Hová tart a Trendmagazin?
Hennel Ádám a FIX HD műsorában
Szerkesztőség    2011.03.13

Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről. A beszĂŠlgetĂŠs sorĂĄn szĂłba kerĂźlt az is, hogy igazak-e a hĂ­rek, miszerint ismĂŠtelten jĂĄtĂŠkmagazin indĂ­tĂĄsĂĄt terveznĂŠ a Trendmagazin főszerkesztője, ĂĄm ennek semmi alapja nincsen.


MegemlĂ­tĂŠsre kerĂźlt tovĂĄbbĂĄ az eskĂźvői rovat, a hĂĄzassĂĄgok tĂĄmogatĂĄsĂĄnak fontossĂĄga, illetve egyĂŠb ĂŠrdekes kĂŠrdĂŠsekre is vĂĄlaszolt Hennel ÁdĂĄm. Aki esetleg lemaradt az ĂŠlő adĂĄsrĂłl, az megtekintheti az interjĂşt a Fix HD oldalĂĄn is.MegnĂŠzem a videĂłt a Fix HD oldalĂĄn!
Gucci pénztárca
Ezzel a bőrből készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyerő! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂŠsĂŠvel megindult az első palesztin intifĂĄda, a FĂśld elĂŠrte az ĂśtmilliĂĄrdos nĂŠpessĂŠget, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.