Az Architectural Digest toplistja
Dizjnos ttermek a vilg minden tjrl
Munkatrsunktl    2013.03.30    0 hozzszls

Az Architectural Digest magazin összeállította a világ TOP10 legszebb dizájnú új éttermét. Lássuk, melyek a legkülönlegesebbek!

A norvégiai Romsdal városkában található a Troll Wall, ahol a csodálatraméltó építészeti alkotásnak a helyszín hátterét adó világ legmagasabb függleges sziklájával kell szembenéznie. A palaszürkén tornyosuló norvég hegy lábánál egy piramis alakú építmény drámai szöget bezáró üvegfalai emelkednek ki a földbl. Azért ezek a szögek, hogy semmi ne akadályozza a kilátást az ég felé, a szikla tetejére.

A dohai Astor Grill steak és tengergyümölcsei étterem azért került a rangos listára, mert a vendégeket egy a bejárati falat körbefogó hajlított 5 méter magas szobrászati költemény fogadja. A Philippe Starck által tervezett párizsi Ma Cocotte étterem a város híres bolhapiaca mellett található, ezért nem is meglep, hogy az étterem berendezését modern és régi eklektikus tárgyak alkotják, amelyeket nem volt nehéz beszerezni a szomszédos „aknamezrl”. A La Maison 1888, egy francia séf helyrsége a vietnami Danang Sun félszigeten, francia gyarmati építészeti remekm. A vendégek Pazar XVI. Lajos stílusú székeken foglalhatnak helyet és klasszikus francia fogásokat élvezhetnek egy tiszta, fekete-fehér díszletben. A képbe benyúló zöld növények nem feledtetik velünk, hogy a helyszín valójában Ázsia.

A listán szerepel még a NoMad and Atera New Yorkban, 5-Cinco Berlinben, Brasserie Zédel Londonban, Volkshaus Basel Baselben, Svájcban, és a French Blue St. Helenában, Kaliforniában.

TROLL WALL, Romsdal,
Norvgia
TROLL WALL, Romsdal, Norvgia

ASTOR GRILL
Doha, Qatar
ASTOR GRILL Doha, Qatar

ASTOR GRILL
Doha, Qatar
ASTOR GRILL Doha, Qatar

MA COCOTTE
Prizs, Franciaorszg
MA COCOTTE Prizs, Franciaorszg

LA MAISON 1888
Da Nang, Vietnam
LA MAISON 1888 Da Nang, Vietnam

NOMAD, New York, USA
NOMAD, New York, USA

NOMAD, New York, USA
NOMAD, New York, USA

Elegns Yoon garb
A Yoon tervezi elkészítették az idei év egyik legmenbb garbóját. Ennél a modellnél minden stimmel, hiszen a karcsúsított szabásvonal mellett a színvilág is rendkívül elkel hatást nyújt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légier meglepetés csapást mért az iraki atomermre, megalakult a Music Television és az els Indiana Jones-film is mozikba került.