Trendmagazin

Fashion Night a Pink The Clubban!

A Sziget Rózsaszín Ékszere divatba borul egy éjszakára

2012.03.13 | Szabó Adrienn

Március 15-én, csütörtökön mindenkinek kötelező jelenése van a Pink The Clubban. Az r’n’b téli paradicsomát most nem csak a fergeteges és féktelen party hanem a divat világa is magáévá teszi egy éjszakára.


Az exkluzív ünnepi divatshow keretében megismerkedhettek a 2012-es londoni trendeknek megfelelő hajkölteményekkel és sziporkázó sminkekkel. Az Allora szexi partyruhái és a Parc Fermé sportosan elegáns termékei minden bizonnyal bekerülnek kedvenceitek közé. Aki eljön, megtekintheti a Sandy Bizsu legújabb, trendi, nyárias kiegészítőit. Az est második felében pedig, a Saxoo London kerül reflektorfénybe egy show keretében. Ez nem volna elég? Dobjuk fel az estét egy vadító koktéllal, vagy akár pezsdítsük fel a hangulatot a gyöngyöző pezsgő és a Vadhibiscus íncsiklandó duojával. Ez utóbbi ajánlatunk is a divat oltárán áldoz, hiszen nem csak gasztronómiai, hanem rendkívüli esztétikai élményt is nyújt.

Mindezek mellett értékes nyeremények szerencsés gazdái lehettek, ha részt vesztek a közösségi oldalakon hirdetett nyereményjátékainkban! Nem érdemes lemaradni! Gondoskodtunk a teljes outfitről, aki trendjeinkre épít, garantáltan átjut a facecontrollon is, mi maradt még? A legfontosabb, a rhyme and blues kellemes dallamait az est folyamán DJ Fat és DJ Base fogja pörgetni a kristályokkal díszített pultból.


A hosszú hétvégének hála a Hajógyári Sziget több klubja megnyitja kapuit már egészen a szerdai naptól a nagyérdemű szórakozni vágyó közönség előtt, de garantáltan a Pink! The Club – Fashion Night fog a legnagyobbat szólni mind közül! Egy biztos, garantáltan jobb elfoglaltság, mint egy zavargás, spontán összeverődő tüntetés közepén tombolni!

Ha azt kérdezem, március 15.-én csütörtökön hol a helyed, a válasz csak egy lehet: Pink The Club!