t ve plt a most eladsra knlt hz
Francia stlus birtok Amerikban
Munkatrsunktl    2014.08.24    0 hozzszls

Az alábbi fotók alapján várnánk, hogy valahol Dél­-Franciaországban járunk, azonban az igazság az, hogy ez a hatalmas ház az Egyesült Államokban, Illinois államban, a Barrington nev kis település külterületén helyezkedik el, Chicagó­tól néhány mérföldre. Az európai tervezés,  mintegy 1800 négyzetméteres ingatlan 5 éve épült a 3.2 hektáros telekre, ami mellett egy gyönyör tó is található. A házban 5 luxushálószoba, 9 teljes fürdszoba, 2 fél fürdszoba, egy diófa díszítéssel ellátott könyvtár, korszer gourmet konyha, galéria, iroda, központi nagyterem és bels lift is található, valamint egy beépített hangrendszer is kialakításra került. A tervezk az építkezés során során ügyeltek a francia stílusú nagy ablakokra, hogy a kilátás tökéletes legyen a birtokra és a közeli tóra egyaránt. A ház jelenlegi ára 15,5 millió dollár.

Fekete Tommy Hilfiger sneaker
A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könny helyzetben, amikor minségi utcai cipt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.