A világ legdrágábbja
Itt az egymillió forintos fogkefe
Munkatársunktól    2014.07.13    0 hozzászólás

A fogápolás Ă©s szájhigiĂ©nia sokat fejlődött az elmĂşlt Ă©vtizedekhez kĂ©pest. A fogkefĂ©k is egyre változatosabb formákban jelentek meg, olyan ĂşjĂ­tásokkal, amikkel mĂ©g Ă©rdekesebbĂ© tettĂ©k ezeket az egyszerű Ă©s mĂ©gis hasznos eszközöket. Az elektromos fogkefĂ©k megjelenĂ©sĂ©vel egy Ăşj generáciĂł kezdődött, Ă©s egyre jobban divattá váltak a sokszĂ­nű Ă©s divatos fogkefĂ©k. A Reinast nemrĂ©giben egy fogkefe kollekciĂłt mutatott be, ami tömör titánbĂłl kĂ©szĂĽlt, Ă©s formabontĂł alakja felveszi a versenyt a "valaha kĂ©szĂĽlt legszebb fogkefe" cĂ­mĂ©rt. A fogkefĂ©t először 2014­-ben NĂ©metországban mutatták be, ahol 3200 euróért (közel egymilliĂł forintĂ©rt) már bárki megvásárolhatta. Ezzel az árral kiĂ©rdemelte magának a világ legdrágább fogkefĂ©je cĂ­mĂ©t. A fogkefĂ©nek a kefe rĂ©sze cserĂ©lhető, Ă­gy mĂ©g higiĂ©nikusabbá teszi az eszközt, melyet egy olyan antibakteriális bevonattal láttak el, ami minden szennyeződĂ©snek ellenáll.

Cápagalléros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.