Megannyi hres ember megfordult a kaliforniai villban
Elad Sinatra birtoka
2 hozzszls
Oroszvri Pter    2012.02.04

Áruba bocsájtották a kaliforniai Chatsworth-ben található Farralone fantázianev birtokot. A Frank Sinatra által sokáig kibérelt, most 12 millió dollárért megvásárolható villában még Marilyn Monroe és Jack Kennedy is megfordult.

Az ingatlant Dora Hutchison, a Chase Manhattan Bank örököse építtette a Pereira & Luckman építészeti vállalattal. A cég igazán gazdag referenciával rendelkezik: a Farralone birtok mellett k vitelezték ki például a Los Angeles-i reptér különleges építményét, a CBS tévészékházat, az IBM fhadiszállását, de dolgoztak bankokon, és katonai reptereken is. A villa 1951-ben készült el, és egybl nagy, pénznyel hollywoodi bulik helyszíne lett.


Miután Hutchison New Yorkba költözött, házát Frank Sinatra bérelte közel egy évtizeden át. A vendégházban ezid alatt Marilyn Monroe lakott, akinek utolsó fotózását is itt tartották, és itt történt meg a hírhedt randevú Kennedy elnökkel is.


Az ezer négyzetméteres fépületet egy nyolcszor ekkora kert veszi körbe. A házban 4 háló- és 5 fürdszoba, egy óriási galéria, 3 munkaszoba és egy konferenciaterem található meg. Ezekbl csak az egyik háló-fürd együttes tesz ki 100 négyzetmétert – ráadásul még egy medence és egy konditerem is tartozik hozzá. Az épület körüli területen további 40 ezer négyzetméter szolgál szlskertként, lovaglási lehetséggel.


A jelenlegi tulajdonosok az eredeti vonásokat megtartva gyönyören felújították az épületbelst, ezért kedvelt helyszínként szolgál különböz forgatásokhoz. Láthattuk már például a Kardhalban vagy a Kaliforgia töb részében, de Usher egyik videoklipje is itt készült. Ezeket a felkéréseket ráadásul egy külön menedzser kezeli, és évente kétmillió dollár bevételt hoznak.


Ingatlanszakértk szerint nagyon jó esélyekkel áll az ingatlan a piacon, hamar el fog kelni, akárcsak Walt Disney villája a tavalyi év végén.

Kapcsold cikkek
Meglep látvány tárulhat elénk, mikor belépünk e chelsea-i apartman ajtaján és szembekerülünk azzal a sok káprázatos tárggyal, amit eme 1800 négyzetméteres lakóhely rejt magában.
Chris Paul kosárlabda-játékos vette meg Avril Lavigne villáját. A 8 hálószobás otthonért 8,5 millió dollárt fizetett a Clippers játékosa.
8,034,000 Huf / 26,000 Eur
1,001,160 Huf / 3,240 Eur
avatar
chloe
-
2012.02.05. 12:38
2
Szp!
avatar
lacko
-
2012.02.04. 20:35
1
Tetszik mert hiba nagy terlet, mgse hivalkod, hanem belesimul a krnyezetbe.
Halszlkamints Thomas Pink ing
Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.