Hová tart a Trendmagazin?
Hennel Ádám a FIX HD műsorában
Szerkesztőség    2011.03.13

Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről. A beszĂŠlgetĂŠs sorĂĄn szĂłba kerĂźlt az is, hogy igazak-e a hĂ­rek, miszerint ismĂŠtelten jĂĄtĂŠkmagazin indĂ­tĂĄsĂĄt terveznĂŠ a Trendmagazin főszerkesztője, ĂĄm ennek semmi alapja nincsen.


MegemlĂ­tĂŠsre kerĂźlt tovĂĄbbĂĄ az eskĂźvői rovat, a hĂĄzassĂĄgok tĂĄmogatĂĄsĂĄnak fontossĂĄga, illetve egyĂŠb ĂŠrdekes kĂŠrdĂŠsekre is vĂĄlaszolt Hennel ÁdĂĄm. Aki esetleg lemaradt az ĂŠlő adĂĄsrĂłl, az megtekintheti az interjĂşt a Fix HD oldalĂĄn is.MegnĂŠzem a videĂłt a Fix HD oldalĂĄn!
Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A rendszervĂĄltĂĄs előtti utolsĂł ĂŠvtizedben jĂĄrunk MagyarorszĂĄgon, mĂĄr nem diktatĂşra, mĂŠg nem demokrĂĄcia. De ennek ellenĂŠre, vagy ĂŠppen ezĂŠrt, szĂĄmos emlĂŠkezetes film kĂŠszĂźlt ebben az időszakban.