Öltözz úgy, mint Barack Obama és Mitt Romney!
Elnökjelöltek divatja
Boskovics Bianka    2012.11.04    2 hozzászólás

Minden Ăşriember tudja, hogy ĂŠlete sorĂĄn legalĂĄbb egyszer szĂźksĂŠge lesz egy jĂłl szabott ĂśltĂśnyre. A megfelelő dĂśntĂŠst viszont alapos ĂŠs ĂĄtgondolt vĂĄlogatĂĄs előzi meg. Uraim, ha eddig nem lett volna ĂśtletĂźk, bĂĄtran ajĂĄnljuk pĂŠldakĂŠpnek a nĂŠpszerű demokrata ĂŠs republikĂĄnus politikusokat, Barack ObamĂĄt ĂŠs Mitt Romneyt!

A mĂĄra Nobel-bĂŠkedĂ­jjal is bĂźszkĂŠlkedhető Obama stĂ­lusĂĄra mĂŠg a divatlapok is felfigyeltek, jellegzetes viseletĂŠt hazĂĄjĂĄban mĂĄr csak „Az Obama-ĂśltĂśny”-kĂŠnt emlegetik. Barack Obama egyedi, kĂŠtgombos ĂśltĂśnyeit mellesleg a Hartmarx kĂŠszĂ­ti, amely az EgyesĂźlt Államok egyik legrĂŠgebbi ĂŠs legpatinĂĄsabb szabĂłsĂĄga. Ezt pĂŠldĂĄzza, hogy szem előtt tartottĂĄk ismert megrendelőjĂźk testalkatĂĄt, Ă­gy előnyĂśsen nyĂşjtott fazonĂş darabok szĂźlettek. Egy-egy ruha viselĂŠsĂŠnĂŠl nem elhanyagolhatĂł szempont a kĂŠnyelem. Senki sem szeret feszengeni, a jĂł kĂśzĂŠrzet alapja a kĂŠnyelmes, kellemes tapintĂĄsĂş ĂśltĂśzet. EzĂŠrt is kĂŠszĂźlnek a fent emlĂ­tett ĂśltĂśnyĂśk frappĂĄnsan gyapjĂş ĂŠs kasmĂ­r keverĂŠkĂŠből. Az amerikai elnĂśk termĂŠszetesen a vĂĄlasztĂĄsi kampĂĄny alatt is hozza megszokott formĂĄjĂĄt: decens, letisztult, visszafogott szĂ­nvĂĄlasztĂĄsĂş ĂśltĂśzetek jellemzik, amelyekkel nem lehet mellĂŠfogni.

Obama kedvence a kék szín
Obama kedvence a kék szín

Az elnök öltönyzakói vállban
a szükségesnél bővebbek, kialakításuk a tradicionális
angolszász stílust követik
Az elnök öltönyzakói vállban a szükségesnél bővebbek, kialakításuk a tradicionális angolszász stílust követik

A zakó sokszor lekerült, de a
nyakkendő maradt
A zakó sokszor lekerült, de a nyakkendő maradt

Kampánykörútja során volt,
amikor lezserre vette: Obama fehér alapon kockás ingjei
sokkal bővebbek, mint azt karcsú alakja igényelné
Kampánykörútja során volt, amikor lezserre vette: Obama fehér alapon kockás ingjei sokkal bővebbek, mint azt karcsú alakja igényelné


Mr. Romney, mint derĂźlt ĂŠgből villĂĄmcsapĂĄs ĂŠrkezett a vĂĄlasztĂĄsok szĂ­nterĂŠre. Most, hogy mĂĄr nagyobb figyelmet kap a mĂŠdiĂĄtĂłl, az ĂŠles szeműek a stĂ­lusĂĄra is odafigyelhettek. Igen hasonlĂł szĂ­neket kedvel, mint az elnĂśk – habĂĄr nĂĄla a kĂŠk jegesebb ĂĄrnyalata ĂŠlvez elsőbbsĂŠget -, formaisĂĄgban eltĂŠrő az Ă­zlĂŠsĂźk. Romney, ha lehet, mĂŠg klasszikusabb irĂĄnyvonalat kĂŠpvisel. A jĂłl ismert vonalvezetĂŠsű ĂśltĂśnyĂśket rĂŠszesĂ­ti előnyben, amelyek valĂłban jobban kiemelik testfelĂŠpĂ­tĂŠsĂŠt, mint mĂĄs darabok. ÍzlĂŠsĂźk az ingek terĂŠn is eltĂŠrĂŠst mutat: mĂ­g Obama az egyszĂ­nűeket kedveli, a republikĂĄnus politikust gyakorta lĂĄthatjuk hajszĂĄlcsĂ­kosokban, nĂŠgyzetrĂĄcsosakban. Ha a vĂĄlasztĂĄsok mĂŠrcĂŠje a stĂ­lusossĂĄg volna, Mitt Romney Ăşgy is rendkĂ­vĂźl erős ellenfĂŠlnek bizonyulna.

Romney az acélkékre esküszik
- kedvence a 100% szűzgyapjúból készült 'birds-eye' anyag
Romney az acélkékre esküszik - kedvence a 100% szűzgyapjúból készült 'birds-eye' anyag

A republikánus elnökjelölt a
vetélytársánál karcsúsítottabb szabással készített
öltönyöket részesíti előnyben
A republikánus elnökjelölt a vetélytársánál karcsúsítottabb szabással készített öltönyöket részesíti előnyben

A volt kormányzó gyakran
viselte anyagában mintás sportzakóját az országjárás során
A volt kormányzó gyakran viselte anyagában mintás sportzakóját az országjárás során

A lakossági fórumok során a
V-nyakú pulóver és a legombolt galléros ing a nyerő
A lakossági fórumok során a V-nyakú pulóver és a legombolt galléros ing a nyerő


AkĂĄrcsak ők, mindenki mĂĄs jĂłl teszi, ha a szĂ­neken kĂ­vĂźl azok ĂĄrnyalatĂĄra, tĂłnusĂĄra is gondot fordĂ­t. Ebben nyĂşjt segĂ­tsĂŠget az ĂŠvszaktĂ­pusos felosztĂĄs. Azt, hogy melyikbe tartozunk, leggyorsabban bőrĂźnk ĂĄrnyalatĂĄbĂłl ĂŠs hajunk ezĂźstbe, avagy aranyba hajlĂł fĂŠnyĂŠből derĂ­thetjĂźk ki. A hideg kategĂłriĂĄba a nyĂĄr ĂŠs tĂŠl tĂ­pusĂş emberek tartoznak, a nyarakhoz hűvĂśs pasztellĂĄrnyalatok, a telekhez – ide sorolhatĂł az elnĂśk ĂŠs vetĂŠlytĂĄrsa is – szintĂŠn hűvĂśs, de kontrasztos, erőteljes szĂ­nek dukĂĄlnak. EllentĂŠteik a meleg tĂ­pusba tartozĂł tavasz ĂŠs ősz. Nekik pont fordĂ­tott irĂĄnyelveket kell kĂśvetniĂźk, a tavaszi ĂŠs az őszi tĂĄjak szĂ­neiben biztos a siker. Azt, hogy a jĂśvőben az elnĂśki szĂŠkből ObamĂĄt vagy Romneyt figyelhetjĂźk, az OlvasĂłk megĂ­tĂŠlĂŠsĂŠre bĂ­zzuk.

avatar
Lion
-
2012.11.05. 13:21
1
Obama valoban vehetne slim fit inget :D az a vicces hogy egy masik oldalon egy magyar stilus szakerto azt irta hogy Obama jobban oltozik szerinte mert TESHEZ SIMULO ingeket visel

ROFLMAO
Kétrétegű Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂŠsĂŠvel megindult az első palesztin intifĂĄda, a FĂśld elĂŠrte az ĂśtmilliĂĄrdos nĂŠpessĂŠget, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.