2010-ben már volt egy közös modellsorozat
Hublot és Depeche Mode: együtt a tiszta vízért
Oroszvári Péter    2013.03.21    4 hozzászólás

Megannyi sport(olĂł)hoz köthető egyedi modell után az Hublot most a Depeche Mode zenekarral egyĂĽtt alkotott meg egy Ăłrát, emellett közös jĂłtĂ©konysági programokat is szerveznek.


Az Hublot 2010-ben már megjelentetett egy 12 darab ĂłrábĂłl állĂł sorozatot a Depeche Mode albumborĂ­tĂłinak rĂ©szleteivel, akkor a daganatos tinĂ©dzserek számára gyűjtöttek támogatást egy londoni estĂ©lyen. IdĂ©n március 18-án Berlinben, az Ăşj modell bemutatĂłján elhangzottak szerint ezalkalommal a charity:water programnak szeretnĂ©nek minĂ©l több pĂ©nzt összegyűjteni, hogy sokkal több embert juttathassanak tiszta vĂ­zhez a fejlődő országokban, főleg Afrikában.

Hublot Big Bang Depeche Mode
2010
Hublot Big Bang Depeche Mode 2010

A charity:water alapĂ­tvány adatai szerint közel 800 milliĂł embernek hiányzik a hozzáfĂ©rĂ©se a biztonságos, tiszta vĂ­zhez. A beĂ©rkező adományok segĂ­tsĂ©gĂ©vel kutakat fĂşrnak Ă©s vezetĂ©keket fektetnek, vĂ­ztisztĂ­tĂłkat alkalmaznak, vagy Ă©ppen toaletteket Ă©pĂ­tenek. Ezekkel a segĂ­tsĂ©gekkel már 20 ország több mint 32 milliĂł emberĂ©nek Ă©letkörĂĽlmĂ©nyĂ©n sikerĂĽlt Ăłriási mĂ©rtĂ©kben javĂ­tani.

A piramis textĂşrás bőrszĂ­jas, 44 mm-es Big Bang Depeche Mode 250 darabos limitált szĂ©riában Ă©rkezik.

Hublot Big Bang Depeche Mode
2013
Hublot Big Bang Depeche Mode 2013

avatar
Ricsiboy
-
2013.03.24. 23:26
4
Hát jobban hajaz a DM-ra mint az előző :DD
avatar
Athos
-
2013.03.22. 23:58
3
Komolyan néz ki!
avatar
brandy
-
2013.03.22. 19:19
2
Hú ez állati jó!
avatar
tywin
-
2013.03.21. 19:43
1
Végre valami új! Tetszik a ráma és a szíj is.
Thomas Pink csíkos ing
A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állíthatom hogy az egyik legminőségibb márka az ingek gyártásában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.