Trendmagazin

Hol nyaralnak a sztárok?

Celeb vakációk 2011-ben

2011.08.04 | Szabó Adrienn

A világ minden pontján celebekbe botolhatunk. Van, aki még hozzánk is eltéved, Magyarországra. Ilyen volt tavaly Channing Tatum, akit az egyik plázában szúrt ki egy nagyon kedves barátnőm. Azonnal el is kaptuk pár szóra, mint kiderült, kicsiny hazánkat nézte ki nyaralása úti céljául. Nézzük, idén hol kapták lencsevégre kedvenceinket a paparazzik!

Cameron Diaz és Alex Rodriguez

Hogy Miamiban mi mindent lehet csinálni, arról megkérdezhetjük Cameron Diazt, aki Alex Rodriguez társaságában töltötte el szabad idejét július végén egy hajókázós nyaraláson. Egy turnussal korábban még Whitney Port-tal futhattunk össze, aki egy édes kis fehér bikiniben süttette magát a parton. Serena Williams is itt pihente ki az év fáradalmait, csodálatos csokoládé bőrén csak úgy rikított a méregdrága fürdőruha. A kis Suri édesanyjával, Katie Holmes-szal mártózott meg a hűs tengerben. A kislány, ahogy vígan pancsolt, most igazi gyerek volt (végre) és nem egy túlöltöztetett, koravén celeb. Ciara, Afroditét megszégyenítő módon emelkedett ki a habok közül egy fényes pink bikiniben, szintén a környéken. Ezzel Miami volt az egyik legközkedveltebb hely ahol a sztárok vakációztak, nálunk holtversenyben azonban felsorakozik azonnal Olaszország.

Gwyneth
Paltrow

Az olasz Porto Cervot választotta a Bar Rafaeli és David Fischer alkotta páros, valamint Gwyneth Paltrow is. Gwyneth egy luxusvakációra vitte gyermekeit, Applet és Mosest, Steven Spielberg társaságában, még a nyári szünet közepén. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones ez úttal Portofinoban tették meg kellemes délutáni sétáikat. Anne Hathaway párjával, Valentinotól kölcsönöztek egy privát hajót, melyen végre kipihenhették magukat. Geri Halliwell az extrémebb szabadidős tevékenységeket választotta, így megtámadta a vizeket és wakeboardozott egy jót.

Leonardo DiCaprio és Blake Lively

Jön a divat hazája, Franciaország a következő a sorban. Reese Witherspoon férjével, Jim Toth- tal édes kettesben, romantikusan töltötte el párizsi nyaralását. Cannes kikötőjéből indult útra Leonardo DiCaprio és Blake Lively, Steven Spielberg yachtjával. Samuel L. Jackson és Magic Johnson is Franciaország déli partjait választotta úti célul, végül ők is egy hajón kötöttek ki. Úgy tűnik ez a tengeren pihenés bejött most a sztároknak. A Club 55-ben bukott le Liam Neeson és barátnője, nem tudtak elbújni a nagy nyilvánosság elől még a vakációjukon sem.

Breckin Meyer

A sorban következő Maui. Breckin Meyer pont a Függetlenség Napján indult kajakozni kislányával, így kezdték a nyaralást. Olivia Wilde pedig, egy mezítlábas parti sétára indult, nyomokat hagyva a homokban, így könnyen megtalálták a lesben álló fotósok.

Justin Bieber és Selena Gomez

A tini sztárpár, Selena Gomez és Justin Bieber Hawaiion töltötte el első közös vakációját. Eduardo Cruz szépséges párjával, Eva Longoriaval indult útnak, ők Madridot választották. A nyugalmazott nyuszilány, Kendra Wilkinson nem jutott túl messzire, Santa Monica partjain építgetett homokvárat a két Hank társaságában. A pici fürtös hajú Hank Baskett IV és apukája társaságában a címlapokról ismert, volt playboy villa lány most igazi anya szerepében jelent meg.