A neves producer piacra dobta otthonát
Eladó Malibu második legdrágább villája
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2014.04.21

Az „Egy csodálatos elme” producere, Brian Grazer eladja az álomszĂ©p malibui otthonát. Az akadĂ©mia­dĂ­jas producer a Los Angeles Times elmondása szerint 17,3 milliĂł dollárĂ©rt hirdeti a mediterrán stĂ­lusĂş otthonát, mely Ă­gy a második legdrágább eladĂł ingatlan a malibui körzetben 2014­-ben. Az 1995­-ben Ă©pĂĽlt ház a tengerpartra nĂ©z, Ă©s összesen 5 hálĂłszoba, 8 fĂĽrdőszoba találhatĂł ebben az 566 nĂ©gyzetmĂ©teres, háromemeletes villában. A ház kĂĽlönlegessĂ©geihez hozzátartozik az Ă©tkezővel egybekötött konyha, a lift, a beltĂ©ri medence, egy tengerparti kialakĂ­tásĂş fĂĽrdőszoba, Ă©s egy luxus kialakĂ­tásĂş vendĂ©glakosztály. A kĂĽlső tĂ©r legĂ©kesebb eleme a tengerre nĂ©ző terasz, Ă©s a szabadtĂ©ri edzőterem. Brian Grazer tavaly májusban vásárolta ezt a luxusotthont 19,5 milliĂł dollárĂ©rt, de egy Ă©vvel kĂ©sőbb már csak 18,9 milliĂł dollárt Ă©rt a birtok. A birtokot mĂ©g 2003­-ban vásárolta 13,5 millióért, de a jelentős fejlesztĂ©seknek köszönhetően Ă©rte el 2014­-re a mai aktuális eladási árát.

Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.