Hajas Cut&Color Competition 2011
Hennel Ádám fodrászok munkáit zsűrizte
0 hozzászólás
TRENDMAGAZIN Szerkesztőség    2011.10.03

Hennel ÁdĂĄm is rĂŠszt vett azon a rendezvĂŠnyen, ahol az orszĂĄg legtehetsĂŠgesebb fodrĂĄszai mutattĂĄk be munkĂĄikat. A Trendmagazin főszerkesztője egyetlen pĂĄlyamunkĂĄt ĂŠrtĂŠkelt maximĂĄlis pontszĂĄmmal, mely el is nyerte a verseny MetamorfĂłzis kategĂłriĂĄjĂĄnak dĂ­jĂĄt.

A rendezvĂŠny ĂśsszefoglalĂłja itt olvashatĂł

Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz ĂŠrkezett, kĂśzben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma vilĂĄgsikert ĂŠrt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.