Celeb vakcik 2011-ben
Hol nyaralnak a sztrok?
13 hozzszls
Szab Adrienn    2011.08.04

A világ minden pontján celebekbe botolhatunk. Van, aki még hozzánk is eltéved, Magyarországra. Ilyen volt tavaly Channing Tatum, akit az egyik plázában szúrt ki egy nagyon kedves barátnm. Azonnal el is kaptuk pár szóra, mint kiderült, kicsiny hazánkat nézte ki nyaralása úti céljául. Nézzük, idén hol kapták lencsevégre kedvenceinket a paparazzik!

Cameron Diaz s Alex
Rodriguez
Cameron Diaz s Alex Rodriguez

Hogy Miamiban mi mindent lehet csinálni, arról megkérdezhetjük Cameron Diazt, aki Alex Rodriguez társaságában töltötte el szabad idejét július végén egy hajókázós nyaraláson. Egy turnussal korábban még Whitney Port-tal futhattunk össze, aki egy édes kis fehér bikiniben süttette magát a parton. Serena Williams is itt pihente ki az év fáradalmait, csodálatos csokoládé brén csak úgy rikított a méregdrága fürdruha. A kis Suri édesanyjával, Katie Holmes-szal mártózott meg a hs tengerben. A kislány, ahogy vígan pancsolt, most igazi gyerek volt (végre) és nem egy túlöltöztetett, koravén celeb. Ciara, Afroditét megszégyenít módon emelkedett ki a habok közül egy fényes pink bikiniben, szintén a környéken. Ezzel Miami volt az egyik legközkedveltebb hely ahol a sztárok vakációztak, nálunk holtversenyben azonban felsorakozik azonnal Olaszország.

Gwyneth
Paltrow
Gwyneth Paltrow

Az olasz Porto Cervot választotta a Bar Rafaeli és David Fischer alkotta páros, valamint Gwyneth Paltrow is. Gwyneth egy luxusvakációra vitte gyermekeit, Applet és Mosest, Steven Spielberg társaságában, még a nyári szünet közepén. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones ez úttal Portofinoban tették meg kellemes délutáni sétáikat. Anne Hathaway párjával, Valentinotól kölcsönöztek egy privát hajót, melyen végre kipihenhették magukat. Geri Halliwell az extrémebb szabadids tevékenységeket választotta, így megtámadta a vizeket és wakeboardozott egy jót.

Leonardo DiCaprio s Blake
Lively
Leonardo DiCaprio s Blake Lively

Jön a divat hazája, Franciaország a következ a sorban. Reese Witherspoon férjével, Jim Toth- tal édes kettesben, romantikusan töltötte el párizsi nyaralását. Cannes kikötjébl indult útra Leonardo DiCaprio és Blake Lively, Steven Spielberg yachtjával. Samuel L. Jackson és Magic Johnson is Franciaország déli partjait választotta úti célul, végül k is egy hajón kötöttek ki. Úgy tnik ez a tengeren pihenés bejött most a sztároknak. A Club 55-ben bukott le Liam Neeson és barátnje, nem tudtak elbújni a nagy nyilvánosság ell még a vakációjukon sem.

Breckin Meyer
Breckin Meyer

A sorban következ Maui. Breckin Meyer pont a Függetlenség Napján indult kajakozni kislányával, így kezdték a nyaralást. Olivia Wilde pedig, egy mezítlábas parti sétára indult, nyomokat hagyva a homokban, így könnyen megtalálták a lesben álló fotósok.

Justin Bieber s Selena
Gomez
Justin Bieber s Selena Gomez

A tini sztárpár, Selena Gomez és Justin Bieber Hawaiion töltötte el els közös vakációját. Eduardo Cruz szépséges párjával, Eva Longoriaval indult útnak, k Madridot választották. A nyugalmazott nyuszilány, Kendra Wilkinson nem jutott túl messzire, Santa Monica partjain építgetett homokvárat a két Hank társaságában. A pici fürtös hajú Hank Baskett IV és apukája társaságában a címlapokról ismert, volt playboy villa lány most igazi anya szerepében jelent meg.

Cimkk: nyarals, sztrvilg,
Kristen Stewart megjelenését igen ers kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
avatar
Fire
-
2011.08.05. 07:21
13
Channing Tatumtl valamikor mr meg kne nzni a sas cm filmet.
avatar
Csili
-
2011.08.05. 05:27
12
one: mivan sszeillenek ;)
avatar
one_girl
-
2011.08.04. 22:40
11
uhh Justin Bieber s Selena pff
avatar
Adrihanna
-
2011.08.04. 22:11
10
de j kis este volt az Molly =) s most folytatjuk a sort =P holnap ha olyan kedvem lesz akkor celebezek egy sort ... a vros msik oldaln de mg e krl nagy krdjelek forognak azon mlik milyen lbbal kelek =)
avatar
Szeki
-
2011.08.04. 19:44
9
Molly akkor nagy mzlid volt!
avatar
mio
-
2011.08.04. 17:34
8
juj Molly az joo lehetett :O
avatar
Molly
-
2011.08.04. 16:49
7
Hozz kell tenni a sztorihoz hogy vek ta azt mondogatom, hogy egyetlen sztrral szeretnk tallkozni az Channing Tatum...azt nesze nekem krsem parancs tavaly az Arna Plzban ki gondolta volna, hogy a knai kajm mell kapok egy ilyen ajndkot is:P:D
avatar
tSas
-
2011.08.04. 16:12
6
A kislny nem nagyon akarna kajakozni :D
avatar
alawa
-
2011.08.04. 14:40
5
nekem van egy bnm aki folyton azt lesi hogy nem e fut bele egy celebbe s ha igen akkor rgtn kzs kp, alrs stb :))) mr van neki csom.. megasztrosok, bk szereplk stb.. klfldije nincs :P
avatar
Tompi
-
2011.08.04. 14:26
4
J lenne ha sok sztr jnne Magyarorszgra nyaralni :D
avatar
andy
-
2011.08.04. 13:45
3
Breckin de des a kislnyval :)
avatar
Adrihanna
-
2011.08.04. 09:45
2
ja... Mollyval egy Kirly Viktor koncertre indultunk s beugrottunk eltte az Arnba, ahol azt hittk majd nyugi lesz s nem lesz tmeg... aha nagy csudkat... szerintem Channingk is azt hittk.. jl benztk... Molly azonnal felismerte nekem meg nem kellett tbb azonnal odamentem megnzni -e az majd jtt Molly h fnykp meg minden :P utna elindultunk s a kocsiba lve tintegetett neknk egy magyar celeb =) ez a mi formnk :P
avatar
Fire
-
2011.08.04. 09:00
1
Nem is gondoln az ember, hogy nha Magyarorszgra is elszdeleg pr sztr vakcizni. :D
Ktrteg Energie pulcsi
Többen kértétek, hogy szerepeljenek mellények is a ruhák között. Mellények? Mutatok jobbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet visel konferencia és beszélgetés, melynek legfbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.