Vidámság és összkomfort a tengerparton
Eladó a díjnyertes kockaház
2 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.01.11

Florida tömve van gyönyörű, vagy akár fura, Ă©s Ăłriási luxusotthonokkal. A „furák” vonalát követi ez a tengerparti Siesta Key-en fekvő, Rubik-kockát idĂ©ző Ă©pĂĽlet.


A 15 ezer nĂ©gyzetmĂ©teres telken fekvő Ă©pĂ­tmĂ©ny több dĂ­jat is elnyert kivitelezĂ©sĂ©nek köszönhetően. Tervezője, a sarasotai Guy Peterson laza eleganciával választotta ki a tengerparthoz illő vidám, Ă©lĂ©nk szĂ­neket, a beltĂ©r pedig mindenkinek kikapcsolĂłdást Ă­gĂ©r: társaságunkat a tágas, fĂ©nyes nappaliban fogadhatjuk, ha pedig csak magunkra akarunk figyelni, beĂĽlhetĂĽnk az egyik, finoman beárnyĂ©kolt sarokba. Hűvös Ă©jszakákon körbeĂĽlhetjĂĽk a kandallĂł barátságos, meleg tĂĽzĂ©t; nyáron pedig a lĂ©gkondi segĂ­ti elkerĂĽlni az ember tĂşlhevĂĽlĂ©sĂ©t.


Ugyan a háztĂłl pár mĂ©terre találhatĂł a tenger, jár mellĂ© egy privát, fűtött medence, ami mĂ©retĂ©ből adĂłdĂłan akár Ăşszásra, sőt labdás játĂ©kokra is elegendő teret ad - a mozgás utáni relaxáciĂłhoz pedig csak át kell másznunk a medence melletti jacuzziba. Ha pedig valaki nem akar vizes lenni, ott a röplabda- pálya.


A Rubik-kockára hajazó építmény a Michael Saunders & Company ingatlanügynökségen keresztül vásárolható meg, 14,5 millió dollárért.

avatar
kristoftoth
-
2012.01.13. 21:00
2
Hasonlí a rubik kockára :D
avatar
donvito
-
2012.01.13. 14:58
1
Elég jó...
Kék Mishumo kardigán
A Mishumo egy feltörekvő márka, mely elsősorban a sportosan elegáns fiatalokat kívánja megcélozni. Kiváló anyagválasztás és a színek megfelelő variálása a márka fő ismertetőjele - na és persze a több helyen is elhelyezett logó.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.