Nem lesz olcsó játékszer
Exkluzív mobillal támad a Blackberry
9 hozzászólás
Nagy Anna    2011.11.01

A nagy gondokkal kĂĽzdő kanadai telekommunikáciĂłs cĂ©g az elmĂşlt kĂ©t Ă©vben egyre nagyobb kátyĂşba kerĂĽlt. A cĂ©g bevĂ©telei csökkentek, a termĂ©kek eladási mutatĂłi sem hozták a várt számokat Ă©s a telefonjaik egyre inkább kezdtek lemaradni a konkurenciához kĂ©pest, ami a tőzsdei szereplĂ©sĂĽkre is rányomta a bĂ©lyegĂ©t, a legutĂłbbi gyorsjelentĂ©s kapcsán mintegy 18%-ot zuhantak a társaság rĂ©szvĂ©nyei. Ennek a borĂşs folyamatnak a megállĂ­tása Ă©rdekĂ©ben a RIM megprĂłbál minden tĂ©ren ĂşjĂ­tani: ennek egyik eredmĂ©nye a Porsche Designnal lĂ©trejött megállapodás is, aminek keretĂ©ben bejelentĂ©sre kerĂĽlt a cĂ©g legĂşjabb okostelefonja, amit a Porsche Design P'9981 Blackberry nĂ©vre kereszteltek.


A Porsche DesigntĂłl ismert hűvös elegancia az egĂ©sz telefont áthatja: a kifogástalanul minősĂ©gi anyagokbĂłl Ă©pĂ­tett telefon rozsdamentes acĂ©lbĂłl kĂ©szĂĽlt házat kapott, mĂ­g a hátlapját bőrrel fedtĂ©k be. A kĂ©szĂĽlĂ©k egy QWERTY billentyűzetet Ă©s egy 640x480 pixeles Ă©rintőkĂ©pernyőt kapott, továbbá a telefonba szereltek egy 5 megapixeles kamerát is, mellyel HD minősĂ©gű anyagokat kĂ©szĂ­thetĂĽnk. A 8GB-os memĂłriával Ă©s 1.2GHZ-s processzorral rendelkező telefon a Blackberry OS 7 rendszerĂ©t használja.


Todd Wood, a RIM egyik vezetője a következőket nyilatkozta az Ăşj kĂ©szĂĽlĂ©kről: „A Porsche Design P’9981 valĂłban egy modern, luxuskategĂłriás okostelefon, melyben a Porsche Design időtlen stĂ­lusa Ă©s a Blackberry páratlan technolĂłgiai tapasztalata találkoznak egymással.”

A Porsche Design P’9981 mĂ©g a karácsonyi szezon előtt megjelenik, ám a pontos ára egyelőre nem ismert, de minden bizonnyal 1400€ körĂĽli összegĂ©rt lesz vihető.

Kapcsolódó cikkek
Eddigi legterjedelmesebb kollekciĂłját tervezte meg a Porsche Design az idei őszi/tĂ©li időszakra. Most először válogathatunk az eddigi fĂ©rfi- Ă©s női kabátok mellett további prĂ©mium farmerek, Ă©s női ruhák között.
Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt az igény a különféle számítástechnikai, multimédiás eszközökre. Ennek hatására történhetett meg, hogy például Giorgio Armani divatkirály, vagy éppen a legendás sportkocsigyártó Lamborghini is beszáll ezen termékek piacára. 
avatar
Szeki
-
2011.11.05. 11:57
9
Miért nem? Akinek van pénze de idősebb az inkább nyomógombost választ.
avatar
Tompi
-
2011.11.04. 14:13
8
Fire: jahh pont ilyet fognak venni.. :D
avatar
Fire
-
2011.11.03. 23:15
7
Idősebb emberek hol vennének ilyen készüléket :D
avatar
Sonic
-
2011.11.02. 00:05
6
szerintem azért tettek bele billebytűzetet mert csomó idősebb ember ezt szokta meg.. de az ára akkoris horror
avatar
Fire
-
2011.11.02. 00:01
5
Karessz: Abszolút így van! Nem sok értelem van ebbe a billentyű+ érintőképernyő ötvözetben!
avatar
Sonic
-
2011.11.02. 00:01
4
ehh.. a Blackberry valamikor topon volt, most pedig teljes bukta..
avatar
Karessz
-
2011.11.01. 20:39
3
Ezt nem értem. Érintőképernyős mobilhoz minek gyártanak még billentyűzetet is? Tök értelmetlen!
avatar
Tompi
-
2011.11.01. 16:24
2
2X annyi mint egy iphone 4S
avatar
kristoftoth
-
2011.11.01. 16:06
1
Ebből nem lesz tömegtermék :D
Elegáns Prada cipő
A YOOX feltöltötte az új őszi/téli kollekciójának legelső darabjait webáruházába, többek között ezt az elegáns Prada cipőt is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.