Mr. Biver kszsggel vlaszolt a berkez krdsekre
l krdezz-felelek az Hublot elnkvel
10 hozzszls
Oroszvri Pter    2013.01.03

December 20-án tartotta második él adását Jean-Claude Biver, az Hublot elnöke. A hallgatók az interneten keresztül tehették fel kérdéseiket, így szó esett például a Forma-1-es szerzdés elvesztésérl, szabadalmakról, de Mr. Biver kedvenc óráiról is.

- Szomorú, hogy véget ért a Forma-1 partnerkapcsolat?

Természetesen nagyon szomorú vagyok, örültem volna, ha egyszerre tudtuk volna mködtetni a Ferrari és a Forma-1 szerzdést is, de sajnos csak az egyiket állt módunkban megtartani. Az F1-es kapcsolat két éve alakult ki, közben megszereztük a Ferrarit is, a Scuderia versenycsapatot kivéve. Ezt a lehetséget sem hagyhattuk ki, de választani kellett: vagy Scuderia, vagy Forma-1. A Ferrari lemondása meg sem fordult a fejünkben, ez egy olyan név, melynek presztízsét, exkluzivitását, minségét mindenki ismeri Amerikától Kínáig. Manapság egy lovas emblémával ellátott órát nagyobb eséllyel vesznek meg, mint egy F1-eset, így végül a Scuderiát választottuk. Ugyanakkor büszkeséggel tölt el, hogy a száguldó cirkuszban a Rolex követ minket, ami szintén nagyon nagy név, de mi nyithattuk meg azt az utat, amire most k kerültek.


- Több éve jelent meg az els King Power sorozat. Mikor várható a frissítés?

2013 márciusában, valószínleg „The Spirit of Big Bang” néven.

- Milyen saját Hublot modelleket szokott hordani?

A kedvencem a Bigger Bang All Black, és több Aero Bang-em is van. A nem-Hublot óráim mind klasszikus, 1926-1976 közti modellek.

50 darab kszlt az Hublot
Bigger Bang All Blackbl
50 darab kszlt az Hublot Bigger Bang All Blackbl

- Igaz, hogy vörös szín kerámiát fejlesztenek?

Valóban szabadalmaztattuk az újfajta eljárást, és lassan gyártásba is kerül. Hogy milyen vörös? Pontosan olyan, mint a Ferrari autók színe. A szabadalom ettl függetlenül bármilyen más elállítható színre kiterjed, és ez óriási lehetség számunkra.

- Várható, hogy a következ évek folyamán minden Hublot modellbe saját gyártású szerkezet kerül?

Nem, maximum a modellek 80%-ban, de sosem mindben. Nonszensz lenne. Azért, mert egy egyszer hárommutatós, dátumkijelzs szerkezetet tudunk szerezni a Zenittl és az ETA-tól is. A bonyolultabb kronográf, önfelhúzó, tourbillon, stb. szerkezeteket természetesen mindig magunk fogjuk gyártani, de az els árkategóriásakat nem.


- Mennyi órát fognak gyártani 2013-ban?

Körülbelül 28 ezer darabot.

- Tudom, hogy nagyon szereti a családját, de rajtuk kívül melyik négy emberrel vacsorázna együtt?

Istennel és három angyallal, finom bort kortyolgatva. Ha Isten nem ér rá, akkor négy angyallal.

Meggylt a baja az iPaddel
Meggylt a baja az iPaddel

- Mit kíván az Hublot-nak 2013-ra?

Azt, hogy minél jobban használjuk ki a rendelkezésre álló erforrásainkat. Új, sikeres modelleket létrehozni, még több eladást elérni, fizetésemelést adni mind a 450 dolgozónknak, még 100-at felvenni, új gyárat építeni, hasonló jó partnerkapcsolatokat kiépíteni, mint tavaly.

- Mit kért a Mikulástól?

Szeretetet, de azt mondta, csak pénzzel megvehet dolgokat tud adni. Mivel pénzem van elég, kértem, hogy akkor jöjjön vissza, ha olyat tud hozni, ami pénzen nem megvásárolható. Szeretetet, egészséget, örömöt. Ezzel is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket, jövre újra találkozunk.

Kapcsold cikkek
Profi tolvajbandát fogott el a rendrség a napokban. Az ötfs csapat az utóbbi egy évben több mint 100 millió forint értékben tulajdonított el tehets alföldi személyektl ékszereket, karórákat és festményeket.
A világ egyik legismertebb legendája kel újra életre a Roger Dubuis malkotásán, a 88 darabos limitált szériában készül Excalibur Table Ronde modell számlapján.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Kristen Stewart megjelenését igen ers kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
avatar
xetron
-
2013.01.11. 15:58
10
XD hogy felvette ads kzben a telefont xD
avatar
mandark
-
2013.01.09. 16:48
8
Totti: tnyleg, nem is lttam mg ezt a modellt!
avatar
Tottii
-
2013.01.08. 00:14
7
mandark: A Ferraris Hublot mr Magic Goldos.

vivtomas: Ha tippelnem kne akkor 46mm amolyan big Bang s King Power kzti ra. De az is lehet hogy tglalap lesz, br erre elg kicsi az esly.
avatar
spearx
-
2013.01.07. 19:49
6
akkor ezentl szmthatunk srga meg piros tokos Hublot rkra? :D
avatar
mandark
-
2013.01.05. 18:17
5
biropeti: ez gy is van :) n az j kermira vagyok nagyon kvncsi, meg a magic gold sincs szerintem mg hasznlatban, vagy igen?
avatar
Balumsn
-
2013.01.04. 12:37
4
Kvncsi vagyok mit mutatnak be mrciusban!
avatar
biropeti
-
2013.01.03. 20:54
3
vivtomas: Biztos vagyok benne, hogy ha lesznek kpek akkor a TM-en is meg fognak jelenni! :)
avatar
vivtomas
-
2013.01.03. 19:35
2
2013 mrciusban, valsznleg „The Spirit of Big Bang” nven.

!!! Vajon milyen lesz? Errl nincs tbb inf?
avatar
biropeti
-
2013.01.03. 18:14
1
Kivl sszefoglal!

Eredeti vide:

Nzztek meg, vicces! :D
Fekete Emporio Armani gyr
Folytatva az elbbi ajánlást, íme az Emporio Aarmani másik, szerintem még menbb gyrje.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.