2015-ig további 20 hasonlót szeretnének építeni
Elkészült a high-tech Audi szalon
6 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.07.20

Mint már korábban megĂ­rtuk, a BMW Párizsban hozta lĂ©tre Ăşj központját, ahol megtekinthetők a bajor márka legĂşjabb autĂłi. Ezalatt az Audi sem tĂ©tlenkedett, a nagy fejlesztĂ©snek pedig most láthatĂł az eredmĂ©nye: az Audi City.


Az Audi City az autĂłgyártĂł legĂşjabb bemutatĂłszalonja, mely Londonban jött lĂ©tre. KĂĽlönlegessĂ©ge Ă©s egyedisĂ©ge a koncepciĂłban rejlik: az ingolstadti vállalat egy merőben Ăşj, digitális technolĂłgiákat felhasználĂł termet adott át, ahol az Ă©rdeklődők az eddigieknĂ©l sokkal kĂ©nyelmesebben Ă©s látványosabban tudják megtekinteni a kiválasztott járművet.


A hatalmas kivetĂ­tőn 1:1 mĂ©retben jelenĂ­thetők meg a legĂşjabb modellek, majd a vásárlĂłk szimplán lábmozdulataikkal kĂ©pesek irányĂ­tani a digitális programot. Az adott autĂłrĂłl Ă­gy minden hasznos funkciĂłt könnyedĂ©n megtudhatnak, majd pedig a szalonban felállĂ­tott Ă©rintőkĂ©pernyős eszköz segĂ­tsĂ©gĂ©vel saját igĂ©nyeik szerint mĂłdosĂ­thatják a felszereltsĂ©get, az enteriőrt Ă©s a szĂ­neket is. Az Ă­gy összeállĂ­tott autĂł paramĂ©tereit egy USB-n át is adják a vevőnek, aki a kĂ©sőbbiekben bármikor visszatĂ©rhet az ĂĽzletbe, hogy megvásárolja álmai autĂłját.


Az Audi nagyon nagy sikert vár az Ăşj londoni szalontĂłl, ezĂ©rt 2015-ig további 20 hasonlĂł bemutatĂłtermet kĂ­vánnak felĂ©pĂ­teni a világ kĂĽlönböző pontjain.

avatar
Donald
-
2012.07.29. 18:05
6
na aggodjatok nemsokara a bimmer is kihoz vmi hasonlot.. vagy jobbat :D
avatar
gery
-
2012.07.25. 14:18
5
Donvito : naná!
avatar
donvito
-
2012.07.23. 16:54
4
Ott is iPadok vannak ;)
avatar
Szeki
-
2012.07.22. 15:10
3
Nem rossz :)
avatar
Chris
-
2012.07.21. 18:14
2
Hú ez jó!
avatar
gery
-
2012.07.21. 16:22
1
ezzel kicsit lehagyták a bmw-t :D
Modern Ungaro Homme ing
Remek döntés volt a YOOX részéről, hogy az Emanuel Ungaro által alapított Ungaro Homme márkát is elérhetővé tette a kínálatában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a néhány napja elérhető, 2012 spring/summer kollekciók egyik legszebb ingjét mutatom be számotokra.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.