A 22 éves színésznő és a Balenciaga különös kapcsolata
Ha Nicolas találkozik Kristennel
38 hozzászólás
Alice Olins/Marie Claire US/Trendmagazin    2012.10.18

A nő Hollywood nagy lázadója, a férfi pedig a Balenciaga divatmágusa. A régi barátok, Kristen Stewart és Nicolas Ghesquiere épp az első közös munkájukon dolgoznak együtt.


Nicolas Ghesquiere: Te és Bella (Stewart karaktere az Alkonyat sorozatban) ugyanúgy öltöztök?

Kristen Stewart: Mindig azt akartam, hogy Bella legyen praktikus és laza, de mégis menőbb, mint bárki más. Mindketten sokat hordunk alkalmi ruhákat. De az ő valódi stílusa távol áll az enyémtől. Miután eljátszottam egy sztriptíz táncost (Mallory szerint a világ), kifejezetten kevés ruhát hordtam. Visszanézve rájöttem, hogy ez nem én vagyok, de vicces volt.

N.G.: Mennyire szereted a Balenciaga márkát?

K.S.: Először darabokban láttam a ruhákat, és azt mondtam, WOW, de igazából nem voltam felkészülve a műveidre. Leginkább azt a szerelést szerettem, amiben az Alkonyat német premierjén voltam: egy átlátszó panelekből álló szoknya egy helyes sort fölött. Hihetetlenül dögös voltam. Szépen fogalmazva, rohadtul látni lehetett mindent.

N.G.: Ki alakítja a stílusod?

K.S.: Patti és Brigitte Bardot keveréke.

N.G.: Kiket csodálsz?

K.S.: Akkor most személyes leszek. Nem talpnyalásból, de te, Walter Salles és Sean Penn – ő emlékezetes dolgokat csinált képernyőn és képernyőn kívül is.


N.G.: Mi tesz boldoggá?

K.S.: Szerencsétlen cafka vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy akkor vagyok-e a legboldogabb, ha nyugodt vagyok és elégedett, vagy akkor, amikor a végletekig hajszolom magam. A boldogságnak olyan különböző formái vannak. És mind a kettőt értékelem.

N.G.: Ha nem színésznő lennél, mi lennél?

K.S.: Valószínűleg visszamennék az iskolába, sokat olvasnék, és kitalálnám, mit kellene csinálnom.

A másik férfi Kristen életében


Kristen Stewart nem egy olyan lány, aki parfümöt szór a levegőbe és körbeforog a felhőjében. A világ leghíresebb vámpírjának túl sokat kell harapnia azért, hogy minél közelebb kerüljön a várt illathoz. „A kellemes illat állatias”, mondja kihívóan dörzsölve a mellkasát. „Szexuális, a bőrödből jön”.


A valóságban Stewartot egy világ választja el attól az esetlen tinédzsertől, akit a rajongói megismerhettek és megszerethettek. De ezt mi már mindannyian tudjuk, mert két héttel az interjú után felröppent a hír, hogy Kristen megcsalta R-Patz-ot a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sanders-szel. Megismervén őt, az affér egy kicsit sem volt meglepő, úgy tűnt, hogy Stewartnak van egy jól fejlett lázadó énje. Amikor elé tettem a diktafonom, abban benne volt minden várakozásom és a tiszteletem a celeb iránt, így eléggé meglepett, hogy Stewart ilyen szexuálisan fejezte ki magát.

Ha ez nem lett volna elég, egyfolytában durván beszélt. Magamban boldogan dörzsöltem össze a tenyeremet, szitkozódik, de póker arcot vágtam. A tikkasztó párizsi hőségben, egy plüss kanapén ülve, a város legplüssebb szállodájának legplüssebb lakosztályában, nem én leszek az egyetlen, aki elveszti a higgadtságát.

Stewart és az ő odamondogatós személyisége mellett, volt még valaki a szobában, aki teljessé tette a mi kis mesés hármasunkat: Nicolas Ghesquiere. Ismertebb nevén Mr. Balenciaga, aki az én divat hősöm, ha valaki miatt, akkor ő miatta, meg kellett őriznem a higgadtságomat. Hogy tisztázzuk, általában nem akadok fenn ennyire a higgadtság fogalmán, de ez visszatérő témává vált a kis beszélgetésünk folyamán a Balenciaga új illatáról, a Florabotanciáról, amelyhez Stewart az arcát adta.


Csak megjegyezném, abban mindannyian egyetértünk, hogy a menőség kulcsa a merészség. Arról szól, hogy valaminek a szélén egyensúlyozunk, nem a könnyű utat választva, mondja Stewart, aki nemzetközi hírnévre tett szert tinédzserként. Menőnek lenni azt jelenti, hogy nem nyomod el önmagad, teszi még hozzá, hogy szemernyi félelmünk se maradjon attól, hogy a lehengerlő önbizalma nem tárgya ennek a cikknek.

Ami Ghesquiere-t illeti, ő annyira menő, hogy képes egyszerre bókolni és definiálni valamit. „A menőség merészséget és nagyon divatosságot jelent, és ez nagyon Kristenes. Ebből gyorsan rájövök két dologra: 1. Én nem vagyok valami menő, 2. A rettenetes hőség ellenére a hőmérséklet a szobában (engem kivéve) 0 fok alatt van.

És nem csak azért, mert Stewart és Ghesquierre megfoghatatlanul (bocsánat, hogy ismétlem magamat) hűvösek, de ugyanolyan metsző szemük is van (a nőé smaragd, a férfié tengerkék), és még barátok is. Bár egy hétköznapi életbeli barátság ritkaság celeb körökben, a beszélgetés könnyedén folyik. Befejezik egymás mondatait, értik egymás vicceit, és úgy kuncognak, mint két gondtalan szerelmes.

A pár egy Bruce Weber fotózáson találkozott 2004-ben. „Olyan volt, mint egy utazás”, mondja Ghesquiere az első beszélgetésükről. Azóta a pillanat óta, nem tudtam őt elfelejteni. Különleges élmény volt kapcsolatba kerülni Kristennel. El se lehet képzelni, hogy bárki képes elfelejteni őt, erős hajlama van uralni a szobát.

„Találkozol valakivel, és úgy érzed, ismered. Kib...tul ismered”, mondja Stewart. Figyelni kettőjük interakcióját olyan, mintha egy erősen sikkes Tom és Jerry verziót néznénk. Ahogy le tudtam szűrni, ez a Jerry-s harc, a lázadás, amiről korábban beszéltem, teszi Stewartot tökéletes Balenciaga múzsává.


Az a tény, hogy fogalma sincs a ház hagyományairól (Cristóbal Balenciaga volt a spanyolok válasza Christian Diorra) eléggé váratlan volt, de figyelembe véve a mai divat világ, milyen futurisztikus hely, egyáltalán nem meglepő. Amikor Nicolas Ghesquiere csatlakozott hozzájuk, a ház a sötét süllyesztőben volt. „Senkinek sem volt semmi elvárása”, mondja. Így a világ figyelő szeme nélkül tökéletesíthette műveit és látomásait.

„Senki nem törődött a Balenciagával, amikor én elkezdtem, és ez nagy szabadságot adott nekem. Követtem el hibákat, de nem volt ezzel semmi baj.” Az őszintesége bámulatos. „Hálás vagyok ezért az őrült örökségért, de közben szeretek előre nézni.”

Ennek a kettősségnek az eredményei azok teljesen hajmeresztő ruhák, amiket minden szezonban felvonultat. Mint az alapító, Ghesquiere is felülmúlja a várakozásokat. Cristóbal sokkolta a divat világot az új vonalvezetésével: vállban széles és lekerekített, félredobta a divatos derekat, bő tunika stílusú ruhákat és kimonók inspirálta kabátokat.

Ghesquiere-nek is megvannak a maga forradalmi jegyei. Neki kell köszönetet mondanunk azért a bit- sporty, bit-arty kinézetért, ahogy próbálunk tökéletesnek kinézni sok szezon óta. A mérnöki neoprén is ő, az ostoba, de csodálatos mega-sarkak szintén, a görbe vonalú kabátok a nyári kánikulában. Sokszínű víziója van, de az ő jegyei, a merészsége, a képessége, hogy gondosan megőrizze a ház hagyományait, ezek teszik a Balenciagát, igen, menővé.

„Csipkerózsika álomban volt”, mondja a francia. „Erővel és határozottsággal tettük vissza a térképre. Nem változtattam a szándékaimon, mióta belevágtam. „ Ghesquiere ugyan úgy közelíti meg a parfümkészítés folyamatát is, mint ahogy a fő kollekcióval is teszi. A régi találkozása az újjal, „egy hibrid”, mondja. „Megpróbáltam nem próbálkozni túl keményen. Az illat egy érzés”, teszi hozzá meggyőződéssel. „Ez egy illat, körbevesz. Megjegyzel valakit, akin érezted. Azt akartam, hogy érzelmi szinten maradjon. Ha megpróbálod túlzottan kontrollálni, egy dolog felülkerekedik mindenen.”


Ez az, amiben ő és Stewart teljesen különböznek. Háttérben marad. Hagyja, hogy a csend, a ruhák, az illatok magukért beszéljenek. A színésznő teljesen tisztában van vele, hogy ő van a rivaldafényben. És a rivaldafényben Stewart hetyke és provokatív lehet. Ha én volnék a Balenciaga új arca, és választhatnék, hogy mit veszek fel az új kollekcióból, nem vennék fel egy neoprén mellényt és egy koszosnak kinéző farmert az interjúra.

De én ilyen vagyok. A rajongói imádják, és a Balenciaga vezetői bizonyára nem bolondok. El akarják adni a minimalista Modrian stílusú üvegbe zárt új rózsaillatukat, és úgy hiszem, hogy a célközönségük azok az okos lányok, akik ismerik a márkájukat, de nem elég gazdagok ahhoz, hogy megvegyék a ház egyik hatalmas táskáját.

Pont ezért, Stewart az ő sikerük kulcsa, és Kristen boldog, hogy az lehet. Mert a Balenciaga menő. Nagyon menő. És csak ez számít.

7,199,700 Huf / 23,300 Eur
10,042,500 Huf / 32,500 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
avatar
Verne
-
2013.08.09. 18:47
2447
Lehettek volna kreatívabbak a parfüm borítóképével :S
avatar
hottie
-
2012.11.29. 21:44
2311
kurvára nem vicces a videó, ki ez?? lehet nemszeretni a twilightot de így lesavazni ccccc :Q
avatar
notimpressed
-
2012.11.29. 11:29
2310
nem úgy volt hogy ki nem állhatja a tvájlájtot? \'.\'
avatar
flashy2
-
2012.11.28. 18:03
2309
Zsófi nem kérdezted meg tőle? :)) nagy esély van rá hogy azt nézte :) én még nem láttam sajnos
avatar
Zsofi
-
2012.11.28. 12:13
2308
Múltkor láttam Ádámot az Aréna mozi vip részén valakivel, csak nem a Hajnalhasadás II-t nézte? :)) vagy ez kizárt csajok? :)
avatar
Attilaa
-
2012.11.27. 23:15
2307
Huszti:
Én csak belinkeltem egy videót ,hogy ne untakozzanak :DDD
avatar
bigyo92
-
2012.11.27. 17:39
2306
torres ne reménykedj! Ádám nem fog ilyenek miatt semmitse változtatni mert akk már megtette volna nem gondolod? -
avatar
Huszti
-
2012.11.26. 18:10
2305
Atti te nagyon tudod hogy kell Lavinákat elindítani :DD
avatar
Zelda
-
2012.11.26. 14:27
2304
Ez a videós \"kritika\" minősíthetetlen..
avatar
flashy2
-
2012.11.25. 21:27
2303
ilyen videót...... a srácnak 1 jó szava nincs a filmhez de készít 10 perces vidit :S szép mondhatom :S
avatar
lilq
-
2012.11.25. 18:28
2302
\'Ez (Kristen Stewart) egy partra vonszolt aszott köteg káka\"

UHHH XDXDXD
avatar
Attilaa
-
2012.11.25. 18:04
2301


5.05től ajánlom figyelmetekbe, ja és ne engem szidjatok én csak láttam a videót és gondoltam megosztom veletek:D
avatar
Roxygirl
-
2012.11.25. 12:26
2300
torres remélem igen!!! és fogja is!! tudod itt többnyire Kristen fanok írnak a cikkhez és mi örülünk neki!!
avatar
annacska
-
2012.11.24. 11:46
2299
Torres: azért mert egy színész a magánéletben hibázik még lehet jó a munkájàban! :)
avatar
Torres
-
2012.11.23. 19:46
2298
A főszerkesztő úr még mindig tolja kifele a Kristenes cikkeket? A bigest scandal után is? Vagy az nem számít? Hogy van ez?
avatar
Canga
-
2012.11.23. 10:03
2297
Eredetiben az igazi :) Szerintem az eddigi legjobb lett, Bella átalakulása nem semmi! :)
avatar
Angelina
-
2012.11.22. 09:40
2296
Én még megvárom a szinkront, de az előzetest már vagy százszor megnéztem :)
avatar
Nora16
-
2012.11.20. 10:22
2295
hétvégén Hajnalhasadás II nekem, ti láttátok már? :)
avatar
Bellagirl
-
2012.11.18. 13:08
2294
mesme: valószínűleg a Balenciaga tervezte a reklámokat nem Kristen!
avatar
anett
-
2012.11.16. 09:56
2293
Kristen miről beszél?? Bella nem is viselt elegáns ruhákat, csak ilyen átlagosakat.
avatar
paradise
-
2012.11.12. 07:28
2292
az utolsó előtti képen télleg olyan mint Bella lesz a Breaking Dawnban :)
avatar
Zoldalma
-
2012.11.09. 19:24
2291
Támogatom! :)
avatar
csumpi
-
2012.11.06. 22:16
2290
Parfumot az olvasoknak!! :)
avatar
mesme
-
2012.11.05. 13:24
2289
Ebben az interjúban sem bírta ki Kristen hogy párszor káromkodjon.. Attól még mert a szerkesztő finomítja, még az. A reklámképek szerintem borzasztóak lettek, Kristen tisztára rém-vámpír rajtuk...
avatar
panna
-
2012.11.01. 22:24
2288
one_girl: óóó jó lenne benne vagyok :)
avatar
one_girl
-
2012.10.31. 21:58
2287
csadri: sztem már külföldön kapható! vegyük rá Ádámot hogy sorsoljon ki köztünk :) megérdemeljük!
avatar
Kristenfan
-
2012.10.29. 21:15
2286
tök jó cikk, köszi érte :) azt én sem tudom melyik volt az a ruha amit említ :/ valaki ha tudja linkelje :)
avatar
zynga
-
2012.10.28. 18:21
2285
nekemis tetszik,meg sztem növeszti is :)
avatar
selena
-
2012.10.25. 13:20
2284
olyan jó az új haja nem? :)
avatar
csadri
-
2012.10.24. 21:14
2283
mikor lehet kapni ezt a parfümöt??
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.