A Rolex Submarinertől egészen az Hublot Big Bang modellekig...
Hazai sztárok és karóráik
134 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.01.18

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kíváncsi vagy, egyik-másik hazai híresség milyen karórával rendelkezik? Most cikkünkből megtudhatod! Televíziósok, sportolók, üzletemberek közül mutatunk be néhány személyt, akik minőségi, luxuskategóriás órával mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

Dzsudzsák Balázs Nyírlugostól egyenesen a PSV Eindhoven klubcsapatba focizta be magát az évek alatt. A rendkívül tehetséges és szorgalmas focista ennek megfelelően jó színvonalon él, saját bevallása szerint rajong a divatért és a jó autókért. Úgy tűnik, hogy karórákra sem sajnálja a pénzt, hiszen a nyilvános megjelenések során több különböző órát is felfedezhettek rajta a szemfülesek.


Legtöbbször azonban egy Hublot Big Bang látható Balázs karján, abból is az acél verzió, melynek bolti ára 2,7 millió forint.

Havas Henrik kétségtelenül Rolex fanatikus. A televíziós személyiség saját bevallása szerint egyszer lapozgatta a Polgár Galéria kiadványát, és ott pillanott meg egy kék számlapos arany-acél Rolex Submarinert, amibe első látásra beleszeretett, így meg is rendelte magának. Ezzel csak egy probléma volt, méghozzá az, hogy ezek után a feleségének is kellett vennie egy másik Rolexet...


A Rolex Submariner a világ egyik legismertebb búvárórája, kapható acél, arany-acél és arany változatban is. Az említett arany-acél modell 1,9 millió forintba kerül.

Schobert Norbert, az ország fitneszguruja még 2007-ben kapott születésnapjára a feleségétől, Rubint Rékától egy Hublot Big Bang órát, méghozzá a rózsaarany/kerámia verziót. “Azért korcsolyáztam három hónapon át, hogy meg tudjam venni neked ezt az órát. És arra kérlek, addig viseld, amíg a szerelmed tart irántam!” - mondta férjének Réka, a születésnapi party-n, aki a legnagyobb titokban rendelte meg az órát a Sztárok a Jégen produkciótól kapott gázsijából.


“Ezt az órát egyszer láttam egy katalógusban, és azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a következő. De sajnos nem sikerült hozzájutnom” - mondta Norbi, aki hozzátette, ha mindent elveszít, ezt az órát akkor sem adja el. Az Hublot Big Bang ezen változata a gyártó egyik legszebb modellje, nem véletlen, hogy az Hublot márkakereskedések, illetve számos Hublot órakatalógus is ezt a verziót használja fel a promócióhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ára 5,7 millió forint.

Palik lászló, a Dakar ralik rendszeres résztvevője minden bizonnyal igen elfoglalt ember, ezért nem is kérdéses, hogy svájci órájára szüksége lehet a mindennapokban. A sportriporter egy igen méretes Breitling órával látható a nyilvánosság előtt.


A Breitling Hercules modelljéről van szó, melynek már csak nevéből is mindenki a mitológiára gondol. A gyártó ezzel is érzékeltetni akarta, hogy ez a modell nem akármilyen, már csak a kinézetét és a méretét tekintve sem. A 2002 és 2006 között gyártott Breitling Hercules 44,8 mm-es átmérővel és kronográf funkcióval rendelkezik, az óra járástartaléka 42 óra, az ára pedig hozzávetőlegesen 800 ezer forint.

Hazánk bulvárkirálya, a sikeres televíziós Hajdú Péter is az órák megszállottja, hiszen az elmúlt években számos márka modelljét láthattuk a karján. Az elmúlt időszakban vagy az IWC valamelyik búváróráját, vagy pedig az Hublot egyik-másik modelljét viselte Péter.


A TV2 “Frizbi Hajdú Péterrel” című műsorának indulása előtt a Napló egy összeállítást készített a készülő produkció műsorvezetőjével, akinek kezén egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettük meg. Ezen óra kereskedelmi ára meghaladja a 6 millió forintot.

Nacsa Olivér Omegát visel. A népszerű humorista nagy James Bond rajongó, így nem véletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verzióját választotta.


A jó néhány Bond-filmben szereplő kék számlapos Omega karóra 41 mm-es átmérővel rendelkezik, vízállósága 300 méter, listaára 750 ezer forint.

Kaló Dénes Magyarország legsikeresebb pókerjátékosa is kedveli a minőségi karórákat. A versenyek során több százmilliót nyert bróker – aki magát amatőr játékosnak tartja – legalább négyféle karórával volt látható az utóbbi időkben.

Kaló Dénest is üdvözöljük az Hublot klubban! A pókerjátékos a már fentebb említett Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic modelt viseli igen gyakran, ám ezen kívül látható volt egy fehérarany Rolex Yachtmaster II-vel, egy Ulysse Nardin Maxi Marine Chronoval, illetve egy Audemars Piguet-vel is.


A Pókermagazin legutóbbi számában Kaló Dénessel olvashatunk egy interjút. A cikkhez tartozó sajtófotókon Dénes egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore órával látható. Az acél verziójú, fehér számlapos, kaucsuk szíjas óra a világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező sportórája, melynek bolti ára 4,8 millió forint.

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kapcsolódó cikkek
Bizonyára az órakészítést kevésbé ismerők is tisztában vannak azzal, hogy a Breitling napjainkra egybeforrt a repüléssel, sőt, az AOPA – a pilóták és repülőgép tulajdonosok szövetsége – a hivatalos időmérőjévé választotta. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a márka kivette részét az ég meghódításából a huszadik század közepén.
Ki ne gondolkozott volna el már azon, hogy ha megtehetné, hogy egy évig eltűnjön a világ szeme elől, ne éppen egy luxus jachton tegye azt, körbeutazva a világot. Ámbár erre keveseknek adatik lehetőség, hajózni azért mégis sokan szoktak, így az óra gyártó cégek hosszú évek óta kifejezetten számukra is alkotnak időmérőket.
Bernie Ecclestone és az Hublot egy új reklámkampányt indítanak, mely megjelenik az International Herald Tribune-ben és a Financial Timesban is. A hirdetés apropóját Ecclestone kirablása adta.
Az órák világában ma már nem ritka, hogy egy-egy modellt bizonyos használatra terveznek, akár a vízállóság miatt népszerű búvárórákra gondolunk, akár a komplex számítások elvégzésére alkalmas pilótaórákra. Manapság a gyárak már a sebesség megszállottjainak is gondoskodnak kiváló időmérőkről, legtöbbször valamely autógyárral együttműködve.
Vannak feltűnőbb, extravagánsabb, komplikáltabb, sőt drágább karórák is a világon, mégsem tagadhatjuk, hogy a Rolex a Föld bolygó leghíresebb óragyára, mely évtizedek óta fogalom. Még azok is tudják, mi van e név mögött, akik járatlanok az óra-iparban. Mindez a magas szintű minőségnek, és az időtálló luxusnak köszönhető.
A Hublot a minőségi, időtálló elegancia és luxus egyik letéteményese lett a piacon. Cikkünkben összefoglaljuk a neves óragyártó történetét.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.
 Az óra. Bárhol a világon az elsők között említik a nevét ha órákról esik szó. A világ egyik legismertebb és legnagyobb presztízsű márkája. Az Omega története immáron 162 évre tekint vissza.  
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
avatar
crosswind
-
2013.11.20. 06:25
134
Havas tanár úr mostanság fekete Radot visel, Nem áll jól neki...
avatar
Dortmund
-
2013.11.18. 18:01
133
Nekem ezek közül az Omega kéne!
avatar
omaar
-
2013.11.05. 03:28
132
Gratula Paliknak, megvette magának a legförtelmesebb Breitlinget amit valaha legyártottak \\\'D
avatar
Attilaa
-
2013.11.05. 01:04
131
Indexes videó láttam én is, de nem mondta meg R.A. milyen órája van. Amúgy valahogy a videóban leginkább azokat sikerült megtalálni akiknek nincs vagy pedig kevésbé érdekes van. Mondjuk arra emlékszem, hogy valakin volt egy baume mercier.
avatar
spearx
-
2013.11.05. 00:29
130
egyszer volt egy ilyen video vhol, de ott se jott ki semmi ertelmes :D
avatar
Attilaa
-
2013.11.04. 21:32
129
Rogán órájára kiváncsi lennék :D
avatar
Sloody
-
2013.11.04. 19:21
128
a magyar politikusok többsége igénytelen, nincsenek jó óráik :)
avatar
Afrango
-
2013.11.04. 00:00
127
Politikusokról is meg kellene jelentetni egy ilyen cikket.. :D
avatar
Badboy
-
2013.04.23. 01:43
126
Háát elég béna hogy nem találták el az órája márkáját se.
avatar
Attilaa
-
2013.04.22. 22:56
125
http://www.femcafe.hu/cikkek/celeb/rogan-antal-es-a-szepseges-louis-vuitton-taska
Itt egy jobb kép, köze nincs a Hublothoz, amúgy azt se értem mit csámcsognak ezen a táskán, 2009ben is volt már cikk erről, és ez még mindig ugyan az, ennyire érdekes?
avatar
somoslaci
-
2013.04.22. 21:58
124
Vicces video. Hiller milyen hosszasan magyarazza az orajat :)
avatar
Fantom
-
2013.04.22. 21:53
123
B......eg... Jóhogy nem az Attila! Az egy Jaeger Lecoultre búváróra lehet. ennyire hülyék akik ezeket a videókat csinálják? :/
avatar
Attilaa
-
2013.04.22. 20:31
122
avatar
Attilaa
-
2013.03.27. 15:21
121
Szerintem valamilyen kronográfos IWC.
avatar
tetris
-
2013.03.26. 21:16
120


ez milyen Ăłra?
avatar
Sammy
-
2013.03.25. 01:25
119
biztos megvette hajdú frizbi pétertől óccóér :D
avatar
Attilaa
-
2013.03.25. 00:08
118
Nem rossz indulatból,csak azért gondolkodtam el mert, kb. 2 éve lehet az előadói pályán és ennyi idő alatt a magyar pop piacon, haknizásokból és fellépésekből már 8 millás(csak tippeltem valamit) órajá van?
avatar
Attilaa
-
2013.03.25. 00:04
117


Mit gondoltok eredeti az órája :D?
Ha valaki nem tudja kivan a képen, Curtis magyar rapper.
avatar
duracell
-
2013.03.01. 14:11
116
Norbi Hublot fan. :D
avatar
swissfan
-
2013.02.28. 21:15
115
biropeti: Ez igen! Én se láttam még sehol!

Attilaa: Én arra tippelnék hogy olyan mint az Arturo Fuente - tehát kaucsuk-croco!
avatar
Attilaa
-
2013.02.28. 20:55
114
Ez viszont szép,de ez a klasszikus big bangekre hajaz csak a lünettája carbon.
Vajon ez a szíj is olyan,hogy a bőr rá van varrva a kaucsuk gumira?
avatar
Oliv3r
-
2013.02.28. 20:38
113
annyi időzónát megjeleníteni nem is lehet egyszerű számlapon :D
avatar
biropeti
-
2013.02.28. 20:35
112
Attilaa: Elég kevés magyar politikusnak van említésre méltó órája, de egy olyan cikk készül, amiben közéleti személyek lesznek felsorolva (benne pár politikussal).

Ezt látta már valaki? HÁ ma küldte át. Nagyon új modell, nulla információ. Big Bang Latin America! :)

avatar
Attilaa
-
2013.02.28. 19:46
111
Nekem nem tetszik ez a típus ,szerintem nagyon zsúfolt a számlap:D

Magyar politikusok óráiból is születhetne egy jó cikk :D
http://www.deluxe.hu/cikk/20070613/politikusok_legdragabb_karorai
avatar
Blackjack
-
2013.02.03. 21:11
109
Szép! Ugyanaz mint Hajdúnak?
avatar
Attilaa
-
2013.02.03. 15:19
108
Mostmar tudjuk ,hogy akkor volt mibol elindulnia kello tamogatassal.:D
avatar
pongo
-
2013.02.03. 11:23
107
akkor ezzel vege a legendaknak hogy vajon mibol van penze Lindanak.. talan mert a papa tehetos vallalkozo es ad neki? :D
avatar
vivtomas
-
2013.02.03. 00:47
106
avatar
cigi
-
2013.02.02. 23:42
105
Amúgy szép órák! Az Fire nem kiválló,hanem kiváló!!! Hasogatja a fülem a kommentekben ez a sok analfabéta hozzászóló!
Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny
Mi lehet jobb egy Dolce&Gabbana öltönynél? Egy Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny!

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.