Carl Icahn a Wall Street elsőszámú bankára
Igazi tőzsdecápa állt Trump mellé
Munkatársunktól    2015.08.10    0 hozzászólás

Donald Trump korĂĄbban tĂśbbszĂśr megemlĂ­tette mĂĄr, hogy amennyiben megvĂĄlasztanĂĄk az EgyesĂźlt Államok elnĂśkĂŠvĂŠ, akkor bankĂĄrokkal, tőzsdegurukkal tĂśltenĂŠ fel kormĂĄnyĂĄt.

"ÖsszeszednĂŠm a gyilkosokat a Wall Streetről, ĂŠs kiadnĂŠk nekik egy-egy terĂźletet. Te tĂĄrgyalsz KĂ­nĂĄval, te tĂĄrgyalsz az OPEC-kel. Nagyon felpĂśrĂśgnĂŠnk."

Trump egyik előadĂĄsĂĄban Phil Ruffint, a Las Vegas-i Ăźzletembert emelte ki, akit kivĂĄlĂł ĂźzletkĂśtőkĂŠnt jellemzett (100 milliĂł dollĂĄrĂŠrt vĂĄsĂĄrolt meg egy hotelt, majd 1,2 milliĂĄrd dollĂĄrĂŠrt adta el). MĂĄskor Carl IcahnrĂłl beszĂŠlt, akit mindenkĂŠppen szĂ­vesen lĂĄtna csapatĂĄban.

Carl Icahn a TIME címlapján
Carl Icahn a TIME címlapján

Carl Icahn nem mĂĄs, mint a Wall Street legsikeresebb bankĂĄra, befektetĂŠsei kĂśzĂśtt ott van pĂŠldĂĄul az Apple, amiből mintegy 53 milliĂł darab rĂŠszvĂŠny ĂĄll a tulajdonĂĄban (ez kĂśzel 1%-a az Apple Ăśsszes kibocsĂĄtott rĂŠszvĂŠnyĂĄllomĂĄnyĂĄnak). Icahn eddig nagyon visszahĂşzĂłdĂłan nyilatkozott az elnĂśkvĂĄlasztĂĄsi kampĂĄnyrĂłl, most viszont meglepő kijelentĂŠst tett a Twitteren: ha Trump felkĂŠrnĂŠ, igent mondana a pĂŠnzĂźgyminiszteri pozĂ­ciĂłra.

Csíkos Tommy Hilfiger ing
Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn tĂśbb terror tĂĄmadĂĄs is tĂśrtĂŠnt, de elindult a vilĂĄgsztĂĄrokat tĂśmĂśrĂ­tő USA for Africa project is.