Az Architectural Digest toplistája
Dizájnos éttermek a világ minden tájáról
Munkatársunktól    2013.03.30    0 hozzászólás

Az Architectural Digest magazin összeállította a világ TOP10 legszebb dizájnú új éttermét. Lássuk, melyek a legkülönlegesebbek!

A norvégiai Romsdal városkában található a Troll Wall, ahol a csodálatraméltó építészeti alkotásnak a helyszín hátterét adó világ legmagasabb függőleges sziklájával kell szembenéznie. A palaszürkén tornyosuló norvég hegy lábánál egy piramis alakú építmény drámai szöget bezáró üvegfalai emelkednek ki a földből. Azért ezek a szögek, hogy semmi ne akadályozza a kilátást az ég felé, a szikla tetejére.

A dohai Astor Grill steak és tengergyümölcsei étterem azért került a rangos listára, mert a vendégeket egy a bejárati falat körbefogó hajlított 5 méter magas szobrászati költemény fogadja. A Philippe Starck által tervezett párizsi Ma Cocotte étterem a város híres bolhapiaca mellett található, ezért nem is meglepő, hogy az étterem berendezését modern és régi eklektikus tárgyak alkotják, amelyeket nem volt nehéz beszerezni a szomszédos „aknamezőről”. A La Maison 1888, egy francia séf helyőrsége a vietnami Danang Sun félszigeten, francia gyarmati építészeti remekmű. A vendégek Pazar XVI. Lajos stílusú székeken foglalhatnak helyet és klasszikus francia fogásokat élvezhetnek egy tiszta, fekete-fehér díszletben. A képbe benyúló zöld növények nem feledtetik velünk, hogy a helyszín valójában Ázsia.

A listán szerepel még a NoMad and Atera New Yorkban, 5-Cinco Berlinben, Brasserie Zédel Londonban, Volkshaus Basel Baselben, Svájcban, és a French Blue St. Helenában, Kaliforniában.

TROLL WALL, Romsdal,
Norvégia
TROLL WALL, Romsdal, Norvégia

ASTOR GRILL
Doha, Qatar
ASTOR GRILL Doha, Qatar

ASTOR GRILL
Doha, Qatar
ASTOR GRILL Doha, Qatar

MA COCOTTE
Párizs, Franciaország
MA COCOTTE Párizs, Franciaország

LA MAISON 1888
Da Nang, Vietnam
LA MAISON 1888 Da Nang, Vietnam

NOMAD, New York, USA
NOMAD, New York, USA

NOMAD, New York, USA
NOMAD, New York, USA

Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.