Akár bérelhető is
Eladó a Skyfallban feltűnt szuperyacht
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.02

Klasszikus Bond egy kis modern felhanggal. A James Bond sorozat 23. kalandja, a Skyfall talán a leglátványosabb, de mindenkĂ©ppen a lĂ©lektanilag legmegragadĂłbb rĂ©sz, amelyben Daniel Craig egy Ăşjabb szintre emelte James Bond karakterĂ©t, nem csak a vĂ©gsőkig elmenő hűsĂ©gĂ©vel M-hez Ă©s Nagy- Britanniához, de a Tom Ford tervezte testhez állĂł rugázatával is. Az Aston Martin DB5-ről, az Omega Seamaster karĂłrárĂłl Ă©s a gyönyörű Chimera yachtrĂłl nem is beszĂ©lve. Most ugyanaz a yacht, amivel James Bond Ă©s Severine áthajĂłzik a kis szigetre a gonoszhoz, eladĂł 14,2 milliĂł dollárĂ©rt vagy 120.000 dollárĂ©rt bĂ©relhető egy hĂ©tre.


A filmben Chimera-kĂ©nt emlegetett szuperhajĂłn a törökországi Fethiye-öbölben forgattak. A valĂłjában Regina nevű 56 mĂ©ter hosszĂş vitorlás vĂ­zi jármű egyike volt a 2012-es World Super Yachts Award döntőseinek. A Bodrumban Ă©pĂ­tett Regina egy nagyteljesĂ­tmĂ©nyű szkĂşner, melyet klasszikus dizájnelemekkel tettek mĂ©g kĂĽlönlegesebbĂ©.


A tervezők nem titkolt szándĂ©ka volt, hogy Ăşj dimenziĂłt nyissanak a hajĂłzásban. A kĂ©nyelemre nem lehet panasz, hiszen a hajĂł 6 főkabinnal - amelyikhez mindhez kĂĽlön öltözőszoba, műholdas tĂ©vĂ© Ă©s hifi tartozik -, 3 vendĂ©gkabinnal, hatalmas szalonnal Ă©s kĂĽlön szemĂ©lyzeti rĂ©szleggel is rendelkezik. A Regina Skyfallbeli szerepĂ©t nĂ©zve, fĂ©lgőzzel haladt, hogy lefilmezhessĂ©k minden szögből Ă©s megcsodálhassuk teljes pompájában. Láthattuk a filmvásznon oldalrĂłl, a levegőből Ă©s a fedĂ©lzetről is. A Skyfall forgatás után a Regina celebek Ă©s az ultra elit charter-hajĂłja lett.

avatar
Alex89
-
2012.12.04. 12:41
2
Klasszik :)
avatar
Chris
-
2012.12.02. 20:07
1
Jó volt a filmben ez a jelenet :D
Csíkos Diesel garbó
Bizonyára sokan meglepődtök, de a YOOX új kínálatának eddigi legütősebb garbóját a Diesel hozta!

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.