A médiaszakember újabb műsort tervez
Interjú Pesty Lászlóval
3 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.12.03

Pesty LászlĂł dokumentumfilmesnĂ©l vendĂ©geskedett egy interjĂş erejĂ©ig a Trendmagazin. A beszĂ©lgetĂ©s során szĂł esik a hĂ­rközlĂ©s, a kĂ©prögzĂ­tĂ©s Ă©s az internet világárĂłl, annak mĂşltjárĂłl, jelenĂ©ről Ă©s lehetsĂ©ges jövőjĂ©ről. A technolĂłgia fejlődĂ©sĂ©nek előnyeiről Ă©s hátrányairĂłl. A sokak által ismert Ă©s kedvelt mĂ©diaszakember - aki Ă©vtizedek Ăłta oknyomozĂł ĂşjságĂ­rĂłkĂ©nt tevĂ©kenykedik - internet párti, nem veti meg a sci-fi filmeket sem Ă©s szĂ­vesen osztotta meg velĂĽnk vĂ©lemĂ©nyĂ©t. Molnár Gergely interjĂşja.


avatar
gery
-
2011.12.04. 13:12
3
számomra érdekes volt a video ;)
avatar
suvitomi
-
2011.12.03. 19:43
2
Én személy szerint örülök a fejlődésnek! :D
avatar
Shadow88
-
2011.12.03. 17:17
1
Az álhírek terjedése ma már mindennapos :S
Anyagában kockás D&G zakó
Az itt látható fekete modell talán az idei D&G kollekciók eddigi legjobb ár/érték aránnyal rendelkező zakója.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.