20 ezer eurós árával a gazdagok játékszere lesz
Hamarosan megjelenik a vízi gokart
Munkatársunktól    2014.05.22    4 hozzászólás

A gokartok apró, és gyors szerkezetükkel, valamint a magas teljesítmény/tömeg arányukkal rengeteg szórakozást tudnak nyújtani nekünk. Hogy egy hasonló adrenalinbomba-élményt hozzon létre a vízen, a tervező Dr. Theo Christen egy egészen egyedülálló ötlettel rukkolt elő: egy aszimmetrikus tutajt alkotott, melynek a wokart nevet adta.


A pehelysúlyú jármű egy középhajtású motorral rendelkezik, mely páratlan fordulási képességet biztosít a neki, anélkül, hogy az eldőlne. A gépjármű stílusú kormányrendszer segít a wokartnak az egyszerű fordulásban, a 70 lóerős külső motor pedig 46 mérföld/h-ra képes gyorsítani a járművet. Az együléses tutaj kifejlesztése 4 hosszú évig tartott, miközben folyamatosan tesztelték, és fejlesztették a gépet, valamint a tervezők is lelkiismeretesen alakítgatták a külsejét egészen addig, míg a wokartnak sikerült a gokarthoz hasonló gyorsaságra és stabilitásra szert tennie. A wokartot a thaiföldi CMI cég kezdi majd el gyártani, az ára pedig megközelítőleg 20 ezer euró (kb. 6,1 millió forint) lesz.

avatar
selena
-
2014.06.07. 19:54
4
vicces :)
avatar
Blackjack
-
2014.05.29. 19:14
3
Kb félévente bejenetenek vmi hasonlót, de a való életben mozgásban még nem nagyon láttam egyet sem :)
avatar
Shadow88
-
2014.05.27. 22:06
2
Én olyat is láttam amihez focicipőt adtak ajándékba! Azt nem tudjátok melyik volt?
avatar
DJboy
-
2014.05.26. 06:09
1
Nem rossz csak a bibi az hogy a vízben nincs gokart pálya :D
Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.