A berendezst fleg a fiatal frfiak ignyeinek megfelelen alaktottk ki
High-tech laks elad Vancouverben
6 hozzszls
Oroszvri Pter    2012.02.08

Messze az emberek tekintete felett, íme egy modern lakás, mely bven az átlagigényeket meghaladó kínálattal rendelkezik. A Vancouverben található épület fekvése tökéletes helyet biztosít a (fleg) fiatal férfiak számára megtervezett, az egész emeleten elterül öröklakásban – egyik oldalán a város képében merenghetünk, a másikon a tengerében.


Az ötszáz négyzetméteres lakást a pihenés jegyében rendezték be: az óriástévé és a szórakoztató elektronikai készülékek mellett a nagy kandalló és a magas mennyezet teszi kellemessé közérzetünket. A nagy üvegfelületeken keresztül gyönyör kilátás nyílik a városra, ám egy gombnyomásra mködésbe hozhatjuk az automatikus rednyöket, ha be akarunk zárkózni. Ebben segíthet még az 1200 palacknyi férhelyes, klimatizált boroskamra, vagy a gránitból megépített, tördést alig igényl konyha, ahol a LED-del megvilágított szekrények ontanak magukból nyugalmat. A kellemes fényhatás mellett rendelkezésre áll még egy profi víztisztító rendszer, beépített kávéfzk, egy instant forróvizes rendszer, és egy nagy süt.


A mellékhelységekben szintén állítható szín fényjáték biztosít a hangulatunknak megfelel árnyalatokat, ezzel szemben a fürd a piros csempével ráz fel hamar a reggeli zuhany közben. A zuhanyzó kétszemélyes, masszázsfunkciós; a gyorsan feltölthet fürdkádban pedig folyamatos hmérséklet-visszajelzést kaphatunk. A fürd egyébként a legnagyobb, légkondicionált hálószobából nyílik, akárcsak az óriási gardróbok, és az iroda. A vendéghálóhoz és a fitnessz teremhez saját zuhanyzók tartoznak.


A száz négyzetméteres tettéri teraszra egy izgalmas, üvegbl és rozsdamentes acélból készült csigalépcs vezet fel. A gyönyör kilátás mellett az ötszemélyes pezsgfürd nyújt kikapcsolódási lehetséget egy hosszú nap után, vagy pont fordítva, a vancouveri hegyek gyönyörködtethetnek a reggeli kávét szürcsölve.

Kapcsold cikkek
Christina Aguliera egykori házát most 29 ezer dolláros áron lehet kibérelni. Tavaly egy kozmetikai cég vezetje vásárolta meg, de mégsem költözött be.
Áruba bocsájtották a kaliforniai Chatsworth-ben található Farralone fantázianev birtokot.
2,607,960 Huf / 8,440 Eur
avatar
bigplanet
-
2012.02.11. 20:47
6
Nagyon szp laks vajon mennyibe kerlhet?
avatar
Szeki
-
2012.02.10. 12:00
5
Ez nem is elad? :D
avatar
mandark
-
2012.02.09. 22:12
4
italianfashion: azrt nappal szerintem elg sok fny mlik be a nagy ablakokon :)
avatar
Orange
-
2012.02.09. 21:14
3
Nagyon szp berendezs, engem nem zavar hogy nincsenek vakt lmpk, a hl is hangulatosabb gy. :)
avatar
italianfashion
-
2012.02.09. 16:51
2
A nappaliban elg kevs a fny, de a terasz fenomenlis!
avatar
szelina
-
2012.02.09. 15:56
1
Egy ilyet berendezni ksz mvszet :)
Barna D&G nyakkend
Ugyan a Dress for Less nem éppen a legmegfelelbb hely, ha Dolce&Gabbana cuccokat keresünk, de azért néha még ott is felbukkan néhány érdekes darab.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezddtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.