Színház is lesz benne
Épül a Swarovski hotel Indiában
Munkatársunktól    2012.12.14    1 hozzászólás

Biztos mindenki előtt vad kĂŠpek jelennek meg, ha lĂĄt egy olyan nevet, mint Swarovski , egy lakóÊpĂźlet tervĂŠvel Ăśsszekapcsolva. Az indiai Prune vĂĄrosĂĄban tervezik megĂŠpĂ­teni a Gateway Towers 1-et egy hatalmas komplexum rĂŠszekĂŠnt, amelyben partnerkĂŠnt vesz rĂŠszt a csillogĂł kristĂĄlyairĂłl hĂ­res Swarovski.


A 150 m magas ĂŠpĂźlet 45 szintes lesz ĂŠs a belső dekorĂĄciĂłt ĂŠs lĂĄmpatesteket Swarovski fogja dĂ­szĂ­teni. A csillogĂł lakĂĄsokat korszerű automatizĂĄlt megoldĂĄsok fogjĂĄk kiegĂŠszĂ­teni, mint a digitalizĂĄlt megvilĂĄgĂ­tĂĄs, automatikus fĂźggĂśnyĂśk ĂŠs lĂŠgkondicionĂĄlĂł, digitĂĄlis gĂĄzszivĂĄrgĂĄs ĂŠrzĂŠkelő, digitĂĄlis zĂĄrak, szĂŠlessĂĄvĂş internet, energiatĂĄrolĂł rendszer. És nem is beszĂŠlve a „vĂĄsĂĄrolj otthonrĂłl” funkciĂłrĂłl. Az ĂŠpĂźlet olasz mĂĄrvĂĄnnyal borĂ­tott folyosĂłkkal, alumĂ­nium csĂşszĂł ablakokkal , moszkitĂłhĂĄlĂłval, polĂ­rozott krĂłm biztonsĂĄgi rĂĄcsokkal, korszerű szaniterekkel, dekoratĂ­v bejĂĄrati ajtĂłkkal ĂŠs sajĂĄt szĂ­nhĂĄzzal is bĂźszkĂŠlkedhet majd.

avatar
Bernie
-
2012.12.14. 20:06
1
Jol nez ki, de nem a swarovski miatt hanem az epulet dizajnja utos. :)
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.