A négykarikás márka jó évet fog zárni
Előretör az Audi
5 hozzászólás
Váradi Zoltán    2011.12.10

Az Audi idĂ©n megelőzheti a nagy rivális Mercedest az autĂłeladási listán. A BMW első helye továbbra is stabil. A három nagy mĂşltra tekintő nĂ©met autĂłmárka között hosszĂş Ă©vek Ăłta zajlik a rivalizálás, hol a mĂ©diában, hol pedig egy-egy hasonlĂł modell bevezetĂ©se kapcsán. IdĂ©n azonban Ăşgy tűnik, hogy az Audi vezetői ĂĽnnepelhetnek, ugyanis a nĂ©gykarikás márka minden bizonnyal meg fogja előzni a Mercedes Ă©vesĂ­tett eladási mutatĂłit.


Az Audi a tavalyi 1,1 milliĂłs Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si számait 2011 vĂ©gĂ©re 1,3 milliĂłra növelheti, Ă­gy ugyan nem sokkal, de le fogja körözni a Mercedest. A BMW az elemzők szerint 1,6 milliĂł eladott járgánnyal fogja zárni az Ă©vet, Ă­gy első helyezĂ©se biztosnak tekinthető.

Jól teljesít az új A6
Jól teljesít az új A6

Az Audi vezĂ©rigazgatĂłja már a nĂ©hány hĂłnappal ezelőtti frankfurti autĂłszalonon is bizakodĂł volt. „Az idĂ©n minden valĂłszĂ­nűsĂ©g szerint átlĂ©pjĂĽk az 1,3 milliĂłs eladási számot" - jelentette be Rupert Stadler, majd hozzátette, hogy emiatt Ă©v vĂ©gĂ©n megelőzik a Mercedest. MiĂ©rt tört előre Ă­gy az Audi? IdĂ©n megjelent a márka felső kategĂłriás limuzinja, a megĂşjult A6, amit az eggyel kisebb A4 követett, de a szabadidő autĂłk mezőnyĂ©ben indulĂł Q3 is jĂłl teljesĂ­t.

A BMW X6 pozíciója most még
megkérdőjelezhetetlen
A BMW X6 pozíciója most még megkérdőjelezhetetlen

Jövőre az Audi a terepjárĂłk piacán kĂ­ván erősödni, ami nem lesz egyszerű. Az Ăşj Mercedes ML most jelent meg, a BMW pedig masszĂ­van dominálja a kategĂłriát az X5-össel, továbbá a bajorok az eleinte a szakmában vitatott, de mára sikertörtĂ©nettĂ© vált X6-tal is kĂ©pesek megszĂłlĂ­tani a tehetősebb vásárlĂłkat. Ennek kapcsán hĂłnapok Ăłta zajlanak a találgatások az Audi esetleges Ăşj fejlesztĂ©sĂ©ről, az X6 ellen indulĂł Sports Activity CoupĂ©rĂłl, amit tegnap Walter de Silva, a Volkswagen-konszern formatervezĂ©si igazgatĂłja hivatalosan is elismert.

A Q6 nekimegy a bajoroknak
A Q6 nekimegy a bajoroknak

"EgĂ©szen biztos, hogy piacra dobunk egy sportosabb, a Q5 Ă©s Q7 közĂ© pozĂ­cionált crossovert" - mondta de Silva, majd rögtön hozzátette, hogy egy hasonlĂł jellegű, a Q5 Ă©s Q3 közĂ© pozicionált modellen is dolgozik a márka, mely a kĂ©szĂĽlő BMW X4 ellenfele lesz.

Kapcsolódó cikkek
Az Audi A7 Ă©s a Jeep Grand Cherokee nyerte a 2012-es Active Lifestyle Vehicle Awardot.
5,963,700 Huf / 19,300 Eur
4,140,600 Huf / 13,400 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
Az utĂłbbi időben számtalan kĂ©rdĂ©s merĂĽlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂ©rkeztek a válaszok!
avatar
Sonic
-
2011.12.11. 22:11
5
polgarlaszlo: azzal nekem se lenne sok gondom!
avatar
Marci20
-
2011.12.11. 19:37
4
Bármit is csinálnak, mindig ők hárman fognak harcolni az első helyekért :D talán a Lexus egyszer felzárkózhat!
avatar
polgarlaszlo
-
2011.12.10. 21:36
3
A 2009 utáni új Audik nagyon jól sikerültek, én egy A4-est hajtok már két éve és semmi gondom nincs vele. A Q3-at is próbáltam, az is odavág a konkurenciának! :)
avatar
DJboy
-
2011.12.10. 19:48
2
Az X6ot nem fogják überelni!
avatar
Balumsn
-
2011.12.10. 15:55
1
Ezt is megéltük :D
Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.