A médiaszakember újabb műsort tervez
Interjú Pesty Lászlóval
3 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.12.03

Pesty László dokumentumfilmesnél vendégeskedett egy interjú erejéig a Trendmagazin. A beszélgetés során szó esik a hírközlés, a képrögzítés és az internet világáról, annak múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről. A technológia fejlődésének előnyeiről és hátrányairól. A sokak által ismert és kedvelt médiaszakember - aki évtizedek óta oknyomozó újságíróként tevékenykedik - internet párti, nem veti meg a sci-fi filmeket sem és szívesen osztotta meg velünk véleményét. Molnár Gergely interjúja.


avatar
gery
-
2011.12.04. 13:12
3
számomra érdekes volt a video ;)
avatar
suvitomi
-
2011.12.03. 19:43
2
Én személy szerint örülök a fejlődésnek! :D
avatar
Shadow88
-
2011.12.03. 17:17
1
Az álhírek terjedése ma már mindennapos :S
Cápagalléros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.