Tomika ktsgbeesik, ha nem passzol a sapkjhoz a ruhja!
Fluor Tomi szereti az lett!
16 hozzszls
Bnhidi Dra    2012.05.11

A rapper a lakásán fogadott minket, ahol órákat el lehetne tölteni azzal, hogy megcsodáljuk a kis design tárgyait, és meghallgatjuk a hozzá fzd történeteket. Engem viszont sokkal jobban érdekelt, hogy min töri mostanság a színes sapkás kobakját, milyen formabontó ötletekkel szeretné meglepni a közönséget, és hogy miért épp egy nyuszi lett a lakótársa egy barátn helyett!

(A fotkat Kiss Pter Attila
ksztette magazinunk szmra)
(A fotkat Kiss Pter Attila ksztette magazinunk szmra)

Fluor Tomi sikertörténete igazán kedves a számomra, hiszen már akkor drukkoltam neki, amikor megismertem t egy kiskrösi stúdióban. Épp egy közös dalt kellett felvennünk, egy dunaújvárosi dj kezdeményezésére, ami nekem újnak számított, de Tomika könnyed, vicces, laza stílusa, hamar átsegített a nehezén. rappelt a dalban, én pedig a vokált énekeltem, és emlékszem ott írta meg percek alatt mindkettnk szövegét.

Jó kis móka volt, a végén pedig adott egy lemezt, amin szerepeltek az aktuális zenéi. Már a kocsiban hazafelé belehallgattam a dalokba, egy-kett meg is tetszett a különös, egyedi hangzása miatt, aztán eltelt pár év, és Fluor berobbant a köztudatba az Sp-vel közös „Partyarc”-al! Mondanom se kell, nagyon örültem neki, de azért arra még álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire felforgatja majd az országot a „Mizu” cím dalával. 2011-ben több mint 600-szor énekelte el ezt a slágert, és 80.000 km-t utazott autóban a különböz koncertekre, ami elegend lett volna ahhoz is, hogy kétszer körbekerülje a Földet. Fluor az otthonában fogadott minket, hogy beszélgessünk egy kicsit, hiszen vele mindig történik valami érdekes.


Ha jól tudom az utóbbi egy heted ismét elég pörgsre sikerült...

Igen, mert nemrég kitaláltam, hogy szeretnék egy új dalt és klipet, egy hét leforgása alatt pedig meg is született a „Hello nyár” cím dal, és a klipet is elkészítettük hozzá. Ez egy olyan nóta, ami ha egy olyan kisállat lenne, ami szeret fagyit enni, akkor akarnál neki adni…szóval egy nagyon aranyos kis szerzemény. Hamarosan viszont már egy másik klippel lepem meg a közönségemet, ami nagyon formabontó lesz, de errl egyenlre sokat még nem szeretnék elárulni. A lényeg, hogy ezúttal nem a megszokott emberekkel dolgozom majd együtt, hanem például az Ív & Candie és a Room 168 csapatával, éppen ezért nagyon érdekes lesz a képi világ.

Fluor nem csak a legot, hanem
a design trgyakat is imdja
Fluor nem csak a legot, hanem a design trgyakat is imdja

Jó, hogy mersz kísérletezni olyan csapatokkal, akik még nem feltétlenül futottak be, de látsz bennünk fantáziát! Te támogatod egyébként a fiatal tehetségeket?

Abszolút! Járom a design shopokat is, amit itt látsz a lakásomban, azok például mind hazai designerek munkái. Magammal is szoktam vinni dolgokat, hogy minél többen megismerjék ket…jó dolog, hogy azzal, hogy szeretek valamit, még támogatom is az alkotóit. Az Ív & Candie-vel például lesz majd közös kiállításunk is. k csinálnak majd rólam képeket, én pedig már jó ideje fotózok a lomography kamerámmal, amit például a Rododendron Art shopban vettem. A kettbl gyjtünk majd össze képeket, amikbl sszel nyílik egy kiállítás.

A szobjban minden egyes
llatknak trtnete van
A szobjban minden egyes llatknak trtnete van

A lakásodon tényleg látni, hogy szereted, a jó értelemben vett furcsa, design tárgyakat, de ezzel egyetemben az öltözködésed sem átlagos. Amikor beléptünk hozzád, épp a legújabb, citrom illatú övedet mutogattad nekünk büszkén!

Én imádom a színes cuccokat, és ennél az övnél is a citrom szín tetszett meg, aztán kiderült, hogy még illatos! Ezt az internetrl rendeltem, de jórészt az Adidas Originals ruháit hordom, hiszen k a szponzoraim. Szerencsére ez a cég nagyon nyitott, így egy csomó más márkát is viselhetek. Szeretem például az egyik budapesti márka, a Bp shop pulcsijait, de sokszor a kedvenc hip hop csapatom, a Hsök sapkáját csapom fel.

Ezt a fnknyaklncot az egyik
rajongjtl kapta a rapper
Ezt a fnknyaklncot az egyik rajongjtl kapta a rapper

Támogatod a fiatal tehetségeket, a magyar designereket, a mvészcsoportokat és ezek szerint a Hsöket is, van még valami, amirl tudnunk kellene?

Idén tényleg azon vagyok, hogy jó dolgokhoz adjam az arcomat és felhívjam rájuk a figyelmet. Például most azt szervezem, hogy a Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylettel közösen csináljunk egy nagy Balaton körbetekerést a nyáron. Jó lenne, ha a fiatalokat el tudnánk csábítani a számítógép és a televízió ell, hogy kimozduljanak a szabadba! Nagyon várom már, lesz egy kamera a biciklimen, több helyrl bejelentkezem majd, igazából egy nagy buli lesz az egész, de közben mégis sportolunk.

Ezen kívül egy tehetségkutató versenyt is szeretnék életre kelteni, amit már tavaly is szerettem volna, de akkor nem volt elég idm és energiám rá. Erre majd electro, electro hip hop, electro pop és természetesen sima hip hop kategóriában lehet jelentkezni. A nyertes jutalma egy klip lesz, közremködhet az albumomon, de szeretnénk majd egy „all star” dalt is készíteni, amiben mondjuk a legjobb 10 versenyz mködik közre. St, szeretnék majd úgynevezett tanító videókat készíteni, amin különböz underground arcok elmesélik, k hogyan kezdték, mennyit kellett küzdeniük, és szó lesz az önmenedzselésrl is.

A legjabb szerzemnyek
egyike ez a fels s az ra
A legjabb szerzemnyek egyike ez a fels s az ra

Visszatérve az öltözködési stílusodhoz, ha épp készülsz valahova, mennyire precízen figyelsz arra oda, hogy mit vegyél fel?

Nagyon! Van, hogy arról álmodok, hogy elindultam fellépni mondjuk egy színben a ruhámhoz nem passzoló sapkában, és teljesen kétségbeesek, hogy én így biztos nem fogok kilépni a közönség elé. Általában már az elz este kitalálom, hogy mit mivel fogok felvenni és hogyan, és tök megörülök, amikor egy régi cuccomhoz meg egy új!

Egyébként biztos van vagy 25 sapkám, amit még nem is hordtam... Volt, hogy úgy indultam el shoppingolni, hogy eltte lefotóztam a sapkát, és direkt ahhoz kerestem ruhát, hogy végre felvehessem. A legjobban azt utálom, amikor hazaérek, és kiderül, hogy van köztük egy kis árnyalatbeli különbség, és mégsem megy egymáshoz a kett!

Dgny Hadnagy imdnival!
Dgny Hadnagy imdnival!

Milyen viszony fz téged a kisállatokhoz? Látom, hogy a lakásod tele van velük, de a legcukibb a nyuszid! hogy került hozzád?

Dögöny Hadnagy! December 28-án született, és február közepe óta van nálam. Egyedül lakok, és esténként jó érzés, hogy van itt mellettem valaki…azért döntöttem a nyúl mellett, mert t itt lehet hagyni pár napra, egy kutyát nem. Esténként mindig kiengedem és akkor futkározik össze-vissza. Mókás vele az élet, meg szeretem, hogy le tud nyugtatni! Ha épp stresszelek valamin, vagy ideges vagyok, akkor odamegyek hozzá és t figyelem, így el tudja terelni a figyelmemet.

Mik azok a dolgok, amik most a legjobban érdekelnek?

A zenén kívül mostanában szeretek görkorizni, biciklizni, robogózni, de érdekel a marketing is. El is gondolkodtam azon, hogy majd részt veszek egy ilyen képzésen, de amikor elmondták, hogy ez elfoglaltságban egy héten hat óra lenne, akkor letettem errl, mert még három órát sem tudnék erre szentelni. Egy cég viszont már jelezte, hogy hozzájuk mehetnék késbb marketing gyakornoknak. Gitározni is szeretnék megtanulni, mert a tíz éves terveim között szerepel, hogy gyerekdalokat írjak és járjam velük az ovikat. Amivel pedig újítani szeretnék a hazai zenei világban az az, hogy majdnem havonta jelentkezek majd új dallal és klippel.

Sapkagyjtemny a hlszoba
faln
Sapkagyjtemny a hlszoba faln

Az idei terveid között esetleg szorítasz majd helyet egy barátnnek is? Érzed egyáltalán a hiányát?

Közel két éve nincs barátnm, azóta nem mondom, hogy nem kerestem, csak nem találtam meg olyan hosszú idre, amilyenre szerettem volna. Amikor például szerelmes párokat látok az utcán, akkor nekem is hiányzik, hogy legyen egy társam.

Nem egyszer, mert egyrészt sokan a Fluorra kíváncsiak, és a rajongásuk miatt szeretnének megismerkedni velem, másrészt pedig a közeg, amiben mozgok sem szerencsés ilyen szempontból. Én pedig egy olyan lányra vágyok, aki olyan átlagos, a szó jó értelmében véve. Amúgy ez az idszakom annyira nem is ideális egy párkapcsolatra, majd ha egy kicsit lenyugszom, és úgy érzem felkészültem rá.

Fluor mellett nehz komolynak
maradni
Fluor mellett nehz komolynak maradni

Szereted az életedet?

Nagyon! Szerencsés vagyok, hogy az lehet a munkám, amit igazán szeretek csinálni. Néha esik csak le, tényleg akkor, amikor már alig aludtam hete óta, hogy ezt azért lehetne munkának hívni, de Magyarországon van egy olyan furcsa szemlélet, hogy amit szeretsz csinálni, az csak hobbi. Jó lenne elérni, hogy mindenki úgy dolgozhasson, hogy ne érezze azt annyira megterhelnek, hiszen ha valóban szívbl teszed azt, amiben jó vagy, akkor sokkal jobban feltölt energiával, mintsem lehúz.

Fluor az a típusú ember, akivel ha beszélgetsz, nem veszed észre az id múlását. Rengeteg mulatságos dolog történik vele, amiket egyszer talán egy könyvben majd elmesél mindenkinek, de én arra is gondoltam, hogy folytatnám majd vele ezt az interjút! Mit gondoltok?

Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
sweetie
-
2012.04.26. 16:24
16
zumba: ezt mibl gondolod? mmint jelenleg nem ltni hogy elprtolnnak tle a rajongi..
avatar
zumba
-
2012.04.17. 16:43
15
Zenls utn mivel szeretne foglalkozni Fluor r? Egyszer vge szakad a nagy rajongsnak mert 1) Fluor feln 2) a szeszlyes tinilnyok msrt lesznek oda!
avatar
Szandi
-
2012.04.17. 00:10
14
Kb ilyennek kpzeltem el a lakst.. teli mindennel :))
avatar
katca
-
2012.04.16. 16:58
13
Mennyi kis mtyr... :)
avatar
monti
-
2012.04.15. 15:19
12
nagyon j lett az interj :D
avatar
LosSantos
-
2012.04.14. 17:35
11
En ot percnel tovabb nem birom nezni a teveben ezt a sracot. Van benne valami zavaro.
avatar
Fluor100
-
2012.04.13. 22:17
10
hoppp egy nvrokon _D
avatar
sweetie
-
2012.04.13. 19:30
9
Fluo egy de sznfoltja a magyar zenei letnek, mert nem veszi komolyan magt :)
avatar
Tompi
-
2012.04.13. 17:32
8
Dgny Hadnagy :DDDD
avatar
Szeki
-
2012.04.13. 16:51
7
Nem rossz laks, ami ltszik belle :D de a sok sapka a falon nem semmi, csak vgignz s leakasztja valamelyiket :D
avatar
Csili
-
2012.04.13. 12:20
6
klassz lett a cikk Dri :)
avatar
lisa
-
2012.04.13. 00:24
5
\"Tomika ktsgbeesik, ha nem passzol a sapkjhoz a ruhja!
\"
Ennyi fle sapknl ez lehetetlen!
avatar
Huszti
-
2012.04.12. 23:58
4
Nem uncsi neki mindig Adidasban? :D
avatar
xoxo
-
2012.04.12. 22:17
3
tetszik az interj :) meg a kpek is :)
avatar
nikolett
-
2012.04.12. 20:21
2
a halacsks tapta nagyon ottvan :)) de n azt hittem annyira lego mnis hogy mg a btorai is abbl kszltek :P
avatar
Bebe
-
2012.04.12. 19:36
1
Sztem klafa a laksa, br az a sok sapek a falon ijeszt :D
Fekete Tommy Hilfiger sneaker
A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könny helyzetben, amikor minségi utcai cipt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az els palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.