A vrva vrt rovatok megrkeztek...
j rovatok a Trendmagazinon!
118 hozzszls
Szab Adrienn    2011.09.08

A közelmúltban rengeteg kérdéssel, kéréssel, ötlettel fordultatok hozzám, de sok körül kérdjelek forogtak számomra is. Most elkészült a várva várt interjú Hennel Ádámmal, amelybl választ kaphattok a megválaszolatlan kérdésekre. Magánélet, napi rutin, Kristen Stewart, a magazin jövje és még sok más érdekes témában kifaggattam a fszerkesztnket. A belvárosban, kellemes hangulatban telt el az interjú, reméljük, ugyanolyan vidáman olvassátok, amilyen örömmel készítettük Nektek! De nem is fecserészek tovább, jöjjön, aminek jönnie kell...

Sok kérdés érkezett divattal és öltözködéssel kapcsolatban. Az olvasók arra kíváncsiak hogy mi alapján öltözködsz, és mik azok a márkák amiket favorizálsz?

Nézd, engem mindig is nagyon érdekelt a divat, ebbl kifolyólag nem ragadtam le egyetlen öltözködési stílusnál sem, azt túl unalmasnak találnám. Mindig alkalomhoz illen próbálok öltözni, vagy ahogy éppen kedvem van. Az ember bármennyire is szereti a jó öltönyöket és a lakkcipt, van amikor egy galléros póló és egy farmer a megoldás. Egy a lényeg: bármilyen stílusban is öltözködsz, az minségi legyen!

Egyébként érdekes, hogy nekem abszolút kedvenceim nincsenek. Persze, mondhatnám például a Dolce&Gabbanát, ami talán az els helyen áll, de nagyon sok márka van még, amit kedvelek és amit bátran tudok ajánlani az embereknek. Ilyen például a Robert Graham, ami ingekben az egyik legjobb dizájnban és minségben egyaránt, vagy ott van például a hazánkban még nem annyira ismert Salvatore Ferragamo, a sort pedig még folytathatnám...

Fotk: Kiss Pter Attila
Fotk: Kiss Pter Attila

Az egyik tévés interjúban említettél egy vásárlási tanácsadó rovatot, ennek mi lesz a feladata?

Pontosan az, amirl most beszélünk. Segíteni az embereket, hogy megtalálják a megfelel termékeket. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnének jól öltözni és meg is engedhetik maguknak a minséget, csak az ízlésük még nem annyira kifinomult és nincsenek tisztában a trendekkel sem. Nekik egy olyan oldal aranyat ér, ahol szezonról-szezonra megtalálják a – szerintem – legjobb és legminségibb ruhákat. Ráadásul a “men cuccok” jellemzéseiben igyekszem tippeket adni arra is, hogy az adott zakót, inget, cipt mivel és hogyan érdemes viselni.

A termékek mind olyan webáruházakból származnak, amik szállítanak hazánkba is, így ha valakinek megtetszik az egyik ruha, pár perc alatt meg is rendelheti magának, feltéve ha még maradt az méretében... Fontos tudni, hogy csak olyan boltból szemlézek, akiknél már nem egyszer vásároltam, így garancia van arra hogy a szállítás és minden egyéb rendben lesz.

Ha jól tudom elindul még egy új rovat, mesélnél errl is egy kicsit?

A meglepetés nem más, mint a Sztárok men cuccai elnevezés aloldalunk! Ennek az alapötletét a Vásárlási tanácsadó adta, így azt a rendszert kicsit továbbfejlesztettük és átalakítottuk. Ebbe a rovatba kerülnek fel a legismertebb színészek, zenészek, sportolók, akik megjelenésükkel és öltözködésükkel nagy hatást gyakorolnak a világra. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat vesznek fel egy-egy eseményre, de azt is, hogy a hétköznapokban miben mutatkoznak. Megmondom szintén, nekem ez a rovat lesz a kedvencem! Mindezek mellett pedig még egy különálló blogunk is indul majd, de errl még nem beszélhetek...

jdonsgaink kztt szerepel
a Sztrok men cuccai rovat
jdonsgaink kztt szerepel a Sztrok men cuccai rovat

Felmerült kérdésként, hogy esetleg nyitunk-e politikai vagy más komolyabb témák irányába, vagy pedig megmaradnak a lap eddigi témái?

Már a Trendmagazin indulásakor mondtam, hogy nálunk nem lesz politika. Pontosabban napi politika biztos hogy nem, de közéleti kérdésekkel és társadalmi problémákkal kapcsolatban lesznek cikkeink, de a f vonal továbbra is az életstílus és a divat lesz.

Most jöjjenek a húzósabb kérdések! A lányok több kérdést is írtak az életviteleddel kapcsolatban, arra kíváncsiak hogy mennyire vagy elfoglalt és mit csinálsz a szabadiddben?

Az a helyzet, hogy valamiért kialakult rólam egy kép, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot. Hennel Ádám elfoglalt ember, aki egyik tárgyalásról rohan a másikra és tulajdonképpen ebbl áll az élete. Nos, nem egészen ez a helyzet! Az tény, hogy sok a dolgom, de arra mindig is ügyeltem az életem során, hogy ezek a kötelezettségek ne uralkodjanak rajtam. Nézd, szeretek egyedül lenni, elvonulni a világ ell, mert ilyenkor az embert nem befolyásolja a külvilág, nincsenek zavaró tényezk. Ilyen körülmények között lehet tervezgetni a jövt, kitalálni és megvalósítani új dolgokat, olvasni a Bibliát, imádkozni és hasonló szellemi tevékenységeket végezni. Aztán persze mindig történik valami és az ember kizökken ebbl az állapotból, de addigra már készen van fejben minden és indulhat a munka!

Nekem egyébként az a szerencsém hogy a munkát egyáltalán nem érzem tehernek. Sem a Trendmagazint, sem az egyéb tevékenységeimet, bár hozzáteszem ilyen gazdasági környezetben tzsdei befektetésekkel foglalkozni nem túlságosan egyszer történet... Ha mégis kikapcsolódásra vágyom akkor mostanság fzni tanulok, most éppen steaket. Vagy éppen elmegyek barátokkal egy jó étterembe és vacsorázunk, beszélgetünk. Itt is ahol most ülünk csend van és nyugalom, látom a Dunát, a Budai Várat, a nap is süt és még Fiji Water is kapható. Mi kell még?


Hála Kristen Stewart születésnapi köszöntésének, a témával kapcsolatos kérdések elárasztottak minket. Miért pont a kedvenced, mi fogott meg benne és miért pont t választottuk erre a szülinapi projektre?

Ki mást választottunk volna? Még szép hogy Kristen Stewart lett a befutó! Kristen a kedvenc színészem, ezt talán már sokan tudják. Nem is volt kérdés, hogy Stew-t meglepjük egy ilyen ajándékkal. Hazánkban még egyszer sem fordult el, hogy egy magazin szervezésében a hazai rajongói közösségek elküldhették jókívánságaikat a kedvencüknek. Nos, mi ezt megszerveztük. A TM fennállása óta a legszebb idszak ehhez köthet, óránként jöttek hozzánk a levelek és jókívánságok, összességében több ezer üzenetet kellett szortírozzunk. Nekem is rengeteg dolgom volt, személyesen felügyeltem az üzenetek tervezését, fordítását, tárgyaltam a dobozgyártó céggel, akik a rendelésre gyártott ajándékdobozt készítették, egyeztettem a futárszolgálattal akik tlem egészen Kristen los angelesi produkciós irodájának ajtajáig szállították a küldeményt. A visszaigazolások pedig olyannyira biztatóak, hogy jövre is rendezünk egy hasonló, de még nagyobb méret projektet.

Kristen Stewart mára a Trendmagazin egyik zászlóshajójává vált, a hazai rajongók pontosan tudják: mi a barátaik vagyunk. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, éppen ezért a jövben is számítani lehet újabb Stew-féle tartalmakra, az sszel pedig egy újabb bejelentést teszek!


Nagyon sok kérdés merült fel a PcWeb lapcsaláddal kapcsolatosan is, vannak akiket az érdekel, hogy mennyiben mködik hasonló módon a Trendmagazin mint annak idején ezek a lapok?

Ma már alapveten más a helyzet. 2005-ben, mikor nekikezdtünk els játékmagazinunknak, még teljesen zöldfülek voltunk. Viszont nagy lelkesedéssel indultunk neki és emiatt rövid idn belül viszonylag szép sikereket értünk el. Ez azonban sok konfliktushoz is vezetett, nem múlt el úgy hónap, hogy valaki ne kötött volna belénk. Ezzel egy idben a PcWeb keretein belül elindítottuk a lapszerkesztk, oldaltulajdonosok segítését célzó programunkat, amire akkoriban nagyon nagy volt az igény, hiszen sok tehetséges fiatal mindenféle kapcsolatok és tke nélkül vágott bele els projektjébe, ezért kellett nekik a támogatás. Ebbl a kezdeményezésbl egy év múlva már egy több mint 10 lapot magába foglaló csoport jött létre, élén a GamePresszel és a CoD2 Online-nal, de együttmködésben voltunk a GameHunter fordítócsapattal is, majd késbb saját mhelyt nyitottunk PC Games Huns néven.

Ahogy ersödtünk, úgy figyeltem fel rá, hogy ritkulnak a támadások. Ha voltak is ilyenek, ezeket viszonylag gyorsan és meglehetsen határozottan vissza is vertük - be kell valljam nem mindig a legtökéletesebb módon - de végül elértük hogy békén hagyjanak minket. Persze ehhez kellett az is, hogy lássák, a kiadókkal is jóban vagyunk, és még a klánosok, hardcore gamerek közösségei is mellettünk állnak - akik között volt néhány kemény fickó - továbbá akkoriban kötöttünk megállapodást a néhai FixTV Game Over msorával is, ami etalonnak számított a témában.

A PcWeb megsznése óta ilyen problémákkal nem találkozunk, mert úgy gondolom hogy a mi gyökereink és céljaink sokkal ersebbek mint más hasonló szervezeteké. Érdekesség, hogy a legjelentsebb kritikusaimmal - akik még a Trendmagazin indulásakor is nyilvánosan kritizáltak – mára emberi, vagy helyenként kifejezetten jó lett a viszony. Ez talán a keresztény hátteremnek köszönhet, én mindig kész vagyok a kompromisszumra és a normális hangnemre, még azokkal is akikkel adott esetben összetzéseink voltak. Így fordulhatott el, hogy egyik-másik úriemberrel egy-egy vacsora kapcsán sikerült kibékülni, aminek nagyon örülök.

A Trendmagazin pedig alapveten más berendezkedés lap, mint az elbb említettek voltak. Örülök, hogy interjút készíthettünk Hajdú Péterrel vagy éppen Koltai Lajossal, hogy a divatszakmában mindenfelé hívnak minket, valamint már a média más területén is épülnek a kapcsolatok. Idén azon dolgozunk, hogy ez egyre olajozottabban menjen, jövre pedig már új terveim vannak. Több olyan projekt is van a fejemben, amivel átlépjük az országhatárokat. Emellett pedig egy olyan 3 szintes Super Trend rendszert dolgozunk ki, ahol a tagjaink és partnereink örömmel és boldogan tudnak komoly sikereket elérni az életben. A java még csak most kezddik!

Új rovataink:
- Men cuccok férfiaknak - a vásárlási tanácsadó
- Sztárok men cuccai
- Szép házak
- A 80-as évek világa

5,963,700 Huf / 19,300 Eur
4,140,600 Huf / 13,400 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
avatar
Vicky
-
2012.07.29. 18:39
2228
Adrihanna: ez akkor lenne igaz ha nem lennnek emellett a filmben is pr.. gy viszont a twilight rajongkra is tartozik a dolog..
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:57
2227
Kristen meg sajnos csapdba esett.... csak tudja a mirteket s elmondom a titkot, mert tudhatunk mi is valamit: NEM TARTOZIK RNK!!!!!!!!!!! =) NEM =) ennyi
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 20:56
2226
Isten ments leleplez cikk =) n jba vagyok velk =) s nem zavarnak =) tabu: Apukm, csaldtagjaim s a prom mg krlttk nem ltom ket addig csinljk =) utna meg nem tudjk gy se mert letkptelenn teszem ket egy laza elre megfontolt mozdulattal =)
avatar
csadri
-
2012.07.28. 20:14
2225
Torpedo: NO WAY!!! :@
avatar
Oliv3r
-
2012.07.28. 20:13
2224
\"amit most csinlt nos abban a magyarok lba nyomt cskolgatni se mlt szegnykm kicsiben zi az ipart nzznk krl elbb itthon hny dubajos hzimacsknk van?\"

ebben van valami XD errl kellene leleplezs cikket rj, tuti nagy sikere lenne :D
avatar
selena
-
2012.07.28. 14:20
2223
\"majd meghvom egy rendezvnyre megdoblhatjtok tojssal ha annyira zavar =)\"

Adrii :))))
avatar
Adrihanna
-
2012.07.28. 10:51
2222
j g!!!!!!!!!!!!!! hagyjtok mr ezt a nt =) vgre csinlt egy bakit s most azon csmcsognak se vdeni se ellene menni nem kell... vdeni azrt nem mert azzal voksolsz a htlensg mellett ellene meg minek csak hergelitek magatokat...tenni nem tudtok ellene.. majd meghvom egy rendezvnyre megdoblhatjtok tojssal ha annyira zavar =) kattanjatok mr le rla inkbb nzztek meg szakmai szemmel az egyik filmjt pl kevs n tudja ilyen jl eljtszani hogy bell retteg de btornak tetteti magt (Twillight mikor rjn h a src vmpr s hallkan elsuttogja hogy vmpr s remeg is de nem is s stb azt a leplezett de szrevehet rettegst n djazom, vagy mikor megcskolja s eltte fl) de van olyan is mikor jobb lett volna ha otthon marad s nem forgat.... a munkjba bele tudtok ktni? abba kssetek (de csak szakrtelemmel s sz rvekkel)... amit most csinlt nos abban a magyarok lba nyomt cskolgatni se mlt szegnykm kicsiben zi az ipart nzznk krl elbb itthon hny dubajos hzimacsknk van? s bocsnat de van olyan lny aki tbb befolysos frfit ltott hlszobban mint irodban az asztal msik oldaln ltnyben lve....... ez egy igen hatsos trgyalstechnika amit nem alkalmaznak azok akiknek van gyomra but hey babez its showbiz ;)
avatar
Torpedo
-
2012.07.27. 20:40
2221
Nem azrt H elg hvsen r errl az gyrl. Lnyok, lehet hogy csomagolhatjtok a Kristen rovatot? :P ^^
avatar
Vicky
-
2012.07.27. 20:35
2220
\"Sziasztok!

A Kristenes botrny kirobbansa ta folyamatosan kapom a leveleket, amikben arra krtek, hogy foglaljak llst, tovbb sokan jelezttek, hogy szeretntek errl olvasni egy nagyobb sszelltst a Trendmagazinon. Nos, ez egyelre nem fog megtrtnni. Nem szeretnk az gyrl nyilatkozni sem, egyrszt mert mg ezekben az rkban is rkeznek hozznk j informcik a klfldi partnereinktl, msrszt pedig nem gondolom, hogy az n helyzetemben ez etikus lenne.\"

http://trendmagazin.hu/Hennel_Adam_a_Trendmagazinon

Ennyi nem fog nyilatkozni.
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:31
2219
steffy: mirt szurkolsz annak hogy szaktsanak?? ez olyan beteges mr bocs.. bkljenek ki!
avatar
Roxygirl
-
2012.07.27. 20:28
2218
ez az egsz olyan hihetetlen!!!! Kristen egy 41 ves rendezvel?? phh.. nem rtem :S szegny Rob.. most min mehet keresztl :( nem mondom n nagyon kedvelem Kristent de ez miatt biztos sokan fogjk tmadni itt is..

Adrihanna: nem szlnl dmnak hogy rjon errl? Lgyszi!
avatar
zsu
-
2012.07.27. 15:57
2217
Kitti: ez lehet de ki tudja? sztem valszeg sose derl ki, nem fogja egyikk se magra vllalni az egszet.. de akrhogy volt, Krisnek kellett volna gondolkoznia.. ezt n se rtem hogy az utcn hogy gondoltk? paparazzik brhol lfotzzk ket nylt terepen..

s most olvastam hogy Rob teljesen sszetrt s elkltztt tle..
avatar
Kitti
-
2012.07.27. 04:01
2216
Engem is nagyon elszomortottak ezek a hrek. De az fleg hogy Kristen nem gondolt bele hogy a palinak felesge s kt pici gyereke van. Most meg mr mindenki t hibztatja, pedig nem lennk meglepve ha valjban Rupert kezdemnyezte volna az egszet, de az is lehet hogy knyszertette Kristent s csak gy kapott szerepet. Hallottunk mr ilyet rendezkrl! Kristen meg annyira el akarta jtszani Hfehrt hogy belement!!!
avatar
steffy
-
2012.07.26. 21:40
2215
vgre szakt az \"lompr\" :]

ez a Kristen olyan hlye hogy egy kocsiban smrol a rendezvel? phhphhh.. mintha nem tudn h paparazzik figyelik minden lpst.

Ezek utn kvncsi leszek hogy sszel a Twilight turn milyen hangulat lesz :]

Az elmebeteg rajongk gy tombolnak:

avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:16
2214
gy :S
avatar
betty
-
2012.07.26. 21:14
2213
uj foto az us magazinban


avatar
miley16
-
2012.07.26. 21:11
2212
gy ltszik tnyleg igaz.. :(
avatar
luccia
-
2012.07.26. 16:17
2211
n a helyetekbe nem lepdnk meg. Az elz pasijt is megcsalta Robbal a Twilight alatt... s igaza van Adrinak, ha nem lenne sztr akkor csak legyintentek.
avatar
Szandi
-
2012.07.26. 15:44
2210
Ltom egyeseknek knny tlkezni.. gondolom Ti sosem tettetek mg olyat, amivel megbntottatok msokat..!
avatar
flashy2
-
2012.07.26. 00:46
2209
ht ezaz! minek ez a nagy felforduls? :S el se brom kpzelni mi lehetett itt ha moderlni kellett :S azrt ez nem olyan nagy gy.. bumm flrtlt s??? most gondolom minden anti nyeregbe kerlt..
avatar
Attilaa
-
2012.07.26. 00:18
2208
haha ,itt mindenkinek ilyen sok ideje van,hogy lelljon veszekedni a sok marhasgrl:DDD? Kit rdekel ki nyomul kivel , n se kedvelem a \"szinsznt\" de n azrt mert szerintem rossz sznsz. De az,hogy pp kivel kavar ,kit rdekel? nem az n dolgom...
avatar
gabesz21
-
2012.07.25. 22:59
2207
Tams: ne kmld ket, nha kell egy kis tisztogats! :D
avatar
notimpressed
-
2012.07.25. 22:53
2206
Adri: ezzel mit akarsz mondani? hogy aki sztr az mr sszefekdhet brkivel s megcsalhatja a prjt? ha ez a sztrkultusz tenn akkor elg sok sznsz elvlna.. de rdekes mindig az ilyen kis visszahzd csajok lpnek flre.. hogy lelgeti a kpen is a 41 VES pasast aki majdnem a faterja lehetne pfff...
avatar
Zelda
-
2012.07.25. 22:01
2205
Nem kne ennyire felfjni! Ez a kp mit bizonyt? Hogy megleltk egymst, nem azt hogy lefekdtek, de ltom vannak akik ksz tnyknt veszik ezt is. :(
avatar
Katherine
-
2012.07.25. 21:56
2204
Ez elg ciki... Mr az eljn sejtettem hogy Rob&Kristen nem lesz hossz let pr, de nem gnodoltam vonla hogy Kristen lp flre!

miley16: itt a bizonytk ami kirobbantotta a botrnyt:

/kep
avatar
panna
-
2012.07.25. 21:28
2203
Senki ne dljn be ennek a hrnek! Ez egy szemenszedett hazugsg! Nem ez az els ilyen!
avatar
horvath_tamas
-
2012.07.25. 21:26
2202
nicy: Nhnyan egybl ksz tnyknt vettk az akkor mg csak pletyka szintjn mozg hrt s elg radiklis vlemnyeket rtak, amire a Kristennel szimpatizlk is hasonlan vlaszoltak, ezrt gy dntttnk hogy megakadlyozzuk hogy csatatrr vltozzon az oldal. Nhny szemlyt ki kellett bannolnunk.
Azt n sem rtem, hogy egy ilyen fl lbon ll hrbl hogy lehet ekkora botrnyt csapni, s belekeverni a hazai Kristen kzssg vezetjt. Ez teljesen irracionlis s szemlyesked!

H_T
avatar
Adrihanna
-
2012.07.25. 21:21
2201
ht szerintem ez vicces =) lesz itt mg bubaiozs is meg amit akarsz... ez a sztrok lete ha rivaldafnybe vagy trtnik ezaz... na meg t van ititva a kultra a szexualitssal mit vrunk, fleg gy hogy Kristen nem egy nem kt szerepet jtszott ilyen szitukban... most tljtszotta... amgy ha ezt n csinlnm meg senki se kpkdne rm br lehet mert jsgr vagyok de egy ismeretlen olvasra vagy a szomszdodra nem akadnl ki gy.... egszsgre... megbnst tanstott kik vagyunk mi hogy egy szt is szljunk?
avatar
ihatekristen
-
2012.07.25. 21:20
2200
Nem neztem napkozben az oldalt ezert nem tudom milyen kommenteket kellett kitorolni, de talan egyre tobbeknek unszimpi lesz Kristen? En nem csodalkozok a felhaborodason, mert ez egy eleg gerinctelen huzas a reszerol, es pont egy csaladossal kezdeni,
Arra meg varhattok hogy itt H. Adam elhatarolodjon tole, ti vicceltek?? Elozo honapban szulinapot szervez neki kitudja hany orszagbol aztan meg erkolcsosen kihatral a bukottStew mellol.. na persze ez olyan hiheto mi.. megmondom sose fog ez megtortenni sot nem lennek meglepve ha egy nagy mosdatas indulna Kristenrol az oldalon meg a tizezres fb oldalon is..

ettol meg Kristen ugyanugy egy szemet megcsalos ribanc marad, de meg lehet probalni kiszinezni meg kacsazni.
avatar
lacko
-
2012.07.25. 21:14
2199
:DdDD akkor jl sejtettem de azt nem tudtam hogy mr kzben ti kigyomlltatok pr hsz-t :D
Modern Ungaro Homme ing
Remek döntés volt a YOOX részérl, hogy az Emanuel Ungaro által alapított Ungaro Homme márkát is elérhetvé tette a kínálatában. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a néhány napja elérhet, 2012 spring/summer kollekciók egyik legszebb ingjét mutatom be számotokra.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet visel konferencia és beszélgetés, melynek legfbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.