Ilyen még a svájci órák történetében nem fordult elő
Farmerrel támad az Hublot új kollekciója
Váradi Zoltán    2013.02.27    6 hozzászólás

Az Hublot ezĂşttal is meglepő ötlettel rukkolt elő: legĂşjabb kollekciĂłjuk a farmeranyagot hozza be a svájci luxusĂłrák világába. Az elsőre igencsak meglepő ötlettel Jean-Claude Biver rĂ©gi ismerőse, Tina Zegg állt elő, aki rĂ©szt is vett az Ăłrák megtervezĂ©sĂ©ben.


A Hublot Jeans kollekciĂłban megjelenő nĂ©gy modell mindegyikĂ©hez a prĂ©mium kategĂłriás farmergyártĂł, a Dsquared denim szolgáltatta a megfelelő alapanyagot, melyet az Hublot tervezői a kaucsukszĂ­jra Ă©s – bármennyire kĂĽlönös is – a számlapra is ráhelyeztek. A kollekciĂł három női Big Bang modellt tartalmaz melyek rozsdamentes acĂ©l Ă©s fehĂ©rarany verziĂłkban lesznek megvásárolhatĂłak. A női vásárlĂłk elcsábĂ­tása Ă©rdekĂ©ben az acĂ©l verziĂł gyĂ©mántokkal is elĂ©rhető lesz, mĂ­g a fehĂ©rarany változat alapbĂłl baugette gyĂ©mántokkal jön.


MĂ­g a fĂ©rfiak számára az Hublot eddig nem tĂşlságosan sikeres modellje, az Oceanographic nĂ©mileg mĂłdosĂ­tott változata, a 4000 Jeans nevet viselő Ăłrája lehet a megfelelő választás, mely 48-as mĂ©retĂ©vel, fekete karbon tokkal Ă©s a mindezt megbolondĂ­tĂł farmeranyaggal kĂ©tsĂ©gtelenĂĽl Ă©rdekes hatást kelt. A bejelentett ĂłrákbĂłl tĂ­pusonkĂ©nt mindössze 250 darab kĂ©szĂĽl, Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©sĂĽk MonacĂłban, Ausztriában Ă©s Svájcban indul el az idei nyár folyamán.

avatar
szabolcs
-
2013.03.07. 13:32
6
A Big Bang gyémántok nélküli verzióját eltalálták, az még férfiaknak is jó lehet.
avatar
Ricsiboy
-
2013.03.03. 16:05
5
Farmeróra 3-4 milkóért :DD
avatar
urbanjoco
-
2013.02.28. 19:28
4
Ez tetszik! Főleg az utolsó!
avatar
DJboy
-
2013.02.28. 16:25
3
Not baaad :D
avatar
Lion
-
2013.02.27. 19:30
2
Klasszak! Ilyen se jutott még másnak eszébe az tuti :D
avatar
Azur
-
2013.02.27. 05:23
1
De komoly! Miket kitalálnak. :O
Dolce&Gabbana sneaker
Vannak olyan termékei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szívvel ajánlok, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elérhető fekete és fehér színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.