2012.11.30. 22:49
2
Nem semmi! Ahhoz képest nem is horror az ára.
avatar
Marci20
-
2012.11.29. 13:15
1
A híd baromi jó benne. A szobor kit ábrázol vajon?
Halszálkamintás Thomas Pink ing
Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minőségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.