A közösségi élet mellett biztonságot is ad a rendszer
Hublotista - privát klub extrákkal
15 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.11.02

BiztosĂ­tás, vĂ©delem, privát klubtagság – ezeket szolgáltatja az Hublotista, az Hublot Ăłrák vásárlĂłinak egyedileg lĂ©trehozott közössĂ©gi rendszer. Az Hublot ezzel elsőkĂ©nt biztosĂ­t protekciĂłt az Ăłrák piacán.


Az Hublot 2009-ben világelsőkĂ©nt mutatta be a saját karĂłrái számára kĂ©szĂĽlt egyedi azonosĂ­tĂłrendszert. A WISeKey-jel közösen kifejlesztett egysĂ©g az „Hublotista” nevű kártyábĂłl, Ă©s annak olvasĂłjábĂłl áll, Ă©s igazán hatásosnak bizonyul: minden Hublot Big Bang, Classic Fusion Ă©s King Power Ăłrát egyedi azonosĂ­tĂłval láttak el; az aktiválĂł rendszer pedig a 27 Hublot butik mellett 380 ĂĽzletben Ă©rhető el. Kártya Ă©s olvasĂł minden egyes Ăłra mellĂ© jár, de az aktiválást csak a hivatalos ĂĽzletekben lehet elvĂ©gezni, a vásárlás alkalmával.


Miután a vásárlĂł kiválasztotta a neki tetsző modellt, a hivatalos viszonteladĂł jelzi ezt a svájci főhadiszállásnak, termĂ©szetesen digitális Ăşton. Az eladĂł ezután a vásárlĂł szeme láttára, első alkalommal csatlakoztatja az Ăłra mellĂ© járĂł Hublotista kártyát, Ă©s aktiválja számára a nemzetközi garanciát. Mindezek után a vásárlĂł bármikor megtekintheti Ăłrája gyártási számát, ĂştmutatĂłkat olvashat, Ă©s regisztrálhat a privát klubba is – csak egy számĂ­tĂłgĂ©p kell hozzá, internetkapcsolattal.


A privát klubba csakis aktivált Ăłrával rendelkező szemĂ©lyek juthatnak be, akár anonim mĂłdon is. Az adatainkat az Hublot ilyenkor nem jelzi ki, a további klubtagok számára pedig elĂ©g, ha csak egy avatart állĂ­tunk be. A klubban privát Ă©s nyitott fĂłrumokban beszĂ©lgethetĂĽnk; tanácsokat adhatunk Ă©s fogadhatunk; exkluzĂ­v informáciĂłkat Ă©s Ăşjdonságokat, sőt meghĂ­vĂłkat kaphatunk egyenesen az HublĂłtĂłl, Ăşjabb modellek bejelentĂ©sĂ©re, Ă©s egyĂ©b rendezvĂ©nyekre. És mindez csak az Hublot tulajdonosok nem tĂşl nagy táborának jár!


Jean-Claude Biver Ă­gy jellemzi az Hublotistát: „Az elektronikus rendszernek köszönhetően magas szintű vĂ©delmet tudunk nyĂşjtani a modelljeink számára, Ă©s nagyon örĂĽlök, hogy ezzel sikerĂĽlt visszaszorĂ­tanunk a replikákat is a piacon. Az ĂĽzleteinkben Ă©s otthon is elĂ©rhető programnak köszönhetően bármikor leellenőrizhetĂĽnk egy Ăłrát, Ă©s bármi problĂ©ma esetĂ©n rögtön lĂ©phetĂĽnk.

A protekciĂłs rendszer kialakĂ­tása nyilvánvalĂł lĂ©pĂ©s volt, ám a privát közössĂ©gĂĽnk már egy sokkal nyitottabb, modern gondolkodást jelez. BeszĂ©lgethetĂĽnk, mesĂ©lhetĂĽnk ĂłráinkrĂłl Ă©s azok gyártásárĂłl, technolĂłgiárĂłl Ă©s tradĂ­ciĂłrĂłl, fogadhatjuk az ötleteket, kĂ©rĂ©seket a jövő modelljeit tekintve… azt hiszem, ezzel a kapcsolatkialakĂ­tással örökre bátorságot Ă©s elkötelezettsĂ©get alakĂ­thatunk ki a vásárlĂłinkban."

Kapcsolódó cikkek
Az Hublot Ă©s a hĂ­res kosárlabda játĂ©kos Dwyane Wade február Ăłta tartĂł egyĂĽttműködĂ©sĂ©nek beteljesĂĽlĂ©sekĂ©nt vĂ©gre bemutathatták a sportolĂł számára tervezett egyedi modellt. A limitált szĂ©riás karĂłra a King Power Dwyane Wade nevet kapta.
Két hónapon belül hatodik üzletét nyitja meg az Hublot. Párizs, New York, Beverly Hills, Miami és Tokió után a legújabb nyitóceremóniát Londonban tarthatták, a Time Products céggel karöltve. Ez a 36. Hublot üzlet.
avatar
Athos
-
2011.11.05. 19:58
15
Klassz stuff
avatar
mandark
-
2011.11.04. 23:30
14
CFuser: lehet, hogy kitöltik a botok, de te látsz akár itt egyet is? :P
avatar
intel
-
2011.11.04. 23:02
13
\"Mennyi 2 és 3 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!\"

érdekes nálam ilyen sose jön elő! jaaaa hogy én bejelentkezve kommentelek... erről ennyit XD a cikk meg remek, látszik hogy mindig újítanak az Hublotnál :D
avatar
Huszti
-
2011.11.04. 21:36
12
Jóféle kis cucc az ellenőrzéshez, de az elég perverz hogy órák alapján mennek emberek közösségi hálókra, nem? :D
Ui: Megint kezdenek megszaporodni a témába nem vágó off-kommentek...
avatar
horvath_tamas
-
2011.11.04. 21:31
11
CFuser: Erről csak annyit, hogy eddig ez volt az egyetlen ami bevált és ezt számos blog alkalmazza, de köszi az észrevételeket és a bújtatott reklámot :)
avatar
CFuser
-
2011.11.04. 20:48
10
A rendszer tetszik, király!
Ami kívánni valót hagy maga után, az az a rendszer, ahová most írok!
\"Mennyi 2 és 3 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!\"

Ennek semmi értelme!Nem tudják, hogy ezt minden bot kitölti?
Ahogy a captcha ideje is lejárt!
Figyelni kell a billentyűzetet, volt e leütés,az űrlap kitöltésének sebességét, az egér mozgatását és eddig erre csak egy webfejlesztői eszköz képes, a coldfusion!
Mellesleg ezek mellett az űrlpokba beépített rejtett mezőket is kell alkalmazni kell, amiket csak a botok észlelnek és kitöltenek, szerver oldalon pedig akármely nem megfelelő paraméter esetén elutasítás a válasz úgy, hogy a bot azt hiszi, sikerrel járt.

Szerintem ez a tuti!
avatar
pongo
-
2011.11.04. 16:36
9
Kipróbálnám ha lenne ilyen órám :)
avatar
Badboy
-
2011.11.04. 14:10
8
Nem rossz system :D
avatar
Marci20
-
2011.11.03. 17:54
7
Régebben egy órás cikknél beszélgettünk arról hogy mivel lehetne a hamisítványokkal kapcs. valamit tenni és erre most a Hublot megcsinálta! Jó lenne ha több óráscég is bevezetné (hacsak nem szabadalom) mert ez a fajta ellenőrizhetőség sokat jelent.
avatar
volverin
-
2011.11.03. 17:02
6
nagyon tetszik, mert ezzel is bekapcsolódnak az online világba..
avatar
Attilaa
-
2011.11.03. 16:15
5
Korrekt
avatar
gery
-
2011.11.03. 15:27
4
király cucc :D
avatar
bearbull
-
2011.11.02. 23:42
3
Világ Hublotistái egyesüljetek! :D
avatar
Fluor100
-
2011.11.02. 22:38
2
ilyet minden óragyártónak be kéne vezetni - a biztonsági rendszerrre gondolok-
avatar
Walther
-
2011.11.02. 22:10
1
Kiváló ötletnek tartom!
Prémium Valentino lakkcipő
Párizs egyik legpatinásabb butikjában, a L’Eclaireurben vásárolhatjuk meg ezt a nem akármilyen minőségű cipőt a Farfetch segítségével.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.