2006-ban rekordron kelt el, most ismt eslyes a cmre
Elad Krokodil Dundee villja
2 hozzszls
Oroszvri Pter    2011.10.23

Ismét eladó a Paul Hogan által 2006-ban építtetett kastély. A Byron öbölben, gyönyör hegyek közt fekv építményt Paul 8,1 millió dollárért adta el még abban az évben, de most ismét piacra került a jelenlegi tulajdonosai által.


A fényz palota Possum Creek határában áll, a Wilson folyó mellett. Az ide vezet privát út több mint egy kilométeres, ám a 2006-os 132 hektáros terület nagy része már nem ide tartozik: nem sokkal az építés után le kellett választani a telekrl egy 44 és egy 36 hektáros szeletet, melyeket legalább még el tudtak adni 2-2 millió dollárért.


A kúria olasz stílusban készült, egy igazi olasz építész- és lakberendez irányítása alatt – egy éven keresztül az építési területen lakott, annyi dolga volt. A folyóra néz 8 hálószobás, 10 fürdszobás fépülethez tartozik még egy 150 ezer literes ftött medence is, és egy vendégház.


A 8 óriási hálószoba mit sem ér, ha az ott tartózkodók nem tudnak egyszerre étkezni – az erre szolgáló hatalmas, 16 személyes, olasz étkez. A nappaliban kellemes meleget sugároz a sok fa, a konyhából pedig egy külön szoba nyílik a szakács számára. Az elbb említett nagy étkez mellett megtalálható még egy kisebb, barátságosabb is, a medencére néz kilátással. Az emeleten kiülhetünk még a hatalmas erkélyre is, innen gyönyör a rálátás a nagy kertre és a ház mellett haladó folyóra.


A villa a térség legdrágábbjaként kelt el a 2006-os eladásakor. Valószínleg most is kellen elkel helyen fog állni az ingatlanárak listáján, de egyelre még nem hirdették ki a végösszeget.

Cimkk: Paul Hogan, villa,
Kapcsold cikkek
2009-ben már meghirdették, de nem kelt el, most a tulajdonos ismét piacra dobja a házat, méghozzá másfél millió dollárral olcsóbban.
Pár hete megnyitotta kapuit és vendégeket is fogad az Iberostar Grand Hotel Budapest, melynek sajtótájékoztatón mi is ott voltunk.
Makovecz Imre több mint ötven éven keresztül gazdagított bennünket különleges mvészi alkotásaival.
3,908,850 Huf / 12,650 Eur
9,733,500 Huf / 31,500 Eur
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
avatar
gabesz21
-
2011.10.25. 12:58
2
azt nem rtem h ha megpti mirt adja el?
avatar
andy
-
2011.10.24. 22:45
1
Nagyon tetszik nem csak a hz de a krnyk is!
Fekete Tommy Hilfiger sneaker
A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könny helyzetben, amikor minségi utcai cipt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.