A 440 méter magas felhőkarcoló belülről teljes magasságában átriumos
Four Seasons Hotel Kínában
Munkatársunktól    2013.01.31    2 hozzászólás

A kĂ­nai Guangzhou Nemzetközi PĂ©nzĂĽgyi Központjának 103 emeletes felhőkarcolĂłja egy 33 szintes Four Seasons Hotelt rejt magában. A szálloda a toronyház felső harmadát foglalja el. A szállodábĂłl nem csak kifelĂ©, a Gyöngy folyĂłra nyĂ­lik lĂ©legzetelállĂ­tĂł panoráma, de az Ă©pĂĽleten belĂĽl is. Ugyanis a 440 mĂ©ter magas felhőkarcolĂł belĂĽlről teljes magasságában átriumos, Ă­gy amennyiben nincs tĂ©riszonyunk, a legfelső emeletről is letekinthetĂĽnk a földszintre.


A hotel 344 szobájának Ă©s lakosztályának belső dizájnját neves Ă©pĂ­tĂ©szek terveztĂ©k. A szobák, a bár Ă©s az Ă©tterem is mennyezetig Ă©rő ablakokbĂłl kapja a termĂ©szetes megvilágĂ­tást. Az átrium körbefutĂł erkĂ©lyei jĂłl illeszkednek az Ă©pĂĽlet fĂ©mháromszögekből, diagridekből, állĂł szerkezetĂ©be. Az Ă©pĂĽlet földszintjĂ©ről kĂĽlön expressz liftekkel juthatunk a 70. emeleti előcsarnokba, ahol nem csak a lenyűgöző átriumos kilátás Ă©s a Gyöngy-folyĂłra nĂ©ző panoráma bűvöl el már az első pillanatban, de a 120 m magasbĂłl Ă©rkező termĂ©szetes fĂ©ny, amely a tetőn keresztĂĽl jut be.


A legszebb látványban a 99. emeleti bárban Ă©s a 100. emeleti Ă©tteremben lesz rĂ©szĂĽnk. A tervezők az egĂ©sz szállodában modern művĂ©szeti alkotásokat, szobrokat, nyomatokat Ă©s festmĂ©nyeket helyeztek el, kiegĂ©szĂ­tendő az egĂ©sz Ă©pĂĽlet modernitását. Az elegancia Ă©s a panoráma mellett a pihenĂ©sre is gondoltak a tervezők, Ă­gy a SPA-ban, a fitnesz teremben, vagy a panorámás feszĂ­tett vĂ­ztĂĽkrű medencĂ©ben tölthetjĂĽk el az ĂĽzleti tárgyalásaink közötti szabadidőt.


A kulináris Ă©lvezetekről sem feledkeztek meg, olasz kávĂ©zĂł Ă©s Ă©tterem is vár bennĂĽnket helyi, Japán Ă©s nemzetközi Ă­zekkel is. Konferenciákhoz, rendezvĂ©nyekhez három bálterem kĂ­nál megfelelő helyszĂ­nt.

avatar
BoskovicsBianka
-
2013.02.04. 15:30
2
Azta! Nagyon látványos, én szívesen eltöltenék ott pár napot.:)
avatar
DrFly
-
2013.02.02. 11:36
1
tériszonyosok kerüljék :D
Alkalmi, feltűnő D&G zakó
Miért olyan népszerű világszerte a D&G? Mert a sok átlagos, a nagytestvér árnyéka alatt futó termék mellett minden kollekcióban megjelenik néhány elképesztően minőségi ruha, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.