10 ves a VIVA Teleton!
Idn is jtkonykodik a VIVA Tv
5 hozzszls
Bnhidi Dra    2012.12.07

A szeretet ünnepéhez közeledve, többéves hagyományát követve a VIVA is kiveszi a részét a jótékonyságból. Évrl-évre több sztár csatlakozik a kezdeményezéshez: Iszak Eszti, Odett, SP, Fluor Tomi és Majka együtt látogattak el a gyermekkórházba, hogy néhány órára önfeledt mosolyt varázsoljanak a kis betegek arcára.


A sztárok ajándékokkal lepték meg a kicsiket, a gyerekek számára mégis az volt a legnagyobb öröm, hogy kedvenceikkel tölthettek egy kis idt. A meghatott hírességek maguk is nagy élménynek élték meg a találkozást és bíznak benne, hogy adományaik segítik majd a Gyermekklinikát.

„Ez már a harmadik alkalom, hogy részt veszek a VIVA Teletonban, de mindig megrázó kórházban lenni, különösen beteg gyerekek között. Ezek a kicsik annyi szeretet adnak nekünk, hogy még k feledtetik el velünk, hogy hol vagyunk – mondta Iszak Eszter.


Odett is hasonlóan szívmelengetnek tartotta a gyerekek kitartását: „Nagyon jó ez a kezdeményezés, fontos, hogy minél jobb legyen a kicsiknek. Az önfeledtségbl, ami árad bellük, abból, hogy a helyzetük ellenére tervük van a jövre, sokat tanulhat mindenki a kitartásról.”

Minden szül rémálma, hogy tehetetlenül kell néznie, hogy gyermeke betegen fekszik a kórházban. Majka, aki maga is egy kisfiú édesapja, különösen fontosnak tartja, hogy segíthessen. Hogy mennyire komolyan gondolja ezt a szókimondó zenész, abból is látszik, hogy minden programját lemondta azért, hogy találkozhasson az egyik kórházi rajongójával. Dominik éppen aludt mikor Majka megérkezett, a rapper egy plüss hátizsákkal ébresztette a megilletdött kisfiút. „A Karácsony az ajándékozás mellett a szeretetrl, a figyelemrl és a segítségnyújtásról is szól.”- mondta Majka.


SP már több éve részt vesz a VIVA Teletonban, így idén is egyértelm volt, hogy ellátogat a Gyermekklinikára. A zenész szintén nem érkezett üres kézzel.

„Nagyon jó volt látni, hogy a gyerekek ennyire vidámak lesznek, csak attól, hogy ott voltunk. A kissrác, akit meglátogattam, ahhoz képest, hogy milyen fiatal, pozitívan és éretten látja a helyzetét és a betegségét. Ez rendkívül inspiráló. Az egyik kedvenc baseball sapkámat hoztam neki ajándékba, mert szerettem volna valami olyan dolgot adni, ami kötdik hozzám.”


A látogatás során SP-t meglepetés is érte. Az egyik kislány megmutatta neki féltve rzött SP cikk és kép gyjteményét, amelyet a kórházban is magánál tart. A találkozás hatalmas ajándék volt a kis beteg számára. A sztár megdöbbent, hiszen soha nem látott még ilyen kiterjedt és alapos gyjteményt magáról. „Nagyon komoly gyjtemény, évekre visszamenleg minden egyes rólam megjelent újságcikkel! Nagyon jó volt látni a kislány boldog arcát, szinte el sem hitte, hogy találkozunk. Örülök, hogy itt lehettem a gyerekekkel, és egy kis vidámságot csempészhettünk a kórházba. Remélem, minél több pénz összegylik!”

Fluor Tomit egy saját készítés rajzzal is meglepte a kórház egyik kis lakója. „Jó volt a gyerekekkel lenni, aranyosak és lelkesek voltak, még rajzot is kaptam egy mosolygós, izomsorvadásban szenved kislánytól. A legfontosabb tanulsága a látogatásnak számomra az volt, hogy a boldog arcokon lehetett látni, milyen ert képviselünk. Ezt át kell tudnunk adni a rászorulóknak.”


Az immáron 120 éves múltra visszatekint Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinika, ismertebb nevén a Tzoltó Utcai Gyermekklinika méltán az ország egyik legismertebb gyermek gyógyintézménye, azonban a hazai egészségügy anyagi gondjaitól ez a klinika sem függetlenítheti magát. A klinika egyebek között magyarországi gyermek tumor-leukémiai központ, itt kezelik hazánk nagyjából minden második daganatos gyerekét. E betegség gyógyításában az intézmény orvosi gárdája nemzetközi eredményekkel dicsekedhet. A terápia nyomán betegeik 70 százaléka gyógyultan távozik. A Tzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa, az rzk Alapítvány 1989-ben alakult, célja a Klinika rendszeres és folyamatos anyagi támogatása, a súlyos betegségben szenved gyermekek kórházi körülményeinek javítása.

A VIVA nemcsak sztárok, hanem mindenki segítségére számít. A Teleton él msorára december 15-16-án kerül sor, de az adakozó hívásokat már november 15-tl várják egészen december 31-ig. Az emelt díjas hívásokból befolyt összeg mind a kórházhoz kerül. Segíts Te is a Teleton-vonalon keresztül, hívd bármelyik készülékrl a 13600-as számot, majd írd be a 36-os kódot (rzk Alapítvány). A hívás díja 250 Ft.

Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
csumpi
-
2012.12.10. 19:57
5
Peti igenis :) ok ok :)
avatar
Zelda
-
2012.12.09. 14:47
4
Hajr! Hvjuk minl tbben! :)
avatar
biropeti
-
2012.12.08. 21:19
3
petra19: Biztos vagyok benne én is, mindenki telefonáljon legalább egyszer!
avatar
Angelina
-
2012.12.08. 21:03
2
Kldtem! :)
avatar
petra19
-
2012.12.08. 19:47
1
remlem sok pnz gylik ssze :)
Pttys D&G nyakkend
Nagyon divatba jött manapság a vékony, fekete szín nyakkend. Érthet, hiszen fiatalos, laza és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viseljének.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.