10 éves a VIVA Teleton!
Idén is jótékonykodik a VIVA Tv
5 hozzászólás
Bánhidi Dóra    2012.12.07

A szeretet ĂĽnnepĂ©hez közeledve, többĂ©ves hagyományát követve a VIVA is kiveszi a rĂ©szĂ©t a jĂłtĂ©konyságbĂłl. Évről-Ă©vre több sztár csatlakozik a kezdemĂ©nyezĂ©shez: Iszak Eszti, Odett, SP, Fluor Tomi Ă©s Majka egyĂĽtt látogattak el a gyermekkĂłrházba, hogy nĂ©hány Ăłrára önfeledt mosolyt varázsoljanak a kis betegek arcára.


A sztárok ajándĂ©kokkal leptĂ©k meg a kicsiket, a gyerekek számára mĂ©gis az volt a legnagyobb öröm, hogy kedvenceikkel tölthettek egy kis időt. A meghatott hĂ­ressĂ©gek maguk is nagy Ă©lmĂ©nynek Ă©ltĂ©k meg a találkozást Ă©s bĂ­znak benne, hogy adományaik segĂ­tik majd a Gyermekklinikát.

„Ez már a harmadik alkalom, hogy rĂ©szt veszek a VIVA Teletonban, de mindig megrázĂł kĂłrházban lenni, kĂĽlönösen beteg gyerekek között. Ezek a kicsik annyi szeretet adnak nekĂĽnk, hogy mĂ©g ők feledtetik el velĂĽnk, hogy hol vagyunk – mondta Iszak Eszter.


Odett is hasonlĂłan szĂ­vmelengetőnek tartotta a gyerekek kitartását: „Nagyon jĂł ez a kezdemĂ©nyezĂ©s, fontos, hogy minĂ©l jobb legyen a kicsiknek. Az önfeledtsĂ©gből, ami árad belőlĂĽk, abbĂłl, hogy a helyzetĂĽk ellenĂ©re tervĂĽk van a jövőre, sokat tanulhat mindenki a kitartásrĂłl.”

Minden szĂĽlő rĂ©málma, hogy tehetetlenĂĽl kell nĂ©znie, hogy gyermeke betegen fekszik a kĂłrházban. Majka, aki maga is egy kisfiĂş Ă©desapja, kĂĽlönösen fontosnak tartja, hogy segĂ­thessen. Hogy mennyire komolyan gondolja ezt a szĂłkimondĂł zenĂ©sz, abbĂłl is látszik, hogy minden programját lemondta azĂ©rt, hogy találkozhasson az egyik kĂłrházi rajongĂłjával. Dominik Ă©ppen aludt mikor Majka megĂ©rkezett, a rapper egy plĂĽss hátizsákkal Ă©bresztette a megilletődött kisfiĂşt. „A Karácsony az ajándĂ©kozás mellett a szeretetről, a figyelemről Ă©s a segĂ­tsĂ©gnyĂşjtásrĂłl is szĂłl.”- mondta Majka.


SP már több Ă©ve rĂ©szt vesz a VIVA Teletonban, Ă­gy idĂ©n is egyĂ©rtelmű volt, hogy ellátogat a Gyermekklinikára. A zenĂ©sz szintĂ©n nem Ă©rkezett ĂĽres kĂ©zzel.

„Nagyon jĂł volt látni, hogy a gyerekek ennyire vidámak lesznek, csak attĂłl, hogy ott voltunk. A kissrác, akit meglátogattam, ahhoz kĂ©pest, hogy milyen fiatal, pozitĂ­van Ă©s Ă©retten látja a helyzetĂ©t Ă©s a betegsĂ©gĂ©t. Ez rendkĂ­vĂĽl inspirálĂł. Az egyik kedvenc baseball sapkámat hoztam neki ajándĂ©kba, mert szerettem volna valami olyan dolgot adni, ami kötődik hozzám.”


A látogatás során SP-t meglepetĂ©s is Ă©rte. Az egyik kislány megmutatta neki fĂ©ltve őrzött SP cikk Ă©s kĂ©p gyűjtemĂ©nyĂ©t, amelyet a kĂłrházban is magánál tart. A találkozás hatalmas ajándĂ©k volt a kis beteg számára. A sztár megdöbbent, hiszen soha nem látott mĂ©g ilyen kiterjedt Ă©s alapos gyűjtemĂ©nyt magárĂłl. „Nagyon komoly gyűjtemĂ©ny, Ă©vekre visszamenőleg minden egyes rĂłlam megjelent Ăşjságcikkel! Nagyon jĂł volt látni a kislány boldog arcát, szinte el sem hitte, hogy találkozunk. Ă–rĂĽlök, hogy itt lehettem a gyerekekkel, Ă©s egy kis vidámságot csempĂ©szhettĂĽnk a kĂłrházba. RemĂ©lem, minĂ©l több pĂ©nz összegyűlik!”

Fluor Tomit egy saját kĂ©szĂ­tĂ©sű rajzzal is meglepte a kĂłrház egyik kis lakĂłja. „JĂł volt a gyerekekkel lenni, aranyosak Ă©s lelkesek voltak, mĂ©g rajzot is kaptam egy mosolygĂłs, izomsorvadásban szenvedő kislánytĂłl. A legfontosabb tanulsága a látogatásnak számomra az volt, hogy a boldog arcokon lehetett látni, milyen erőt kĂ©pviselĂĽnk. Ezt át kell tudnunk adni a rászorulĂłknak.”


Az immáron 120 Ă©ves mĂşltra visszatekintő Semmelweis Egyetem II. SzámĂş Gyermekklinika, ismertebb nevĂ©n a TűzoltĂł Utcai Gyermekklinika mĂ©ltán az ország egyik legismertebb gyermek gyĂłgyintĂ©zmĂ©nye, azonban a hazai egĂ©szsĂ©gĂĽgy anyagi gondjaitĂłl ez a klinika sem fĂĽggetlenĂ­theti magát. A klinika egyebek között magyarországi gyermek tumor-leukĂ©miai központ, itt kezelik hazánk nagyjábĂłl minden második daganatos gyerekĂ©t. E betegsĂ©g gyĂłgyĂ­tásában az intĂ©zmĂ©ny orvosi gárdája nemzetközi eredmĂ©nyekkel dicsekedhet. A terápia nyomán betegeik 70 százalĂ©ka gyĂłgyultan távozik. A TűzoltĂł utcai Gyermekklinika hivatalos alapĂ­tványa, az Őrzők AlapĂ­tvány 1989-ben alakult, cĂ©lja a Klinika rendszeres Ă©s folyamatos anyagi támogatása, a sĂşlyos betegsĂ©gben szenvedő gyermekek kĂłrházi körĂĽlmĂ©nyeinek javĂ­tása.

A VIVA nemcsak sztárok, hanem mindenki segĂ­tsĂ©gĂ©re számĂ­t. A Teleton Ă©lő műsorára december 15-16-án kerĂĽl sor, de az adakozĂł hĂ­vásokat már november 15-től várják egĂ©szen december 31-ig. Az emelt dĂ­jas hĂ­vásokbĂłl befolyt összeg mind a kĂłrházhoz kerĂĽl. SegĂ­ts Te is a Teleton-vonalon keresztĂĽl, hĂ­vd bármelyik kĂ©szĂĽlĂ©kről a 13600-as számot, majd Ă­rd be a 36-os kĂłdot (Őrzők AlapĂ­tvány). A hĂ­vás dĂ­ja 250 Ft.

1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Az utĂłbbi időben számtalan kĂ©rdĂ©s merĂĽlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂ©rkeztek a válaszok!
avatar
csumpi
-
2012.12.10. 19:57
5
Peti igenis :) ok ok :)
avatar
Zelda
-
2012.12.09. 14:47
4
Hajrá! Hívjuk minél többen! :)
avatar
biropeti
-
2012.12.08. 21:19
3
petra19: Biztos vagyok benne én is, mindenki telefonáljon legalább egyszer!
avatar
Angelina
-
2012.12.08. 21:03
2
Küldtem! :)
avatar
petra19
-
2012.12.08. 19:47
1
remélem sok pénz gyűlik össze :)
Bőrből készült Afrango mokaszin
Beköszöntött a jó idő! Mire lesz szüksége a nyár folyamán egy elegáns úriembernek? Mokaszinra!

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.