Cikkünk végigköveti az egész versenyt!
Zajlik az I’m Beautiful Szépségverseny
19 hozzászólás
Kocsis Katica    2012.08.08

Gyere el Te is a verseny döntőjére!

/2012.08.17.

Kedves Olvasóink!

Szeretettel meghívunk mindenkit az I'm Beautiful Szépségverseny "The Final" döntő gálájára a Moulin Rouge-ba szombaton! A rendezvény zártkörű, kizárólag a meghívott vendégek vehetnek részt rajta! Belépődíj nincs, de kérünk minden érdeklődőt, hogy részvételi szándékát a gala@imwmedia.com e-mail címre adja le! Elhozhatod magaddal barátaidat is, csak annyit kell tenned, hogy e-mailben elküldöd nevüket a megadott címre.A 12 szépség mellett találkozhattok kedvenceitekkel és a divat nagyágyúival is. A közönséget Széles Iza fogja elkápráztatni csodás hangjával.

Kérünk minden kedves vendéget, hogy az alkalomhoz és a helyhez méltó öltözékben érkezzen!

A szervezők a listára kerülés elbírálásának jogát fenntartják, a korlátozott létszám miatt! Megértéseteket köszönjük!A lányok nőkké váltak az I’m beautiful szépségverseny felkészítő tábora során

/2012.08.16.

Augusztus 7-11. között került megrendezésre az Expo Hotelben az I’m Beautiful szépségverseny felkészítő tábora, ahol a 12 döntőbe jutott lány különböző feladatok által tanulhatta meg, hogy miként is kell viselkednie egy igazi királynőnek. A versenyzőket a szerdai sminkelésre és a csütörtöki fotózásra is elkísértük.

Szerdán a lányokat egy hatalmas meglepetés várta. Két csoportra osztották őket: hatan White Diamonddá, hatan pedig Black Diamonddá váltak. Nagy volt az izgalom, hogy mégis mit jelenthet e két jelző, de a kora délutáni órákban ez ki is derült, mikor megérkeztek a PMD Trend stúdióba, ahol Mártai Marianna és profi sminkesei már várták őket. A fehér gyémántok megtanulhatták, hogyan is készítsenek el egy nappali, ötperces sminket, a fekete gyémántok számára pedig egy party make-up jelentette a kihívást.

A Zuii Organic vezető sminkmestere rengeteg hasznos tanáccsal látta el a lányokat, akik többek között megtanulhatták, hogyan is kell kiválasztani az arctípusukhoz leginkább passzoló színeket és árnyalatokat vagy azt, hogy milyen formájúra érdemes szedni a szemöldöküket. De kiderült e néhány óra alatt az is, hogy pontosan milyen mozdulatok szükségesek ahhoz, hogy az adott smink a lehető legtartósabb lehessen. Marianna szerint a lányoknál a legtöbb problémát az alapozás jelentette, hiszen legtöbbször túl nagy mennyiségben vagy egyáltalán nem használják a bőrhibákat is elrejtő fedést.

A sminkmester a tanácsok mellett igen nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy felhívja a résztvevők figyelmét a természetesség fontosságára: elmondta, hogy nem attól leszünk szépek, hogy vastagon kitetováljuk a szemöldökünket vagy természetellenes és túl erős sminket használunk, hanem attól, hogy egy kevés színnel és vonallal kihangsúlyozzuk magunkon azt, ami szép és elrejtjük kisebb- nagyobb hibáinkat.

Másrészt Marianna igyekezett a lányokat meggyőzni a természetes összetevőket tartalmazó sminktermékek használatának fontosságára: felvilágosította a lányokat, hogy mennyi káros anyag rejtőzik a legtöbb sminktermékben, amit nap, mint nap használnak és elmondta, hogy ezek mennyire károsítják a bőrüket. Olyan termékeket ajánlott ezek helyett, melyek mentesek a kőolajszármazékoktól, a génmódosított összetevőktől, hiszen virágokból készítik el őket. A Zuii Organic sminktermékei ráadásul kiválóan pigmentáltak, aminek köszönhetően rendkívül élénk színűek és tartósak is. A lányok ezeket a tulajdonságokat örömmel tapasztalták meg miközben először némi bizonytalansággal, majd egyre biztosabb mozdulatokkal vitték fel az alapozót, a porpúdert vagy a szemhéjpúdereket.

A következő nap is rengeteg élményt kínált a lányok számára. Egy profi fotózáson vehettek részt a királynő-jelöltek, melynek az ötcsillagos Buddha Bár Hotel adott otthont. A szállodába érkezvén a lányok arcára kiült a csodálkozás és az öröm, ami nem véletlen, hiszen a hotel igazán grandiózus belső tere nagyszerű környezetet szolgáltatott a fotókhoz. Ámulatba ejtette őket a közel négy méterre magasodó 250 kilogrammos Buddha szobor, ami méltósággal és teljes nyugalommal erősítette a hely szellemét. De meg kell említenünk az étterem rész gyönyörű faragott kanapéit is, melyeket a vöröses árnyalatú, organikus mintákkal gazdagon átszőtt szövetek tettek még elegánsabbá. A misztikus, keleties hangulatú helyek a fotóst, Bencze Zoltánt is megihlették, hiszen nagyszerű képek születtek. Zoli szerint a lányok egyre ügyesebbek és tényleg rendkívül igyekeznek, hogy a lehető legjobb formájukat hozhassák. A képek valóban legelőnyösebb formájukat mutatják meg, de ahhoz, hogy ez így történjen a Beauty Box Szépségszalon vezető fodrászának, Krisztinek, valamint Nagy Juditnak - aki a teljes stylingért volt felelős – is ki kellett alakítaniuk a lányok megfelelő külsejét, ami igazán méltó lehet akár egy szépségkirálynőhöz is.

A szépségverseny döntőjére 18-án kerül sor, ahol kiderül, hogy pontosan mit is tudtak elsajátítani a lányok a tábor különböző kihívásaiból.

I’m Beautiful szépségverseny - középdöntő

/2012.08.12.

Kedden került megrendezésre az I’m Beautiful szépségverseny középdöntője a La Prima Fashion Hotelben, ahol kiderült, hogy ki is az a legjobb 12 lány, aki a döntőben folytathatja tovább a versengést a The Most Beautiful címért.

A részvevőket a verseny mentora, Tóth Kata köszöntötte, aki már az első perctől igyekezett megnyugtatni a lányokat. Kata ismertette a verseny menetét is, melynek értelmében a lányoknak két fordulóban lesz lehetőségük arra, hogy megmutassák magukat a zsűrinek: elsőként utcai viseletben, farmerben és trikóban kellett végigvonulniuk a szakmai szemek előtt, majd bikiniben igyekeztek a legjobb formájukat előhozni.

Szabó Adri, a verseny egyik szervezője és zsűritagja szintén bátorította a lányokat, valamint ő volt az, aki köszöntötte a többi szakmai zsűritagot. A versenyzők sorsáról igen neves személyek, a divatszakma talán legjobbjai döntöttek: jelen volt Jónás Ildikó a MissQ vezető divattervezője, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon vezetője, Dudus Nóra modell és koreográfus, Nelly Chole a Nelly Chole divatmárka vezető divattervezője, Mártai Marianna a Zuii Organic vezető sminkmestere és maga Szabó Adri az I’m Beautiful magazin főszerkesztője.

A verseny tíz órakor vette kezdetét, amikor az első lány, Kristó Nagy Andi belépett a zsűri asztala elé. Andi ugyan még csak 15 éves, de már egy éve modellkedik és úgy tűnik, hogy idén már sikerül kijutnia külföldre is. Ugyanakkor fontos megjegyezni azt, hogy e versenyre az is jelentkezhetett, akinek semmilyen tapasztalata nem volt még a divatszakmában, így találkozhattunk olyan lányokkal, akik a Corvinus Egyetemről érkeztek, de olyanokkal is, akik három éve aktívan sportolnak. Az első fordulóban a versenyzők még rettentően izgultak, ami sokszor gátolta őket abban, hogy megmutassák, milyen fantasztikus nő lakozik bennük. Az első körben még sokszor tördelték a kezüket, el-elcsuklott a hangjuk és Adri kreatív feladatait is csak félve oldották meg. Viszont a zsűri mindent megtett annak érdekében, hogy oldja a hangulatot, ami sok esetben igazán pompás eredményekhez is vezetett: Czikó Edina például megmutatta, hogy ő nemcsak egy szép és csinos nő, hanem emellett gyönyörűen képzett hanggal is büszkélkedhet.

A lányok első bemutatkozásuk után kaptak egy szusszanásnyi szünetet, ami alatt felvehették az otthonról hozott bikinijüket és lelkiekben is készülhettek egy kicsit a következő fordulóra. A versenyzők általában úgy érezték, hogy a fürdőruhás megmérettetés könnyebb lesz majd, hiszen itt már nem fognak annyira izgulni. Manzera Niki azonban azt mondta, hogy ő éppen a bikinis castingtól fél jobban, hiszen nem teljesen elégedett az alakjával.

És valóban: a fürdőruha már semmilyen hibát nem volt képes felfedni, a szakmai zsűri szeme elől semmit sem lehetett eltitkolni. A bikinis casting során a zsűri alaposan szemügyre vette a lányok testalkatát, tartását és alakját, valamint Dudus Nóri sok esetben megnézte azt is, hogy mennyire tudnak a lányok mezítláb, lábujjhegyen járni. A forduló után a zsűri több szempontot figyelembe véve pontozta a lányokat arc, alkat, járás, tartás, kisugárzás szempontjából, de figyelembe vette igényességüket, mozgáskultúrájukat, kreativitásukat, valamint fontos volt motivációjuk is, illetve az összképről sem feledkeztek meg.

A lányok a második forduló után teljesen megnyugodtak, azonban a zsűri 8 lányt párosával még visszahívott, így a feszültség csak tovább fokozódott, azonban az eredményhirdetés fél kettőkor megkezdődött. Tóth Kata és Szabó Adri ismertette a továbbjutók neveit és mindketten megerősítették őket abban, hogy a végeredménytől függetlenül mindannyiukban ott él a királynői szépség. A versenyzőket párosával hívták ki, majd néhány szóban bátorították és biztatták őket. A versenyt tovább folytatja: Tóth Renáta, Balogh Daniella, Manzera Nikoletta, Czikó R. Edina, Bordács Anita, Babirák Barbara, Mészáros Vivien, Frits Patrícia, Lőrincz Ágnes, Rauschenberger Anita, Mocsári Melissza, Horváth Melinda. E 12 lányra a héten még igen komoly feladatok várak, ugyanis részt vesznek egy 5 napos felkészítő táborban, ahol elsajátítják a modell szakma alapjait, hogy azután a 18- án megrendezésre kerülő döntőn valaki közülük elnyerhesse a koronát.

Mi nagyon szurkolunk a lányoknak és kíváncsian várjuk, hogyan is készülnek majd e tábor során.I’m Beautiful szépségverseny - sajtótájékoztató

/2012.08.08.

 

Igazán különleges és exkluzív szépségverseny veszi kezdetét a napokban az I’m Beautiful magazin és az IMW Media Group rendezésében. Olyan lányok kerülnek zsűrizésre, akikből egy igazi profi csapat fogja kihozni a maximumot. A sajtótájékoztatót az Expo Hotel legfelső emeletén tartották, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a fővárosra.

I’m Beautiful
Szépségverseny 2012 sajtótájékoztató (Fotóinkat Oroszvári
Péter készítette)
I’m Beautiful Szépségverseny 2012 sajtótájékoztató (Fotóinkat Oroszvári Péter készítette)

Adrihanna Sastre, a verseny egyik szervezője és az I’m Beautiful magazin főszerkesztője elmondta, hogy ez az esemény azért olyan különleges és egyedülálló, mert a középdöntőbe bejutott lányokat egy intelligens program egy párbajrendszer során választotta ki így biztosítva a verseny tisztaságát. A 25 lány kedden egy élő casting során mérkőzik meg egymással a szakmai zsűri előtt, ahol 12 lányt juttatnak tovább a döntőbe. Ám a végső megmérettetés előtt egy komoly táborban kell részt venniük, ahol luxuskörülmények között készítik fel őket a versenyre. Egy profi, szakmai csapat azon igyekszik majd, hogy a lányok a lehető legelőnyösebb formájukat nyújthassák a döntő napján.


A felkészítő tábor egyes eseményei a Mellow Mood hotellánc különböző luxushoteleiben zajlanak majd: a lányokat hármasával az Expo Congress Hotelben szállásolják el, a Buddha-Bar Hotelben egy igen exkluzív fotózáson vesznek majd részt, a La Prima Fashion Hotelben pedig maga a középdöntő kerül megrendezésre. A hotellánc igazgatójától, Nemes Róberttől a sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a 2009-ben létrejött lánc legfiatalabb és legnagyobb tagja maga az Expo, mely 160 szobájával, 3 konferenciatermével, spa és fitnesz részlegével, éttermével valamint sky-bárjával igazán ideális terepet biztosít a lányok számára.


E szálloda a versenyzőket trendi és divatos menüivel is segíti a felkészülésben, melynek központi elemei lesznek a fehér húsok és a saláták: a lányok büféreggelivel nyitják, büfévacsorával zárják a napot és a két étkezés között még ebédet is biztosít az étterem számukra. A Buddha-Bár Hotelben az egyik napon pedig Bencze Zoltán készít majd a 12 döntősről egy fotósorozatot, melyek hangulatában magát a szállodát idézik meg: vöröses, romantikus, kissé pikáns, de abszolút mértékben elegáns képek fognak születni. A La Prima Fashion pedig egy ideális helyszínéül szolgál majd a középdöntőre, mivel modern, kifinomult és trendi külsejével jól passzol a lányokhoz és az eseményhez magához.


A lányok a MissQ, a Nelly Chole ruháit, valamint a Vivien Vance fürdőruháit fogják viselni a verseny során. E három márka jól passzol a versenyhez magas minőségű, divatos és elegáns ruháival. A MissQ arca, Bognár Niki, akit az Éden Hotel sztárjaként ismerhettünk meg elmondta, hogy ő azért szereti ezeket a ruhákat, mert tökéletesen engedik láttatni szépségét, valamint igen szerethetőek is ezek a darabok, hiszen sosem esnek túlzásba. Niki állandó modellje e ruháknak, jelenleg a MissQ őszi katalógusát készítették el közösen a céggel, így kiválóan ismeri ezeket a z öltözékeket. Niki a verseny egyik zsűrijeként is jelen lesz, hiszen 10 éves kora óta modellkedik, így sok hasznos tanáccsal tudja segíteni a résztvevőket. Elmondta, hogy a verseny során leginkább arra fog figyelni, hogy a lányok meg tudják-e mutatni, hogy mi lakozik bennük, valamint hogy harmóniában vannak-e önmagukkal.


Mártai Marianna a verseny vezető sminkmestere és a Zuii Organic disztribútora szerint igen nagy hiány volt eddig az ilyen szépségversenyekből, így különösen örömmel vette a felkérést, hogy legyen a zsűri egyik tagja. Ő 2009-ben hozta be az országba a Zuii Organic ausztrál biosminkmárkát, melynek termékei virágokból, virágalapanyagokból készülnek, így védenek és ápolnak, amellett, hogy kiváló pigmentáltságuknak köszönhetően rendkívül tartósak is. A lányokat is ezekkel a termékekkel sminkelik majd ki és egy szerencsés versenyző ezenfelül az idei Zuii Organic karácsonyi kollekciójának arca is lehet. A lányok frizuráját a Wella termékeivel Hoglmayer Attila alakítja majd ki, aki számára a természetesség lesz a fő vezérfonal a hajkreációk megalkotása során. A döntősöknek Pálmai Lucia 12 meglepetéscsokrot készít és az esemény virágdekorációit is neki köszönhetjük majd.


Ez a szépségverseny azért is lesz olyan egyedülálló, mert a zsűritagok kézenfogva vezetik majd a lányokat a döntő során, tanácsokkal látják el, különböző tippekkel segítik majd őket, valamint a verseny során sem engedik el a kezüket, hanem a későbbiekben is támogatják őket, hogy boldogulhassanak a divatszakmában. A Beauty Box szépségszalon vezetője, Nagy Judit a verseny után is igyekszik majd a lányokat a legjobb formájukban megtartani, de erre fog figyelni a verseny edzője, Barta Péter is. De már a táborban is komoly segítséget kapnak a döntőbe jutott lányok, hiszen Tóth Kata, a verseny mentora anyáskodik majd felettük. Kata a sajtótájékoztatón elmondta, hogy már most is igen bensőséges viszony alakult ki közte és a versenyzők között, így teljesen biztos lesz abban, hogy sokszor meg fogja könnyezni eredményeiket. Nagyon örül annak, hogy ilyen intimmé tették ezt a versenyt, hiszen így új színt vittek a szépségversenyek sorába és Adrival együtt remélik, hogy tartós barátságok alakulnak ki majd a versenyzők és a zsűritagok között.

2,441,100 Huf / 7,900 Eur
2,691,390 Huf / 8,710 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
avatar
Adrihanna
-
2012.08.20. 10:47
19
Az nem kifejezés, hogy izgultam. Színpadra lépés előtt majdnem elájultam. Haha. Gyorsan lenyomtam a harmadik redbullom aztán irány a stage! A végére viszont már élveztem. Nehezebb volt azt játszani a lányaimnak, hogy nem izgulok.
avatar
kocsiskatica
-
2012.08.19. 19:42
18
Szuper volt! Profi stáb, profi versenyzők! És tényleg a legszebbek nyertek! Adri nagyon édes volt, rendkívül izgult, de ennek ellenére nagyon jól vezette az estét. A cikk hamarosan érkezik ;)
avatar
bogca
-
2012.08.19. 17:35
17
ooo de akr nem tudtam menni :( milyen volt?
avatar
Adrihanna
-
2012.08.19. 15:41
16
Csumpi én kiültem a zsűriből =( én voltam a műsorvezető..... vagyis próbáltam az lenni hát több kevesebb sikerrel összejött =P
avatar
csumpi
-
2012.08.17. 19:44
15
Adri te mi alapjan pontozol?
avatar
Adrihanna
-
2012.08.16. 20:57
14
nevek??
avatar
andy
-
2012.08.16. 17:11
13
Lehet hogy el tudok majd menni :)
avatar
Katherine
-
2012.08.16. 14:39
12
Én megyek! :)
avatar
Adrihanna
-
2012.08.15. 20:29
11
Sziasztok!

Szeretettel meghívnék mindenkit az I\'m Beautiful szépségverseny döntő gálájára a The Final eseményre a Moulin Rouge-ba most Szombat este 20:00-tól! Kapunyitás 19:30. A rendezvény zártkörű, kizárólag a meghívott vendégek vehetnek részt rajta! A várható befejezés 22:00! Utána after a Moulin Rougeban!

Kérném részvételi szándékotokat jelezzétek nekem, hogy felírjak mindenkit a vendéglistára!

gala@imwmedia.com

Remélem számíthatok a jelenlétetekre!

Pusz: Adri
avatar
Adrihanna
-
2012.08.12. 21:18
10
Írni fogok persze csak ritkásabban de akkor majd jobban örültök neki =P hihi
avatar
sunshine
-
2012.08.12. 01:40
9
Adri azért ezután is írj majd cikkeket, jó? :)
avatar
Adrihanna
-
2012.08.10. 17:33
8
nagyon sokan jelentkeztek aztán lefaragta a facebook párbaj 50re aztán 25re mi meg 12re =)
avatar
panna
-
2012.08.09. 22:01
7
sokan jelentkeztek?
avatar
Adrihanna
-
2012.08.09. 19:34
6
Sziasztok! Köszönöm! Éppen a táborból írok hatalmas izgalmak vannak rengeteget nevetünk nagyon jól érezzük magunkat =) minden napra jut valami meglepi a csajoknak mindig kitalálunk nekik valamit... szigorú voltam a középdöntőn de nagyon nehéz volt a döntés =) hamarosan nyilatkozom a lányokról Katicának =) én most egy magazin főszerkesztője lettem, még nem tudtátok =) de nem hagyom itt a TrendMagazint =) mert nagyon szeretek nektek írni =) a csajokat ma egy nagyon szép helyre vittem fotózni és elvileg ma este kész is a csodás anyag amit izgatottan várok két percenként kopogok a sajtós szobánkba hogy kész van fiúk kész van??? =P (nem megyek az agyukra =P) amint megvannak iküldöm a TMnek és mehet is ki a 12 Beautiful
avatar
gery
-
2012.08.09. 15:40
5
a versenyzőkről mikor lesznek fotók? :)
avatar
Zoldalma
-
2012.08.09. 13:52
4
Hajrá lányok! :)
avatar
wasabi
-
2012.08.08. 22:09
3
De Adrihanna ne legy tul szigoru szegeny lanyokkal szemben :)
avatar
Tompi
-
2012.08.08. 16:23
2
Jól néz ki a hotel!
avatar
andy
-
2012.08.08. 15:59
1
Gratula Adri! :) Kíváncsi vagyok ki nyeri majd :)
Hugo Boss 'Waldon' mandzsettagomb
A kifinomult eleganciával rendelkező férfiak fontos kiegészítője a mandzsettás ing. A Hugo Boss új kollekciójában találunk egy 'Waldon' elnevezésű, fényezett palládiumból készült, csavart barázdákkal díszített mandzsettagombot, ami "semleges" színe miatt bármilyen típusú inghez és öltönyhöz passzolhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.