Vörösarany és acél változatban is kapható a limitált példányszámú óra
Frédérique Constant Runabout
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.14

A svĂĄjci FrĂŠdĂŠrique Constant 2009 Ăłta tiszteleg modelljeivel a 20-as ĂŠvek legendĂĄs Runabout csĂłnakjai előtt. Ugyanilyen nevű ĂłrĂĄi minden ĂŠvben limitĂĄlt szĂŠriĂĄban kerĂźlnek kiadĂĄsra.


Az idei kollekciĂłjĂĄhoz most kĂŠszĂźlt el az utolsĂł vĂĄltozat: a holdfĂĄzist is mutatĂł FrĂŠdĂŠrique Constant Runabout Moonphase. A 43 mm-es vĂśrĂśsarany vagy acĂŠl tokba kerĂźlő modellekből Ăśsszesen 1888 darab kĂŠszĂźl, melyek egytől-egyik előkelősĂŠget, eleganciĂĄt ĂŠs erőt adnak az ĂłrĂĄt hordĂł szemĂŠly szĂĄmĂĄra – ugyanolyat, mint az 1920-as ĂŠvek ĂŠrtĂŠkes fahajĂłi. A finoman dĂ­szĂ­tett szĂĄmlapra kĂŠzzel kerĂźlnek fel az arab szĂĄmok; a 9 ĂłrĂĄnĂĄl talĂĄlhatĂł mutatĂł a napokat, a 3 ĂłrĂĄnĂĄl talĂĄlhatĂł pedig annak dĂĄtumĂĄt jelzi.


Minden egyes ĂłrĂĄt egyedi, kĂŠzzel kĂŠszĂ­tett fadobozba tesznek, egy klasszikus Runabout hajĂł miniatűrje mellĂŠ. A kollekciĂł megismertetĂŠsĂŠre remek alkalom volt a 39. alkalommal, fĂĄbĂłl kĂŠszĂźlt hajĂłk szĂĄmĂĄra megrendezett Tahoe-tavi Concours d’Elegance Show, ahol 13 kategĂłriĂĄban versenyezhetnek Észak-Amerika legkivĂĄlĂłbb nosztalgiahajĂłi.

Gucci pénztárca
Ezzel a bőrből készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyerő! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.