Carl Icahn a Wall Street elsőszámú bankára
Igazi tőzsdecápa állt Trump mellé
Munkatársunktól    2015.08.10    0 hozzászólás

Donald Trump korábban többször megemlítette már, hogy amennyiben megválasztanák az Egyesült Államok elnökévé, akkor bankárokkal, tőzsdegurukkal töltené fel kormányát.

"Összeszedném a gyilkosokat a Wall Streetről, és kiadnék nekik egy-egy területet. Te tárgyalsz Kínával, te tárgyalsz az OPEC-kel. Nagyon felpörögnénk."

Trump egyik előadásában Phil Ruffint, a Las Vegas-i üzletembert emelte ki, akit kiváló üzletkötőként jellemzett (100 millió dollárért vásárolt meg egy hotelt, majd 1,2 milliárd dollárért adta el). Máskor Carl Icahnról beszélt, akit mindenképpen szívesen látna csapatában.

Carl Icahn a TIME címlapján
Carl Icahn a TIME címlapján

Carl Icahn nem más, mint a Wall Street legsikeresebb bankára, befektetései között ott van például az Apple, amiből mintegy 53 millió darab részvény áll a tulajdonában (ez közel 1%-a az Apple összes kibocsátott részvényállományának). Icahn eddig nagyon visszahúzódóan nyilatkozott az elnökválasztási kampányról, most viszont meglepő kijelentést tett a Twitteren: ha Trump felkérné, igent mondana a pénzügyminiszteri pozícióra.

Dolce&Gabbana 'Metal Aviator' napszemüveg
A Dolce&Gabbana képes újdonságot vinni még az oly sokszor látott "aviator" stílusba is. Ez az alapvetően sportos napszemüveg két változatban is elérhető: fekete-szürke és ezüst-szürke színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A rendszerváltás előtti utolsó évtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatúra, még nem demokrácia. De ennek ellenére, vagy éppen ezért, számos emlékezetes film készült ebben az időszakban.