A Nautilus két új modellt kap
Harmincmilliós luxusórák a Patek Philippe-től
Munkatársunktól    2016.10.07    0 hozzászólás

IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be. A Patek vezetői már az idei Baselworld kiállĂ­táson cĂ©lozgattak rá, hogy mĂ©g 2016 vĂ©gĂ©n Ă©rkezni fog egy Ăşj bejelentĂ©s, ami a Nautilus-rajongĂłk szĂ­vĂ©t igazán megdobogtatja majd, ez most kĂ©tszeresen is igazzá vált. Lássuk a kĂ©t Ăşj jövevĂ©nyt!

5976/1G - Nautilus Chronograph, White Gold

1300 példányban jön a 18 karátos fehérarany flyback-kronográf, mely lényegében az 5980-ra emlékeztet bennünket, habár ez egy teljesen átdolgozott óra, hiszen 44mm-es méretre lett felduzzasztva, továbbá a kék számlapon látható 10 index gyémántból készült (.29 ct).5711/1P - Nautilus Time-And-Date, Platinum

A sokkal szimplább Ă©s elegánsabb 5711 platina tokot kapott, az indexek itt is gyĂ©mántbĂłl kĂ©szĂĽltek (.34 ct), ám ebből a verziĂłbĂłl mindösszesen 700 darab kĂ©szĂĽl.
MindkĂ©t Ăłra vintage-stĂ­lusĂş dobozban Ă©rkezik a Patektől, számlapjukon láthatĂł az 1976-2016 Ă©vfordulĂłjának jelzĂ©se. Az 5976/1G ára 96,390 dollár lesz, mĂ­g az 5711/1P 113,400 dollárĂ©rt lesz megrendelhető.

Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.