Modern időutazó
Jaeger-LeCoultre Deep Sea Vintage Chronograph
3 hozzászólás
Kirschner Dávid    2012.02.27

ManapsĂĄg tĂśbb ĂłragyĂĄrtĂł is előrukkolt rĂŠgi stĂ­lusjegyekkel operĂĄlĂł, “vintage- ihletettsĂŠgű” modellel. A klasszikus darabokat alkotĂł Jaeger-LeCoultre most egy rĂŠgivĂĄgĂĄsĂş bĂşvĂĄr-kronogrĂĄffal jĂśtt ki. A Deeps Sea Vintage Chronograph kĂźlseje a huszadik szĂĄzad kĂśzepĂŠt idĂŠzi meg.


A Jaeger-LeCoultre a klasszikus dizĂĄjn ĂŠs a modern, technikai ĂşjĂ­tĂĄsokat remekĂźl ĂśtvĂśző cĂŠg, gondoljunk csak a leghĂ­resebb modelljĂźkre, a Reverso- ra. Az ĂĄtfordĂ­thatĂł tokkal szerelt modellből is mostanĂĄban jelentettek meg egy rĂŠgivĂĄgĂĄsĂş limitĂĄciĂłt. A JLC most egy igazĂĄn vintage-karĂłrĂĄt dob piacra, rĂŠszben a Rolex-nek mĂĄr bevĂĄlt fantĂĄzianĂŠvvel. A Deep Sea Vintage Chronograph a tavaly megjelent Memovox Tribute to Deep Sea alapjaira ĂŠpĂźlt, kĂŠt segĂŠdszĂĄmlap beĂŠpĂ­tĂŠsĂŠvel.


A kĂŠsei 50-es 60-as ĂŠveket idĂŠző modell letisztult formavilĂĄgĂş, elsődlegesen a funkcionalitĂĄsra ĂŠpĂ­t. A karĂłra sportossĂĄgĂĄt erősĂ­ti, hogy csak egyetlen, 40,5 mm-es ĂĄtmĂŠrőjű acĂŠltokkal szerelve jelenik meg, A matt-fekete szĂĄmlap ĂŠs lĂźnetta a “tropikus” szĂ­nű lumineszkĂĄlt indexekkel ĂŠs mutatĂłkkal egĂŠszĂźl ki, amit a plexi-kristĂĄly Ăźvegen keresztĂźl tekinthetĂźnk meg. A 37 kĂśves, 751G JLC kaliberű automata szerkezet a stoppert ĂŠs az időmĂŠrĂŠst kezeli, egyĂŠbkĂŠnt 65 ĂłrĂĄs jĂĄrĂĄstartalĂŠkkal bĂ­r.


Az egyik legismertebb, nem ĂŠppen hĂŠtkĂśznapi gyĂĄrtĂł ezen egyszerűbb modellje is 10 ezer dollĂĄr kĂśrĂźli ĂĄron vĂĄsĂĄrolhatĂł majd meg, bĂĄr sikere Ă­gy is garantĂĄlt.

Cimkék: búváróra, karóra, luxus,
1,699,500 Huf / 5,500 Eur
3,213,600 Huf / 10,400 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
Hennel Ádåm is rÊszt vett azon a rendezvÊnyen, ahol az orszåg legtehetsÊgesebb fodråszai mutattåk be munkåikat.
avatar
donvito
-
2012.02.28. 13:09
3
Bőrszíjjal búvárkodnii?
avatar
gery
-
2012.02.27. 19:52
2
a búvárszemüveg mellett nagyon jól mutat :D
avatar
swissfan
-
2012.02.27. 16:49
1
Szép letisztult lett, bravó!
Calvin Klein aktatáska
Mit tegyünk, ha szükségünk van egy elegáns táskára, de sajnálatos módon nem tudunk kifizetni egy 200 ezres Guccit? Ilyenkor a Calvin Klein siet segítségünkre...

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂŠsĂŠvel megindult az első palesztin intifĂĄda, a FĂśld elĂŠrte az ĂśtmilliĂĄrdos nĂŠpessĂŠget, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.