Vörösarany és acél változatban is kapható a limitált példányszámú óra
Frédérique Constant Runabout
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.14

A svájci FrĂ©dĂ©rique Constant 2009 Ăłta tiszteleg modelljeivel a 20-as Ă©vek legendás Runabout csĂłnakjai előtt. Ugyanilyen nevű Ăłrái minden Ă©vben limitált szĂ©riában kerĂĽlnek kiadásra.


Az idei kollekciĂłjához most kĂ©szĂĽlt el az utolsĂł változat: a holdfázist is mutatĂł FrĂ©dĂ©rique Constant Runabout Moonphase. A 43 mm-es vörösarany vagy acĂ©l tokba kerĂĽlő modellekből összesen 1888 darab kĂ©szĂĽl, melyek egytől-egyik előkelősĂ©get, eleganciát Ă©s erőt adnak az Ăłrát hordĂł szemĂ©ly számára – ugyanolyat, mint az 1920-as Ă©vek Ă©rtĂ©kes fahajĂłi. A finoman dĂ­szĂ­tett számlapra kĂ©zzel kerĂĽlnek fel az arab számok; a 9 Ăłránál találhatĂł mutatĂł a napokat, a 3 Ăłránál találhatĂł pedig annak dátumát jelzi.


Minden egyes Ăłrát egyedi, kĂ©zzel kĂ©szĂ­tett fadobozba tesznek, egy klasszikus Runabout hajĂł miniatűrje mellĂ©. A kollekciĂł megismertetĂ©sĂ©re remek alkalom volt a 39. alkalommal, fábĂłl kĂ©szĂĽlt hajĂłk számára megrendezett Tahoe-tavi Concours d’Elegance Show, ahol 13 kategĂłriában versenyezhetnek Észak-Amerika legkiválĂłbb nosztalgiahajĂłi.

Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.