Tomika kétségbeesik, ha nem passzol a sapkájához a ruhája!
Fluor Tomi szereti az életét!
16 hozzászólás
Bánhidi Dóra    2012.05.11

A rapper a lakásán fogadott minket, ahol órákat el lehetne tölteni azzal, hogy megcsodáljuk a kis design tárgyait, és meghallgatjuk a hozzá fűződő történeteket. Engem viszont sokkal jobban érdekelt, hogy min töri mostanság a színes sapkás kobakját, milyen formabontó ötletekkel szeretné meglepni a közönséget, és hogy miért épp egy nyuszi lett a lakótársa egy barátnő helyett!

(A fotókat Kiss Péter Attila
készítette magazinunk számára)
(A fotókat Kiss Péter Attila készítette magazinunk számára)

Fluor Tomi sikertörténete igazán kedves a számomra, hiszen már akkor drukkoltam neki, amikor megismertem őt egy kiskőrösi stúdióban. Épp egy közös dalt kellett felvennünk, egy dunaújvárosi dj kezdeményezésére, ami nekem újnak számított, de Tomika könnyed, vicces, laza stílusa, hamar átsegített a nehezén. Ő rappelt a dalban, én pedig a vokált énekeltem, és emlékszem ott írta meg percek alatt mindkettőnk szövegét.

Jó kis móka volt, a végén pedig adott egy lemezt, amin szerepeltek az aktuális zenéi. Már a kocsiban hazafelé belehallgattam a dalokba, egy-kettő meg is tetszett a különös, egyedi hangzása miatt, aztán eltelt pár év, és Fluor berobbant a köztudatba az Sp-vel közös „Partyarc”-al! Mondanom se kell, nagyon örültem neki, de azért arra még álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire felforgatja majd az országot a „Mizu” című dalával. 2011-ben több mint 600-szor énekelte el ezt a slágert, és 80.000 km-t utazott autóban a különböző koncertekre, ami elegendő lett volna ahhoz is, hogy kétszer körbekerülje a Földet. Fluor az otthonában fogadott minket, hogy beszélgessünk egy kicsit, hiszen vele mindig történik valami érdekes.


Ha jól tudom az utóbbi egy heted ismét elég pörgősre sikerült...

Igen, mert nemrég kitaláltam, hogy szeretnék egy új dalt és klipet, egy hét leforgása alatt pedig meg is született a „Hello nyár” című dal, és a klipet is elkészítettük hozzá. Ez egy olyan nóta, ami ha egy olyan kisállat lenne, ami szeret fagyit enni, akkor akarnál neki adni…szóval egy nagyon aranyos kis szerzemény. Hamarosan viszont már egy másik klippel lepem meg a közönségemet, ami nagyon formabontó lesz, de erről egyenlőre sokat még nem szeretnék elárulni. A lényeg, hogy ezúttal nem a megszokott emberekkel dolgozom majd együtt, hanem például az Ív & Candie és a Room 168 csapatával, éppen ezért nagyon érdekes lesz a képi világ.

Fluor nem csak a legot, hanem
a design tárgyakat is imádja
Fluor nem csak a legot, hanem a design tárgyakat is imádja

Jó, hogy mersz kísérletezni olyan csapatokkal, akik még nem feltétlenül futottak be, de látsz bennünk fantáziát! Te támogatod egyébként a fiatal tehetségeket?

Abszolút! Járom a design shopokat is, amit itt látsz a lakásomban, azok például mind hazai designerek munkái. Magammal is szoktam vinni dolgokat, hogy minél többen megismerjék őket…jó dolog, hogy azzal, hogy szeretek valamit, még támogatom is az alkotóit. Az Ív & Candie-vel például lesz majd közös kiállításunk is. Ők csinálnak majd rólam képeket, én pedig már jó ideje fotózok a lomography kamerámmal, amit például a Rododendron Art shopban vettem. A kettőből gyűjtünk majd össze képeket, amikből ősszel nyílik egy kiállítás.

A szobájában minden egyes
állatkának története van
A szobájában minden egyes állatkának története van

A lakásodon tényleg látni, hogy szereted, a jó értelemben vett furcsa, design tárgyakat, de ezzel egyetemben az öltözködésed sem átlagos. Amikor beléptünk hozzád, épp a legújabb, citrom illatú övedet mutogattad nekünk büszkén!

Én imádom a színes cuccokat, és ennél az övnél is a citrom szín tetszett meg, aztán kiderült, hogy még illatos! Ezt az internetről rendeltem, de jórészt az Adidas Originals ruháit hordom, hiszen ők a szponzoraim. Szerencsére ez a cég nagyon nyitott, így egy csomó más márkát is viselhetek. Szeretem például az egyik budapesti márka, a Bp shop pulcsijait, de sokszor a kedvenc hip hop csapatom, a Hősök sapkáját csapom fel.

Ezt a fánknyakláncot az egyik
rajongójától kapta a rapper
Ezt a fánknyakláncot az egyik rajongójától kapta a rapper

Támogatod a fiatal tehetségeket, a magyar designereket, a művészcsoportokat és ezek szerint a Hősöket is, van még valami, amiről tudnunk kellene?

Idén tényleg azon vagyok, hogy jó dolgokhoz adjam az arcomat és felhívjam rájuk a figyelmet. Például most azt szervezem, hogy a Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylettel közösen csináljunk egy nagy Balaton körbetekerést a nyáron. Jó lenne, ha a fiatalokat el tudnánk csábítani a számítógép és a televízió elől, hogy kimozduljanak a szabadba! Nagyon várom már, lesz egy kamera a biciklimen, több helyről bejelentkezem majd, igazából egy nagy buli lesz az egész, de közben mégis sportolunk.

Ezen kívül egy tehetségkutató versenyt is szeretnék életre kelteni, amit már tavaly is szerettem volna, de akkor nem volt elég időm és energiám rá. Erre majd electro, electro hip hop, electro pop és természetesen sima hip hop kategóriában lehet jelentkezni. A nyertes jutalma egy klip lesz, közreműködhet az albumomon, de szeretnénk majd egy „all star” dalt is készíteni, amiben mondjuk a legjobb 10 versenyző működik közre. Sőt, szeretnék majd úgynevezett tanító videókat készíteni, amin különböző underground arcok elmesélik, ők hogyan kezdték, mennyit kellett küzdeniük, és szó lesz az önmenedzselésről is.

A legújabb szerzemények
egyike ez a felső és az óra
A legújabb szerzemények egyike ez a felső és az óra

Visszatérve az öltözködési stílusodhoz, ha épp készülsz valahova, mennyire precízen figyelsz arra oda, hogy mit vegyél fel?

Nagyon! Van, hogy arról álmodok, hogy elindultam fellépni mondjuk egy színben a ruhámhoz nem passzoló sapkában, és teljesen kétségbeesek, hogy én így biztos nem fogok kilépni a közönség elé. Általában már az előző este kitalálom, hogy mit mivel fogok felvenni és hogyan, és tök megörülök, amikor egy régi cuccomhoz meg egy új!

Egyébként biztos van vagy 25 sapkám, amit még nem is hordtam... Volt, hogy úgy indultam el shoppingolni, hogy előtte lefotóztam a sapkát, és direkt ahhoz kerestem ruhát, hogy végre felvehessem. A legjobban azt utálom, amikor hazaérek, és kiderül, hogy van köztük egy kis árnyalatbeli különbség, és mégsem megy egymáshoz a kettő!

Dögöny Hadnagy imádnivaló!
Dögöny Hadnagy imádnivaló!

Milyen viszony fűz téged a kisállatokhoz? Látom, hogy a lakásod tele van velük, de a legcukibb a nyuszid! Ő hogy került hozzád?

Ő Dögöny Hadnagy! December 28-án született, és február közepe óta van nálam. Egyedül lakok, és esténként jó érzés, hogy van itt mellettem valaki…azért döntöttem a nyúl mellett, mert őt itt lehet hagyni pár napra, egy kutyát nem. Esténként mindig kiengedem és akkor futkározik össze-vissza. Mókás vele az élet, meg szeretem, hogy le tud nyugtatni! Ha épp stresszelek valamin, vagy ideges vagyok, akkor odamegyek hozzá és őt figyelem, így el tudja terelni a figyelmemet.

Mik azok a dolgok, amik most a legjobban érdekelnek?

A zenén kívül mostanában szeretek görkorizni, biciklizni, robogózni, de érdekel a marketing is. El is gondolkodtam azon, hogy majd részt veszek egy ilyen képzésen, de amikor elmondták, hogy ez elfoglaltságban egy héten hat óra lenne, akkor letettem erről, mert még három órát sem tudnék erre szentelni. Egy cég viszont már jelezte, hogy hozzájuk mehetnék később marketing gyakornoknak. Gitározni is szeretnék megtanulni, mert a tíz éves terveim között szerepel, hogy gyerekdalokat írjak és járjam velük az ovikat. Amivel pedig újítani szeretnék a hazai zenei világban az az, hogy majdnem havonta jelentkezek majd új dallal és klippel.

Sapkagyűjtemény a hálószoba
falán
Sapkagyűjtemény a hálószoba falán

Az idei terveid között esetleg szorítasz majd helyet egy barátnőnek is? Érzed egyáltalán a hiányát?

Közel két éve nincs barátnőm, azóta nem mondom, hogy nem kerestem, csak nem találtam meg olyan hosszú időre, amilyenre szerettem volna. Amikor például szerelmes párokat látok az utcán, akkor nekem is hiányzik, hogy legyen egy társam.

Nem egyszerű, mert egyrészt sokan a Fluorra kíváncsiak, és a rajongásuk miatt szeretnének megismerkedni velem, másrészt pedig a közeg, amiben mozgok sem szerencsés ilyen szempontból. Én pedig egy olyan lányra vágyok, aki olyan átlagos, a szó jó értelmében véve. Amúgy ez az időszakom annyira nem is ideális egy párkapcsolatra, majd ha egy kicsit lenyugszom, és úgy érzem felkészültem rá.

Fluor mellett nehéz komolynak
maradni
Fluor mellett nehéz komolynak maradni

Szereted az életedet?

Nagyon! Szerencsés vagyok, hogy az lehet a munkám, amit igazán szeretek csinálni. Néha esik csak le, tényleg akkor, amikor már alig aludtam hete óta, hogy ezt azért lehetne munkának hívni, de Magyarországon van egy olyan furcsa szemlélet, hogy amit szeretsz csinálni, az csak hobbi. Jó lenne elérni, hogy mindenki úgy dolgozhasson, hogy ne érezze azt annyira megterhelőnek, hiszen ha valóban szívből teszed azt, amiben jó vagy, akkor sokkal jobban feltölt energiával, mintsem lehúz.

Fluor az a típusú ember, akivel ha beszélgetsz, nem veszed észre az idő múlását. Rengeteg mulatságos dolog történik vele, amiket egyszer talán egy könyvben majd elmesél mindenkinek, de én arra is gondoltam, hogy folytatnám majd vele ezt az interjút! Mit gondoltok?

7,199,700 Huf / 23,300 Eur
10,042,500 Huf / 32,500 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
sweetie
-
2012.04.26. 16:24
16
zumba: ezt miből gondolod? mmint jelenleg nem látni hogy elpártolnának tőle a rajongói..
avatar
zumba
-
2012.04.17. 16:43
15
Zenélés után mivel szeretne foglalkozni Fluor úr? Egyszer vége szakad a nagy rajongásnak mert 1) Fluor felnő 2) a szeszélyes tinilányok másért lesznek oda!
avatar
Szandi
-
2012.04.17. 00:10
14
Kb ilyennek képzeltem el a lakását.. teli mindennel :))
avatar
katca
-
2012.04.16. 16:58
13
Mennyi kis mütyűr... :)
avatar
monti
-
2012.04.15. 15:19
12
nagyon jó lett az interjú :D
avatar
LosSantos
-
2012.04.14. 17:35
11
En ot percnel tovabb nem birom nezni a teveben ezt a sracot. Van benne valami zavaro.
avatar
Fluor100
-
2012.04.13. 22:17
10
hoppp egy névrokon _D
avatar
sweetie
-
2012.04.13. 19:30
9
Fluo egy üde színfoltja a magyar zenei életnek, mert nem veszi komolyan magát :)
avatar
Tompi
-
2012.04.13. 17:32
8
Dögöny Hadnagy :DDDD
avatar
Szeki
-
2012.04.13. 16:51
7
Nem rossz lakás, ami látszik belőle :D de a sok sapka a falon nem semmi, csak végignéz és leakasztja valamelyiket :D
avatar
Csili
-
2012.04.13. 12:20
6
klassz lett a cikk Dóri :)
avatar
lisa
-
2012.04.13. 00:24
5
\"Tomika kétségbeesik, ha nem passzol a sapkájához a ruhája!
\"
Ennyi féle sapkánál ez lehetetlen!
avatar
Huszti
-
2012.04.12. 23:58
4
Nem uncsi neki mindig Adidasban? :D
avatar
xoxo
-
2012.04.12. 22:17
3
tetszik az interjú :) meg a képek is :)
avatar
nikolett
-
2012.04.12. 20:21
2
a halacskás tapéta nagyon ottvan :)) de én azt hittem ő annyira lego mániás hogy még a bútorai is abból készültek :P
avatar
Bebe
-
2012.04.12. 19:36
1
Sztem klafa a lakása, bár az a sok sapek a falon ijesztő :D
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.