500 darabot gyártanak belőle
Évfordulót ünnepel az új Breitling Navitimer
Váradi Zoltán    2012.10.01    6 hozzászólás

IdĂ©n ĂĽnnepli hatvanadik Ă©vfordulĂłját a Breitling legendás modellje, a Navitimer. Az utĂłbbi nĂ©hány Ă©v fejlesztĂ©sei, mint pĂ©ldául az Ăşj Chronomat, vagy a Breitling for Bentley hatására ugyan nĂ©mileg visszaesett a figyelem a klasszikus Navitimer iránt, de a repĂĽlĂ©s szerelmeseinek továbbra ez az időmĂ©rő az etalon.


Nem hiába, hiszen a Navitimer tartalmazza mindazokat a funkciĂłkat, melynek segĂ­tsĂ©gĂ©vel ki lehet számĂ­tani repĂĽlĂ©skor a repĂĽlĂ©si időt, a szĂĽksĂ©ges ĂĽzemanyag mennyisĂ©get, Ă©s a felszállás után az optimális emelkedĂ©si időt. Mindezek pedig rendkĂ­vĂĽl fontos funkciĂłk egy pilĂłta számára. Ezen felĂĽl a szerkezet nagy ellenállĂłsággal rendelkezik, már az első modell is kĂ©pes volt elviselni a nagy hőmĂ©rsĂ©klet változásokat, illetve a megnövekedett nyomást.


A most bejelentett, mindössze 500 darabos limitáciĂłban megjelenő Breitling Navitimer Blue Sky talán mĂ©g azok számára is vonzĂł lehet, akik eddig nem lelkesedtek egy hasonlĂł tĂ­pusĂ©rt. Az Ăłrát kĂ©tfĂ©le verziĂłban vásárolhatjuk meg, választhatĂł hozzá a jĂłl ismert hĂ©t soros Air Racer fĂ©mszĂ­j, de talán mĂ©g egyedibbĂ© varázsolhatjuk a sötĂ©tkĂ©k krokodilbőr szĂ­j segĂ­tsĂ©gĂ©vel.


A 43mm-es, 30 mĂ©terig vĂ­zállĂł acĂ©l tok alatt a Breitling kiválĂł saját gyártásĂş, COSC minősĂ­tĂ©sű szerkezete, a Caliber 01 ketyeg, melynek járástartalĂ©ka igen figyelemremĂ©ltĂł: 70 Ăłra.

Cimkék: Breitling, karóra, luxus,
avatar
LosSantos
-
2012.10.07. 14:26
6
Szep
avatar
costa
-
2012.10.06. 13:51
5
WOW!
avatar
Attilaa
-
2012.10.05. 14:04
4
Hú ez nagyon jó, a saját szerkezet van benne és nem ETA-t tokoznak
avatar
DJboy
-
2012.10.04. 20:14
3
A legszebb Bretyó.
avatar
Alex89
-
2012.10.03. 17:57
2
Fémszíjjal nagyon mutatós!
avatar
Blackjack
-
2012.10.02. 13:51
1
A jó öreg Navitimer!
Dior Homme öltöny
A YOOX egyik legdrágább és legjobb öltönyét ezúttal a Dior Homme hozta el nekünk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.