Cikknk vgigkveti az egsz versenyt!
Zajlik az I’m Beautiful Szpsgverseny
19 hozzszls
Kocsis Katica    2012.08.08

Gyere el Te is a verseny döntjére!

/2012.08.17.

Kedves Olvasóink!

Szeretettel meghívunk mindenkit az I'm Beautiful Szépségverseny "The Final" dönt gálájára a Moulin Rouge-ba szombaton! A rendezvény zártkör, kizárólag a meghívott vendégek vehetnek részt rajta! Belépdíj nincs, de kérünk minden érdekldt, hogy részvételi szándékát a gala@imwmedia.com e-mail címre adja le! Elhozhatod magaddal barátaidat is, csak annyit kell tenned, hogy e-mailben elküldöd nevüket a megadott címre.A 12 szépség mellett találkozhattok kedvenceitekkel és a divat nagyágyúival is. A közönséget Széles Iza fogja elkápráztatni csodás hangjával.

Kérünk minden kedves vendéget, hogy az alkalomhoz és a helyhez méltó öltözékben érkezzen!

A szervezk a listára kerülés elbírálásának jogát fenntartják, a korlátozott létszám miatt! Megértéseteket köszönjük!A lányok nkké váltak az I’m beautiful szépségverseny felkészít tábora során

/2012.08.16.

Augusztus 7-11. között került megrendezésre az Expo Hotelben az I’m Beautiful szépségverseny felkészít tábora, ahol a 12 döntbe jutott lány különböz feladatok által tanulhatta meg, hogy miként is kell viselkednie egy igazi királynnek. A versenyzket a szerdai sminkelésre és a csütörtöki fotózásra is elkísértük.

Szerdán a lányokat egy hatalmas meglepetés várta. Két csoportra osztották ket: hatan White Diamonddá, hatan pedig Black Diamonddá váltak. Nagy volt az izgalom, hogy mégis mit jelenthet e két jelz, de a kora délutáni órákban ez ki is derült, mikor megérkeztek a PMD Trend stúdióba, ahol Mártai Marianna és profi sminkesei már várták ket. A fehér gyémántok megtanulhatták, hogyan is készítsenek el egy nappali, ötperces sminket, a fekete gyémántok számára pedig egy party make-up jelentette a kihívást.

A Zuii Organic vezet sminkmestere rengeteg hasznos tanáccsal látta el a lányokat, akik többek között megtanulhatták, hogyan is kell kiválasztani az arctípusukhoz leginkább passzoló színeket és árnyalatokat vagy azt, hogy milyen formájúra érdemes szedni a szemöldöküket. De kiderült e néhány óra alatt az is, hogy pontosan milyen mozdulatok szükségesek ahhoz, hogy az adott smink a lehet legtartósabb lehessen. Marianna szerint a lányoknál a legtöbb problémát az alapozás jelentette, hiszen legtöbbször túl nagy mennyiségben vagy egyáltalán nem használják a brhibákat is elrejt fedést.

A sminkmester a tanácsok mellett igen nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy felhívja a résztvevk figyelmét a természetesség fontosságára: elmondta, hogy nem attól leszünk szépek, hogy vastagon kitetováljuk a szemöldökünket vagy természetellenes és túl ers sminket használunk, hanem attól, hogy egy kevés színnel és vonallal kihangsúlyozzuk magunkon azt, ami szép és elrejtjük kisebb- nagyobb hibáinkat.

Másrészt Marianna igyekezett a lányokat meggyzni a természetes összetevket tartalmazó sminktermékek használatának fontosságára: felvilágosította a lányokat, hogy mennyi káros anyag rejtzik a legtöbb sminktermékben, amit nap, mint nap használnak és elmondta, hogy ezek mennyire károsítják a brüket. Olyan termékeket ajánlott ezek helyett, melyek mentesek a kolajszármazékoktól, a génmódosított összetevktl, hiszen virágokból készítik el ket. A Zuii Organic sminktermékei ráadásul kiválóan pigmentáltak, aminek köszönheten rendkívül élénk színek és tartósak is. A lányok ezeket a tulajdonságokat örömmel tapasztalták meg miközben elször némi bizonytalansággal, majd egyre biztosabb mozdulatokkal vitték fel az alapozót, a porpúdert vagy a szemhéjpúdereket.

A következ nap is rengeteg élményt kínált a lányok számára. Egy profi fotózáson vehettek részt a királyn-jelöltek, melynek az ötcsillagos Buddha Bár Hotel adott otthont. A szállodába érkezvén a lányok arcára kiült a csodálkozás és az öröm, ami nem véletlen, hiszen a hotel igazán grandiózus bels tere nagyszer környezetet szolgáltatott a fotókhoz. Ámulatba ejtette ket a közel négy méterre magasodó 250 kilogrammos Buddha szobor, ami méltósággal és teljes nyugalommal ersítette a hely szellemét. De meg kell említenünk az étterem rész gyönyör faragott kanapéit is, melyeket a vöröses árnyalatú, organikus mintákkal gazdagon átsztt szövetek tettek még elegánsabbá. A misztikus, keleties hangulatú helyek a fotóst, Bencze Zoltánt is megihlették, hiszen nagyszer képek születtek. Zoli szerint a lányok egyre ügyesebbek és tényleg rendkívül igyekeznek, hogy a lehet legjobb formájukat hozhassák. A képek valóban legelnyösebb formájukat mutatják meg, de ahhoz, hogy ez így történjen a Beauty Box Szépségszalon vezet fodrászának, Krisztinek, valamint Nagy Juditnak - aki a teljes stylingért volt felels – is ki kellett alakítaniuk a lányok megfelel külsejét, ami igazán méltó lehet akár egy szépségkirálynhöz is.

A szépségverseny döntjére 18-án kerül sor, ahol kiderül, hogy pontosan mit is tudtak elsajátítani a lányok a tábor különböz kihívásaiból.

I’m Beautiful szépségverseny - középdönt

/2012.08.12.

Kedden került megrendezésre az I’m Beautiful szépségverseny középdöntje a La Prima Fashion Hotelben, ahol kiderült, hogy ki is az a legjobb 12 lány, aki a döntben folytathatja tovább a versengést a The Most Beautiful címért.

A részvevket a verseny mentora, Tóth Kata köszöntötte, aki már az els perctl igyekezett megnyugtatni a lányokat. Kata ismertette a verseny menetét is, melynek értelmében a lányoknak két fordulóban lesz lehetségük arra, hogy megmutassák magukat a zsrinek: elsként utcai viseletben, farmerben és trikóban kellett végigvonulniuk a szakmai szemek eltt, majd bikiniben igyekeztek a legjobb formájukat elhozni.

Szabó Adri, a verseny egyik szervezje és zsritagja szintén bátorította a lányokat, valamint volt az, aki köszöntötte a többi szakmai zsritagot. A versenyzk sorsáról igen neves személyek, a divatszakma talán legjobbjai döntöttek: jelen volt Jónás Ildikó a MissQ vezet divattervezje, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon vezetje, Dudus Nóra modell és koreográfus, Nelly Chole a Nelly Chole divatmárka vezet divattervezje, Mártai Marianna a Zuii Organic vezet sminkmestere és maga Szabó Adri az I’m Beautiful magazin fszerkesztje.

A verseny tíz órakor vette kezdetét, amikor az els lány, Kristó Nagy Andi belépett a zsri asztala elé. Andi ugyan még csak 15 éves, de már egy éve modellkedik és úgy tnik, hogy idén már sikerül kijutnia külföldre is. Ugyanakkor fontos megjegyezni azt, hogy e versenyre az is jelentkezhetett, akinek semmilyen tapasztalata nem volt még a divatszakmában, így találkozhattunk olyan lányokkal, akik a Corvinus Egyetemrl érkeztek, de olyanokkal is, akik három éve aktívan sportolnak. Az els fordulóban a versenyzk még rettenten izgultak, ami sokszor gátolta ket abban, hogy megmutassák, milyen fantasztikus n lakozik bennük. Az els körben még sokszor tördelték a kezüket, el-elcsuklott a hangjuk és Adri kreatív feladatait is csak félve oldották meg. Viszont a zsri mindent megtett annak érdekében, hogy oldja a hangulatot, ami sok esetben igazán pompás eredményekhez is vezetett: Czikó Edina például megmutatta, hogy nemcsak egy szép és csinos n, hanem emellett gyönyören képzett hanggal is büszkélkedhet.

A lányok els bemutatkozásuk után kaptak egy szusszanásnyi szünetet, ami alatt felvehették az otthonról hozott bikinijüket és lelkiekben is készülhettek egy kicsit a következ fordulóra. A versenyzk általában úgy érezték, hogy a fürdruhás megmérettetés könnyebb lesz majd, hiszen itt már nem fognak annyira izgulni. Manzera Niki azonban azt mondta, hogy éppen a bikinis castingtól fél jobban, hiszen nem teljesen elégedett az alakjával.

És valóban: a fürdruha már semmilyen hibát nem volt képes felfedni, a szakmai zsri szeme ell semmit sem lehetett eltitkolni. A bikinis casting során a zsri alaposan szemügyre vette a lányok testalkatát, tartását és alakját, valamint Dudus Nóri sok esetben megnézte azt is, hogy mennyire tudnak a lányok mezítláb, lábujjhegyen járni. A forduló után a zsri több szempontot figyelembe véve pontozta a lányokat arc, alkat, járás, tartás, kisugárzás szempontjából, de figyelembe vette igényességüket, mozgáskultúrájukat, kreativitásukat, valamint fontos volt motivációjuk is, illetve az összképrl sem feledkeztek meg.

A lányok a második forduló után teljesen megnyugodtak, azonban a zsri 8 lányt párosával még visszahívott, így a feszültség csak tovább fokozódott, azonban az eredményhirdetés fél kettkor megkezddött. Tóth Kata és Szabó Adri ismertette a továbbjutók neveit és mindketten megersítették ket abban, hogy a végeredménytl függetlenül mindannyiukban ott él a királyni szépség. A versenyzket párosával hívták ki, majd néhány szóban bátorították és biztatták ket. A versenyt tovább folytatja: Tóth Renáta, Balogh Daniella, Manzera Nikoletta, Czikó R. Edina, Bordács Anita, Babirák Barbara, Mészáros Vivien, Frits Patrícia, Lrincz Ágnes, Rauschenberger Anita, Mocsári Melissza, Horváth Melinda. E 12 lányra a héten még igen komoly feladatok várak, ugyanis részt vesznek egy 5 napos felkészít táborban, ahol elsajátítják a modell szakma alapjait, hogy azután a 18- án megrendezésre kerül döntn valaki közülük elnyerhesse a koronát.

Mi nagyon szurkolunk a lányoknak és kíváncsian várjuk, hogyan is készülnek majd e tábor során.I’m Beautiful szépségverseny - sajtótájékoztató

/2012.08.08.

 

Igazán különleges és exkluzív szépségverseny veszi kezdetét a napokban az I’m Beautiful magazin és az IMW Media Group rendezésében. Olyan lányok kerülnek zsrizésre, akikbl egy igazi profi csapat fogja kihozni a maximumot. A sajtótájékoztatót az Expo Hotel legfels emeletén tartották, ahonnan gyönyör kilátás nyílt a fvárosra.

I’m Beautiful
Szpsgverseny 2012 sajttjkoztat (Fotinkat Oroszvri
Pter ksztette)
I’m Beautiful Szpsgverseny 2012 sajttjkoztat (Fotinkat Oroszvri Pter ksztette)

Adrihanna Sastre, a verseny egyik szervezje és az I’m Beautiful magazin fszerkesztje elmondta, hogy ez az esemény azért olyan különleges és egyedülálló, mert a középdöntbe bejutott lányokat egy intelligens program egy párbajrendszer során választotta ki így biztosítva a verseny tisztaságát. A 25 lány kedden egy él casting során mérkzik meg egymással a szakmai zsri eltt, ahol 12 lányt juttatnak tovább a döntbe. Ám a végs megmérettetés eltt egy komoly táborban kell részt venniük, ahol luxuskörülmények között készítik fel ket a versenyre. Egy profi, szakmai csapat azon igyekszik majd, hogy a lányok a lehet legelnyösebb formájukat nyújthassák a dönt napján.


A felkészít tábor egyes eseményei a Mellow Mood hotellánc különböz luxushoteleiben zajlanak majd: a lányokat hármasával az Expo Congress Hotelben szállásolják el, a Buddha-Bar Hotelben egy igen exkluzív fotózáson vesznek majd részt, a La Prima Fashion Hotelben pedig maga a középdönt kerül megrendezésre. A hotellánc igazgatójától, Nemes Róberttl a sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a 2009-ben létrejött lánc legfiatalabb és legnagyobb tagja maga az Expo, mely 160 szobájával, 3 konferenciatermével, spa és fitnesz részlegével, éttermével valamint sky-bárjával igazán ideális terepet biztosít a lányok számára.


E szálloda a versenyzket trendi és divatos menüivel is segíti a felkészülésben, melynek központi elemei lesznek a fehér húsok és a saláták: a lányok büféreggelivel nyitják, büfévacsorával zárják a napot és a két étkezés között még ebédet is biztosít az étterem számukra. A Buddha-Bár Hotelben az egyik napon pedig Bencze Zoltán készít majd a 12 döntsrl egy fotósorozatot, melyek hangulatában magát a szállodát idézik meg: vöröses, romantikus, kissé pikáns, de abszolút mértékben elegáns képek fognak születni. A La Prima Fashion pedig egy ideális helyszínéül szolgál majd a középdöntre, mivel modern, kifinomult és trendi külsejével jól passzol a lányokhoz és az eseményhez magához.


A lányok a MissQ, a Nelly Chole ruháit, valamint a Vivien Vance fürdruháit fogják viselni a verseny során. E három márka jól passzol a versenyhez magas minség, divatos és elegáns ruháival. A MissQ arca, Bognár Niki, akit az Éden Hotel sztárjaként ismerhettünk meg elmondta, hogy azért szereti ezeket a ruhákat, mert tökéletesen engedik láttatni szépségét, valamint igen szerethetek is ezek a darabok, hiszen sosem esnek túlzásba. Niki állandó modellje e ruháknak, jelenleg a MissQ szi katalógusát készítették el közösen a céggel, így kiválóan ismeri ezeket a z öltözékeket. Niki a verseny egyik zsrijeként is jelen lesz, hiszen 10 éves kora óta modellkedik, így sok hasznos tanáccsal tudja segíteni a résztvevket. Elmondta, hogy a verseny során leginkább arra fog figyelni, hogy a lányok meg tudják-e mutatni, hogy mi lakozik bennük, valamint hogy harmóniában vannak-e önmagukkal.


Mártai Marianna a verseny vezet sminkmestere és a Zuii Organic disztribútora szerint igen nagy hiány volt eddig az ilyen szépségversenyekbl, így különösen örömmel vette a felkérést, hogy legyen a zsri egyik tagja. 2009-ben hozta be az országba a Zuii Organic ausztrál biosminkmárkát, melynek termékei virágokból, virágalapanyagokból készülnek, így védenek és ápolnak, amellett, hogy kiváló pigmentáltságuknak köszönheten rendkívül tartósak is. A lányokat is ezekkel a termékekkel sminkelik majd ki és egy szerencsés versenyz ezenfelül az idei Zuii Organic karácsonyi kollekciójának arca is lehet. A lányok frizuráját a Wella termékeivel Hoglmayer Attila alakítja majd ki, aki számára a természetesség lesz a f vezérfonal a hajkreációk megalkotása során. A döntsöknek Pálmai Lucia 12 meglepetéscsokrot készít és az esemény virágdekorációit is neki köszönhetjük majd.


Ez a szépségverseny azért is lesz olyan egyedülálló, mert a zsritagok kézenfogva vezetik majd a lányokat a dönt során, tanácsokkal látják el, különböz tippekkel segítik majd ket, valamint a verseny során sem engedik el a kezüket, hanem a késbbiekben is támogatják ket, hogy boldogulhassanak a divatszakmában. A Beauty Box szépségszalon vezetje, Nagy Judit a verseny után is igyekszik majd a lányokat a legjobb formájukban megtartani, de erre fog figyelni a verseny edzje, Barta Péter is. De már a táborban is komoly segítséget kapnak a döntbe jutott lányok, hiszen Tóth Kata, a verseny mentora anyáskodik majd felettük. Kata a sajtótájékoztatón elmondta, hogy már most is igen bensséges viszony alakult ki közte és a versenyzk között, így teljesen biztos lesz abban, hogy sokszor meg fogja könnyezni eredményeiket. Nagyon örül annak, hogy ilyen intimmé tették ezt a versenyt, hiszen így új színt vittek a szépségversenyek sorába és Adrival együtt remélik, hogy tartós barátságok alakulnak ki majd a versenyzk és a zsritagok között.

5,963,700 Huf / 19,300 Eur
4,140,600 Huf / 13,400 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
avatar
Adrihanna
-
2012.08.20. 10:47
19
Az nem kifejezs, hogy izgultam. Sznpadra lps eltt majdnem eljultam. Haha. Gyorsan lenyomtam a harmadik redbullom aztn irny a stage! A vgre viszont mr lveztem. Nehezebb volt azt jtszani a lnyaimnak, hogy nem izgulok.
avatar
kocsiskatica
-
2012.08.19. 19:42
18
Szuper volt! Profi stb, profi versenyzk! s tnyleg a legszebbek nyertek! Adri nagyon des volt, rendkvl izgult, de ennek ellenre nagyon jl vezette az estt. A cikk hamarosan rkezik ;)
avatar
bogca
-
2012.08.19. 17:35
17
ooo de akr nem tudtam menni :( milyen volt?
avatar
Adrihanna
-
2012.08.19. 15:41
16
Csumpi n kiltem a zsribl =( n voltam a msorvezet..... vagyis prbltam az lenni ht tbb kevesebb sikerrel sszejtt =P
avatar
csumpi
-
2012.08.17. 19:44
15
Adri te mi alapjan pontozol?
avatar
Adrihanna
-
2012.08.16. 20:57
14
nevek??
avatar
andy
-
2012.08.16. 17:11
13
Lehet hogy el tudok majd menni :)
avatar
Katherine
-
2012.08.16. 14:39
12
n megyek! :)
avatar
Adrihanna
-
2012.08.15. 20:29
11
Sziasztok!

Szeretettel meghvnk mindenkit az I\'m Beautiful szpsgverseny dnt gljra a The Final esemnyre a Moulin Rouge-ba most Szombat este 20:00-tl! Kapunyits 19:30. A rendezvny zrtkr, kizrlag a meghvott vendgek vehetnek rszt rajta! A vrhat befejezs 22:00! Utna after a Moulin Rougeban!

Krnm rszvteli szndkotokat jelezztek nekem, hogy felrjak mindenkit a vendglistra!

gala@imwmedia.com

Remlem szmthatok a jelenltetekre!

Pusz: Adri
avatar
Adrihanna
-
2012.08.12. 21:18
10
rni fogok persze csak ritksabban de akkor majd jobban rltk neki =P hihi
avatar
sunshine
-
2012.08.12. 01:40
9
Adri azrt ezutn is rj majd cikkeket, j? :)
avatar
Adrihanna
-
2012.08.10. 17:33
8
nagyon sokan jelentkeztek aztn lefaragta a facebook prbaj 50re aztn 25re mi meg 12re =)
avatar
panna
-
2012.08.09. 22:01
7
sokan jelentkeztek?
avatar
Adrihanna
-
2012.08.09. 19:34
6
Sziasztok! Ksznm! ppen a tborbl rok hatalmas izgalmak vannak rengeteget nevetnk nagyon jl rezzk magunkat =) minden napra jut valami meglepi a csajoknak mindig kitallunk nekik valamit... szigor voltam a kzpdntn de nagyon nehz volt a dnts =) hamarosan nyilatkozom a lnyokrl Katicnak =) n most egy magazin fszerkesztje lettem, mg nem tudttok =) de nem hagyom itt a TrendMagazint =) mert nagyon szeretek nektek rni =) a csajokat ma egy nagyon szp helyre vittem fotzni s elvileg ma este ksz is a csods anyag amit izgatottan vrok kt percenknt kopogok a sajts szobnkba hogy ksz van fik ksz van??? =P (nem megyek az agyukra =P) amint megvannak ikldm a TMnek s mehet is ki a 12 Beautiful
avatar
gery
-
2012.08.09. 15:40
5
a versenyzkrl mikor lesznek fotk? :)
avatar
Zoldalma
-
2012.08.09. 13:52
4
Hajr lnyok! :)
avatar
wasabi
-
2012.08.08. 22:09
3
De Adrihanna ne legy tul szigoru szegeny lanyokkal szemben :)
avatar
Tompi
-
2012.08.08. 16:23
2
Jl nz ki a hotel!
avatar
andy
-
2012.08.08. 15:59
1
Gratula Adri! :) Kvncsi vagyok ki nyeri majd :)
Pttys D&G nyakkend
Nagyon divatba jött manapság a vékony, fekete szín nyakkend. Érthet, hiszen fiatalos, laza és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viseljének.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezddtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.