Bemutatkozik a Transocean Chronograph Unitime
Földgömbbel hódít a Breitling új modellje
4 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.03.10

Breitling rajongĂłk figyelem! MegĂŠrkezett a repĂźlős ĂłrĂĄk kirĂĄlyĂĄnak tartott brand legĂşjabb modellcsalĂĄdja, a Transocean Chronograph Unitime! A bĂĄzeli kiĂĄllĂ­tĂĄson megjelentetett ĂłrĂĄk mĂĄr most nagy ĂŠrdeklődĂŠsnek Ăśrvendenek, lĂŠvĂŠn nagyon sok ĂşjĂ­tĂĄst tettek bele a Breitling szakemberei.


A svĂĄjci cĂŠg szĂĄmĂĄra a legfontosabb eredmĂŠny, hogy egy olyan Ăşj modellcsalĂĄdot mutathattak be a nagykĂśzĂśnsĂŠgnek, amelyek megjelenĂŠsĂźkben ĂŠs funkciĂłkban is előrelĂŠpĂŠsnek szĂĄmĂ­tanak a BreitlingnĂŠl. Az Unitime ugyanis 24 időzĂłnĂĄt kĂŠpes mutatni, amit a korona segĂ­tsĂŠgĂŠvel lehet ĂĄllĂ­tani, rĂĄadĂĄsul az ĂłrĂĄkba egy teljesen Ăşj fejlesztĂŠs kerĂźlt be, a B-05-Ăśs szerkezet.


A 46mm-es ĂłrĂĄk tĂśbbfĂŠle vĂĄltozatban elĂŠrhetők lesznek, a sportosabbaknak az acĂŠl tokot ĂŠs a fĂŠmszĂ­jat ajĂĄnljuk, mĂ­g az elegĂĄnsabb ĂłrĂĄra vĂĄgyĂł vĂĄsĂĄrlĂłknak a vĂśrĂśsarany tok ĂŠs a bőrszĂ­j lesz a tĂśkĂŠletes vĂĄlasztĂĄs. A megjelenĂŠst nem csak a hatalmas mĂŠret, a letisztult rĂĄma teszi ellenĂĄllhatatlannĂĄ, hiszen az igazi kĂźlĂśnlegessĂŠget az Ăłra szĂĄmlapjĂĄn lĂĄtjuk, ahol egy szĂŠpen kidolgozott fĂśldgĂśmbbel kĂ­vĂĄntĂĄk illusztrĂĄlni a tervezők a 24 fĂŠle időzĂłnĂĄban rejlő lehetősĂŠgeket.


A Breitling Transocean Chronograph Unitime hamarosan elĂŠrhető lesz az Ăźzletekben is, az ĂĄrakrĂłl egyelőre nincs hivatalos informĂĄciĂłnk, de valĂłszĂ­nűsĂ­thetően az acĂŠl verziĂł mĂĄsfĂŠl milliĂł forint kĂśrĂźli ĂĄron fog megjelenni, mĂ­g az aranyĂŠrt tĂśbb mint nĂŠgymilliĂłt kell majd fizetni.

Cimkék: arany, Breitling, karóra, luxus,
Kapcsolódó cikkek
Bizonyára az órakészítést kevésbé ismerők is tisztában vannak azzal, hogy a Breitling napjainkra egybeforrt a repüléssel, sőt, az AOPA – a pilóták és repülőgép tulajdonosok szövetsége – a hivatalos időmérőjévé választotta. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a márka kivette részét az ég meghódításából a huszadik század közepén.
A Trendmagazin tavaly mĂĄr bemutatta az AndrĂĄssy Ăşton talĂĄlhatĂł Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot vĂĄltott ki, ĂŠppen ezĂŠrt Ăşgy lĂĄttuk, van ĂŠrtelme egy Ăşjabb interjĂşnak is ebben a tĂŠmakĂśrben. KolozsvĂĄri ZsuzsĂĄval, az Ermenegildo Zegna ĂźzletvezetőjĂŠvel Hennel ÁdĂĄm beszĂŠlgetett.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
avatar
Marci20
-
2012.03.13. 17:03
4
A fémszíjas elég pofás!
avatar
Szeki
-
2012.03.12. 12:11
3
Szépek!
avatar
greenclub
-
2012.03.11. 13:17
2
Ezek valóban jók lettek bár a földgömb furcsa.
avatar
Bernie
-
2012.03.10. 19:59
1
Az első óra nekem kell!!
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minőségi, bőrből készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
JavĂĄban dĂşlt a salvadori polgĂĄrhĂĄborĂş, a tovĂĄbbra is forrongĂł KĂśzel-Keleten az izraeli lĂŠgierő meglepetĂŠs csapĂĄst mĂŠrt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television ĂŠs az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂźlt.